8anos94 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εχω το σπασμενο 1,7,3 ειναι καποιο mod αυτο? που εχει ολες τις υλες και που τα σπαει με την μια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Θα με κάνετε να το ξεκινήσω πάλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα με κάνετε να το ξεκινήσω πάλι!! A Wise Decision! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από mchls 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P6mbYM1oMpo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ενας guide για το minecraft (για την πρώτη βραδιά συγκεκριμένα) παιδιά. Πολύ απλό αλλά είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Όποιος θέλει ας το τσεκάρει κι αν του είναι εύκολο ας κάνει κι ένα subscribe στο κανάλι. http://www.youtube.com/watch?v=0UOcbtRXvls&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 βγηκε η εκδοση 1.3.3 ψηνετε κανεις να αρχισουμε server?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το 2ο μέρος του guide μου κατέφτασε παιδιά. Όποιος θέλει ας ρίξει καμιά ματιά και κανα like! http://www.youtube.com/watch?v=MzIIpLZxuBk&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Φίλε μου, μιλάς γρήγορα και δεν αρθρώνεις καλά. Είναι πολύ βασικό και πρέπει να το διορθώσεις. Μην αγχώνεσαι. Παρουσίαση κάνεις. Αργά και καθαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση φίλε. Θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου να διορθωθώ. Σήμερα λογικά έρχεται το 3ο μέρος. Stay tuned! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Το 3ο μέρος!! http://www.youtube.com/watch?v=t2Sof-ezX14&feature=plcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 παιδια που μπορω να το βρω στα ελληνικα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εχει αλλαγη γλωσσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ισχυει δε το ειχα δει ποτε xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Εφόσον δεν μας έκατσε το tf2.Ψάχνουμε εταιρία για hosting..πέρα από multiplay βρήκα και την fluctis και την fragnet.. Ξέρετε κάποια άλλη; -- Όμως εκεί που κολλάμε,βασικά τα άλλα 2 παιδιά που θέλουμε είναι στο ποσοστό της ram.Αυτό το ποσοστό είναι για τα πόσα άτομα θα μπορούν να μπουν στον σερβερ; ή για costumιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν ημουν σιγουρος αν επρεπε να το ποσταρω εδω η σε καποια αλλη κατηγορια... τεσπα, οπως και ναχει! Θελω να ανοιξω εναν σερβερ για να παιζουμε με την παρεα, ολο το σεταπ του ειναι μια χαρα, εχω ομως ενα μεγαλο προβλημα: δεν μου ανοιγει για ΚΑΝΕΝΑ λογο καποιο port του μοντεμ για να συνδεθει ο σερβερ! Εχω το thompson tg585 v8, εχω ακολουθησει ΟΛΕΣ τις οδηγειες που εχω βρει παντου σχετικα με το port forwarding για το συγκεκριμενο μοντελο και για το συγκεκριμενο game, αλλα ΤΙΠΟΤΑ! Οταν ανοιγω τον server απλα μου βγαζει αυτο: PLEASE καντε καποιο θαυμα γιατι θα τρελαθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα