Προς το περιεχόμενο

Minecraft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμενα και εναν φιλο μου μας βοηθησε πολυ αυτο το καναλι με τα βιντεο,ειναι κ σατ ελληνικα οποτε μια χαρα http://www.youtube.c...31&feature=plcp

Άρα επιβεβαιώνεις κι εσύ αυτό που φοβόμουν. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να παίζεται με "λυσάρι".

Κρίμα πάντως, γιατί αν είχε περιγραφές των αντικειμένων, κατά τη γνώμη μου θα ήταν πιο ενδιαφέρον.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα επιβεβαιώνεις κι εσύ αυτό που φοβόμουν. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να παίζεται με "λυσάρι".

Κρίμα πάντως, γιατί αν είχε περιγραφές των αντικειμένων, κατά τη γνώμη μου θα ήταν πιο ενδιαφέρον.

Ντάξει, όχι ακριβώς. Τα εργαλεία κρύβουν μια κάποια λογική από πίσω τους.

Π.χ. σχηματικά άμα το δεις, δεν είναι τόσο "άκυρο". Βέβαια, δε μπορώ να σκεφτώ και πώς αλλιώς θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα σωστότερο crafting system που θα πήγαινε ακόμα πιο πολύ με τη λογική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ντάξει, όχι ακριβώς. Τα εργαλεία κρύβουν μια κάποια λογική από πίσω τους.

Π.χ. σχηματικά άμα το δεις, δεν είναι τόσο "άκυρο". Βέβαια, δε μπορώ να σκεφτώ και πώς αλλιώς θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα σωστότερο crafting system που θα πήγαινε ακόμα πιο πολύ με τη λογική.

Να πω την αλήθεια, δε νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο. Εγώ αυτό που θα ήθελα, θα ήταν απλά το "λυσάρι" να υπάρχει μέσα στο παιχνίδι, όχι να πρέπει να παίζεις κοιτώντας στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια, δε νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο. Εγώ αυτό που θα ήθελα, θα ήταν απλά το "λυσάρι" να υπάρχει μέσα στο παιχνίδι, όχι να πρέπει να παίζεις κοιτώντας στο ίντερνετ.

Θα το κάνεις μία, θα το κάνεις δύο, στο τέλος θα τα μάθεις. :-)

Και εγώ όταν ξεκίνησα είχα ξενερώσει, αλλά στο τέλος τα έμαθα.

Επίσης, ψάξε για κανένα Mod που κάνει αυτό που θες. Θέλω να πιστεύω πώς όλο και κάτι θα υπάρχει.

Δημοσ.

οχι ρε συ,μετα απο 1-2 βδομαδες τα μαθαινεις απο εξω,τα θυμασε.

Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι το σύστημα που εχουν στο xbox, σου εμφανίζει οτι μπορεις να φτιαξεις με βαση αυτά που εχεις πανω σου και το πατας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι το σύστημα που εχουν στο xbox, σου εμφανίζει οτι μπορεις να φτιαξεις με βαση αυτά που εχεις πανω σου και το πατας.

Είναι κάποιο mod αυτό ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω το παιχνιδι απο τον θειο,παταω να ξεκινησει παταω enter game κ μετα κολλαει στο downloading packages,πως να το φτιαξω?

Καλύτερη επιλογή: να το αγοράσεις.

Χειρότερη επιλογή: ψάξε άλλη έκδοση από το θείο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλυ ωρεο αλλαεχω καποιες αποριες που μπορω να το βρω και εγω αυτο το παιχνιδι με ολα τα υλικα να τα εχω ετοιμα ?.Αμα δεν ακνει να το πεις εδω ενα πμ pls

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Those interested can download it from

here.

rsfg8.jpg

qxAo1.jpg

SCkhh.jpg

Mojang’s Markus Persson has said the tea is a bit “wary to submit Minecraft to Steam,” as the developer is still unsure what it would do with the game one the service.
Επεξ/σία από mchls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...