sportymata Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παίδες,μήπως ξέρετε πώς μπορώ να κατεβάσω το Minecraft; Ξέρω το site,αλλά μου κολλάει καθώς κάνει download,κοντά στο τέλος. Μήπως ξέρετε γιατί; Πρέπει να ευχαριστήσω τα άτομα που γράφουν σχόλια, με βοηθούν και μου δίνουν ιδέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παίδες,μήπως ξέρετε πώς μπορώ να κατεβάσω το Minecraft; Ξέρω το site,αλλά μου κολλάει καθώς κάνει download,κοντά στο τέλος. Μήπως ξέρετε γιατί; Πρέπει να ευχαριστήσω τα άτομα που γράφουν σχόλια, με βοηθούν και μου δίνουν ιδέες!θα σου φανεί λίγο κουφό, αλλά χώρο στον σκληρό δίσκο έχεις; :Ρ ίσως θα μπορούσες να βρεις τον updater από αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παίδες,μήπως ξέρετε πώς μπορώ να κατεβάσω το Minecraft; Ξέρω το site,αλλά μου κολλάει καθώς κάνει download,κοντά στο τέλος. Μήπως ξέρετε γιατί; Πρέπει να ευχαριστήσω τα άτομα που γράφουν σχόλια, με βοηθούν και μου δίνουν ιδέες!Εφόσον έχεις νόμιμο λογαριασμό, μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι από torrent και να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης αλλά στο τέλος να βάλεις το username και password του λογαριασμού σου στον updater. Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα (ασταθή σύνδεση) το κατέβασα έτσι και μου δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosotos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Νέο Μnecraft server ελληνικό επιβίωσης με Pvp Arena και άλλα πολλά . Οι δυο πρώτοι που θα μπουν στο server θα γίνουν hero . IP: 77.111.211.107:25565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις,πολυ grif πεφτει στους σερβερς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkNemessis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο και αξιολογο παιχνιδι και το Minecraft!!! Μπορεις να φτιαξεις οτι περναει απο το μυαλο σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos.milionis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ξερεται πως να παιξω σε online server ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous_gamer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω παίξει και το βαρέθηκα σε 1 λεπτό,πιο μεγάλη βλακία δεν έχω ξαναδέι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω παίξει και το βαρέθηκα σε 1 λεπτό,πιο μεγάλη βλακία δεν έχω ξαναδέι 1 ολόκληρο λεπτό; Ε, τότε βέβαια, έχεις κάθε δικαίωμα να το θάψεις. Δε λέω ότι αν το παίξεις περισσότερο θα σου αρέσει, αλλά δε χρειαζόταν να αφιερώσεις ένα λεπτό αφού δεν ήσουν αποφασισμένος να αφιερώσεις έστω 2-3 ώρες. Μπορούσες να έχεις γνώμη και χωρίς το λεπτό. Την ίδια αξία έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στους server θα σου αρεσει πιο πολυ το παιχνιδι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πήγαινε στην eurobank όπου τα λεπτά σου έχουν αξία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά έχω ένα μικρό server για να μπαίνω όποτε βαριέμε, επειδή έχει πολλή ελεύθερο χώρο ακόμη, όποιος θέλει ας κοπίασει.δεν έχει downtime και έχω βάλει για την ώρα το iconomy kai to towny server = 195.122.134.246:25565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitegaia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ξερεται πως να παιξω σε online server ????? Θα πρέπει να το αγοράσεις για να απολαύσεις online servers. Για μένα τα αξίζει τα λεφτά του. twitter: @whitegaia12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειναι αναγκη να το αγορασεις για να παιξεις online server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitegaia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειναι αναγκη να το αγορασεις για να παιξεις online server. Ναι φίλε μου, άλλα όταν το αγοράζεις ωφελείσαι και εσύ αλλά και η εταιρία που το αναβαθμίζει. Και στο κάτω κάτω δεν θα έλεγα ότι είναι πολλά τα λεφτά για να το αγοράσεις. Πιστεύω ότι όταν μια εταιρία φτιάχνει κάτι κάλο θα πρέπει να την υποστηρίξω (αγοράζοντας το παιχνίδι) για την καλή δουλειά της ώστε να συνεχίσει να εξελίσσει το παιχνίδι της. twitter: @whitegaia12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα