Προς το περιεχόμενο

Minecraft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειμαι εγω ο admin, και δεν εχουν ολοι οι Ελληνες premium και αν ο admin τον κανει μονο ελληνικο δεν θα εχουμε πολλα μελη ;-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

logort.png

PC MASTER Αυγούστου:

Hτεράστια επιτυχία του Minecraft μάς ήταν γνωστή, όπως και ότι

υπάρχουν δεκάδες servers που φιλοξενούν το παιχνίδι με δικές τους παραλ-

λαγές στο gameplay, στους μηχανισμούς και στους κανόνες. Δεν ξέραμε, όμως, ότι

υπάρχει ένας ελληνικός server (με Έλληνα admin και ελληνικό moderation team), το

οποίο έχει πραγματικά μεγαλουργήσει και έχει φτιάξει έναν εκπληκτικό role–playing

server που φέρνει τα πάνω κάτω. Στον Rainbow Server, λοιπόν, το

Minecraft gameplay ακολουθεί δομή ενός RPG: Υπάρχουν στατιστικά στο χαρακτήρα

σας (Mining, Forging, Scavenging, Combat, Dexterity κ.λπ.), τα οποία αυξάνονται όσο

τα χρησιμοποιείτε. Όσο πιο υψηλά είναι αυτά τα στατιστικά τόσο πιο αποτελεσματικό

είναι το skill, ενώ μπορείτε να χρησιμοποι είτε τα καλύτερα εργαλεία.

Αντίστοιχα, μπορείτε να επιλέξετε την κλάση του χαρακτήρα σας, που δίνει αντί-

στοιχα κάποια ειδικά χαρακτηριστικά: Αν πάρετε Crafter, θα φτιάχνετε ευκολότερα

αντικείμενα, αν πάρετε Vampire, έχετε ανεβασμένα Dexterity και Combat (αλλά

δέχεστε ζημιά την ημέρα), ενώ υπάρχουν Bounty Hunters, Vampire Hunters, Elves και

Ninjas, με δικά τους skins για να ξεχωρίζουν. Θεωρητικά, μπορούν να φτιαχτούν

και άλλες κλάσεις, όλα είναι στο χέρι των admins–moderators.

Υπάρχει ένα customized οικονομικό μοντέλο με μία ειδική Rainbow νομισματική

μονάδα: Μπορείτε να φτιάξετε μαγαζί για να πωλούνται αυτόματα τα αγαθά σας, να

αγοράσετε έκταση και να πουλήσετε σπίτια, μπορούν να φτιαχτούν corporations και

clans, ενώ υπάρχουν και quests, αρένες, λαβύρινθοι και τρεις τεράστιες, εκπληκτι-

κές πόλεις με φοβερή αρχιτεκτονική, αλλά και events που διοργανώνουν οι modera -

tors. Αν σας ενδιαφέρουν όλα αυτά, πηγαίνετε στο http://rainbow.gamebattles.gr/

για να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες και να ζητήσετε να γίνετε μέλη, αρκεί να

είστε σοβαροί παίκτες.

Aπαγορεύονται τα τεράστια κτήρια, το begging και προφανώς είναι απαραίτητη η

κόσμια συμπεριφορά, χωρίς βρισιές και spam, αλλά με ώριμη και σωστή στάση. Ο

server έχει αρκετά έξοδα και συντηρείται από δωρεές των μελών: Οι moderators

έχουν θεωρήσει σωστό να ανταμείβουν αυτά τα μέλη με κάποιες έξτρα ικανότητες,

που κανονικά δεν έχει ένας παίκτης στο Minecraft (τηλεμεταφορά, δημιουργία πό-

λης, Portal Wands κ.λπ.).

Αν και είναι καλή ιδέα, ελπίζουμε να μην παραγίνει αυτό και να μην υπάρχει μεγάλη

εύνοια στα VIP μέλη. Eυχόμαστε πάντως καλή συνέχεια στον padakoys και το επιτε-

λείο του Rainbow και καλό σκάψιμο στους κατοίκους του server!

PCMASTER – Αυγούστου

http://rainbow.gamebattles.gr [ POWERED BY www.gamebattles.gr ]

Το κείμενο του Zok

Δεν είμαι καλά. Τα όνειρα μου είναι τετράγωνα. Ξυπνάω και κοιτάω έντρομος έξω από το παράθυρο γιατί νομίζω ότι άκουσα το βογκητό των zombies, και σφίγγεται το στομάχι μου γιατί φοβάμαι ότι στις σκιές κρύβονται creepers . Πάσχω και εγώ από την ίδια αρρώστια που έχουν δέκα εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο και ονομάζεται απλά Minecraft!

Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε ήμουν ένας απλός άνθρωπος που είχε βουτήξει το δάχτυλο του στην μεγάλη τετράγωνη θάλασσα του multiplayer mode.Μια ημέρα μου ήρθε ένα μήνυμα -πρόσκληση από τον admin Padakoys για να περάσω από τον Rainbow Server και ίσως να κάνω ένα βίντεο. Έχω περάσει από αρκετούς και θεωρούσα ότι τα είχα δει όλα. Πού να ήξερα τι με περίμενε..

Μπήκα, και ο Padakoys μου έκανε την ξενάγηση στο κόσμο, ο οποίος ήταν καλόγουστα χτισμένος και "σπιτικός", αλλά ταυτόχρονα τεράστιος. Όμως πίσω από το χαλαρό και διασκεδαστικό σκηνικό πέταξε το κεφάλι του ένα γιγάντιο προγραμματιστικό τέρας που είχε δημιουργηθεί με μεράκι και προνοητικότητα. Ο κώδικας που είχε προσθέσει ο Padakoys μου έδινε δυνατότητες που μου επέτρεπαν να επικεντρωθώ στο Role Playing μέρος του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μου χαρίζεται όσον αφορά την δουλεία που απαιτεί το παιχνίδι. Περιττό να πω πως αντί να γράψω το κλασικό 15-λεπτο βίντεο, το συγκεκριμένο κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα!

Αναπολώ εκείνη την ημέρα ένα μήνα μετά, ενώ αυτός ο πολλά υποσχόμενος server έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του στα μεγαθήρια του εξωτερικού σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης , με μοναδικά στοιχεία που δεν περιορίζονται απλά σε plug-ins και μερικές χιλιάδες γραμμές μαγειρεμένου σπιτικού κώδικα από τον ίδιο τον Padakoys. Προχτές πέρασα την νύχτα μου στο quest για να φτάσω πρώτος μέσα από εμπόδια λάβας και mobs στον σεντούκι που είχε διαμάντια, χρυσό και obsidian. Χτες προσπαθούσα να ανεβάσω το Mining skill μου για να μπορώ να σπάω ποιο γρήγορα τα blocks. Τώρα που γράφω, στο δίπλα παράθυρο έχω ανοιχτό το in-game χρηματιστήριο του server για να φτάσω στο top 5 των πιο πλούσιων παικτών, μιας και τα Rainbow coins δεν είναι ποτέ αρκετά!

Μερικοί με ρωτάνε το λόγο που έχω κολλήσει στον Rainbow και δεν κοιμάμαι. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Ίσως είναι το ότι υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορώ να κάνω που δεν υπάρχουν αλλού. Μήπως ότι είναι η πρώτη παγκοσμίως αναγνωρισμένη προσπάθεια της Ελλάδας στο Minecraft; Μπορεί να είναι ότι το παρεάκι που ξεκίνησε να παίζει μάζι μου έχει μεγαλώσει σε τετραψήφιο αριθμό και συνεχίζει ο server να μην έχει ποτέ lag. Αν θέλετε την δική σας απάντηση απλά επισκεφθείτε τον server για την Minecraft εμπειρία της ζωής σας!

Δεν είμαι καλά. Τα όνειρα μου είναι τετράγωνα, και προβλέπεται αυτό να είναι μόνο η αρχή...

Γιώργος "The Zok" Ζώκας

The Catalyst - Rainbow Minecraft Server Trailer

1) Vote for our services here

2) Read the rules and post reply here

3) Join with this IP: rainbow-mcgrs.gamebattles.gr

__________________________________________________________________________________________________

SERVER POWERED BY LeaseWeb

LeaseWeb is a quality hosting provider and operator of a first-class worldwide network. It has a network uptime of 99.999%, which currently offers its customers an available bandwidth of more than 1,5 Tbps. Services include dedicated servers, virtualization and cloud, colocation and custom IT infrastructure solutions, as well as a complete suite of internet services to our customers, including: shared webhosting and domain name registration. As a prominent part of the Ocom Group, LeaseWeb has been helping its customers grow their business with state-of-the-art hosting solutions since 1997.

LeaseWeb's success is based on the philosophy of combining excellent product quality at affordable price points with a first-class network, together with a highly skilled engineering and technical support team. LeaseWeb's growing infrastructure currently spans eight datacenters in The Netherlands, Germany, Belgium and the United States, connecting with major telecom carriers. LeaseWeb peers with Internet exchanges in Amsterdam, London, Frankfurt, New York, Brussels, Copenhagen, Paris, Budapest, Bucharest, Warsaw, Prague, Bratislava, Milan, Vienna, Stockholm, Oslo, Zurich and Madrid.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραία. :-D

Αλήθεια, όσοι από εσάς το παίζεται, χρησιμοποιείτε κάποιο Texture Pack; Εγώ έχω αυτό και πραγματικά κάνει το παιχνίδι εντελώς διαφορετικό. (το x256)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τίποτα....

Αν μόλις ξύπνησες από κόμα κι έχασες 2 δεκαετίες εξελίξεων στον τομέα των γραφικών!!!

Εντάξει, είμαι από τους πρώτους που υποστηρίζουν ότι το gameplay είναι θεός και μόνος γνώμονας για την αξία ενός παιχνιδιού. Όμως για να δεις πέρα από ΑΥΤΑ τα γραφικά, θέλει ΠΟΛΥ ισχυρή θέληση - ή πολύ ασθενή όραση!

Δημοσ.

Τίποτα....

Αν μόλις ξύπνησες από κόμα κι έχασες 2 δεκαετίες εξελίξεων στον τομέα των γραφικών!!!

Εντάξει, είμαι από τους πρώτους που υποστηρίζουν ότι το gameplay είναι θεός και μόνος γνώμονας για την αξία ενός παιχνιδιού. Όμως για να δεις πέρα από ΑΥΤΑ τα γραφικά, θέλει ΠΟΛΥ ισχυρή θέληση - ή πολύ ασθενή όραση!

Φχαριστημένος τώρα; :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...