Lagoudisio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 τι μας λες,ισα ισα που υπαρχουν αρκετοι αξιολογει ελληνικοι minecraft servers Που τους κρυβουν?
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Που τους κρυβουν? για ριξε μια ματια στον gulu gulu και rainbow server
padakoys Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι καλά. Τα όνειρα μου είναι τετράγωνα. Ξυπνάω και κοιτάω έντρομος έξω από το παράθυρο γιατί νομίζω ότι άκουσα το βογκητό των zombies, και σφίγγεται το στομάχι μου γιατί φοβάμαι ότι στις σκιές κρύβονται creepers . Πάσχω και εγώ από την ίδια αρρώστια που έχουν δέκα εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο και ονομάζεται απλά Minecraft! Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε ήμουν ένας απλός άνθρωπος που είχε βουτήξει το δάχτυλο του στην μεγάλη τετράγωνη θάλασσα του multiplayer mode.Μια ημέρα μου ήρθε ένα μήνυμα -πρόσκληση από τον admin Padakoys για να περάσω από τον Rainbow Server και ίσως να κάνω ένα βίντεο. Έχω περάσει από αρκετούς και θεωρούσα ότι τα είχα δει όλα. Πού να ήξερα τι με περίμενε.. Μπήκα, και ο Padakoys μου έκανε την ξενάγηση στο κόσμο, ο οποίος ήταν καλόγουστα χτισμένος και "σπιτικός", αλλά ταυτόχρονα τεράστιος. Όμως πίσω από το χαλαρό και διασκεδαστικό σκηνικό πέταξε το κεφάλι του ένα γιγάντιο προγραμματιστικό τέρας που είχε δημιουργηθεί με μεράκι και προνοητικότητα. Ο κώδικας που είχε προσθέσει ο Padakoys μου έδινε δυνατότητες που μου επέτρεπαν να επικεντρωθώ στο Role Playing μέρος του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μου χαρίζεται όσον αφορά την δουλεία που απαιτεί το παιχνίδι. Περιττό να πω πως αντί να γράψω το κλασικό 15-λεπτο βίντεο, το συγκεκριμένο κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα! Αναπολώ εκείνη την ημέρα ένα μήνα μετά, ενώ αυτός ο πολλά υποσχόμενος server έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του στα μεγαθήρια του εξωτερικού σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης , με μοναδικά στοιχεία που δεν περιορίζονται απλά σε plug-ins και μερικές χιλιάδες γραμμές μαγειρεμένου σπιτικού κώδικα από τον ίδιο τον Padakoys. Προχτές πέρασα την νύχτα μου στο quest για να φτάσω πρώτος μέσα από εμπόδια λάβας και mobs στον σεντούκι που είχε διαμάντια, χρυσό και obsidian. Χτες προσπαθούσα να ανεβάσω το Mining skill μου για να μπορώ να σπάω ποιο γρήγορα τα blocks. Τώρα που γράφω, στο δίπλα παράθυρο έχω ανοιχτό το in-game χρηματιστήριο του server για να φτάσω στο top 5 των πιο πλούσιων παικτών, μιας και τα Rainbow coins δεν είναι ποτέ αρκετά! Μερικοί με ρωτάνε το λόγο που έχω κολλήσει στον Rainbow και δεν κοιμάμαι. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Ίσως είναι το ότι υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορώ να κάνω που δεν υπάρχουν αλλού. Μήπως ότι είναι η πρώτη παγκοσμίως αναγνωρισμένη προσπάθεια της Ελλάδας στο Minecraft; Μπορεί να είναι ότι το παρεάκι που ξεκίνησε να παίζει μάζι μου έχει μεγαλώσει σε τετραψήφιο αριθμό και συνεχίζει ο server να μην έχει ποτέ lag. Αν θέλετε την δική σας απάντηση απλά επισκεφθείτε τον server για την Minecraft εμπειρία της ζωής σας! Δεν είμαι καλά. Τα όνειρα μου είναι τετράγωνα, και προβλέπεται αυτό να είναι μόνο η αρχή... "The Zok" Η ελληνική προσπάθεια στους Minecraft server : εδώ
simon23196 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ότι και να λέτε εγώ τον server τον ξέρω εχω μπει και τον λάτρεψα επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό με την διαφήμιση, ο padakoys έμαθε για το insomnia και νομίζοντας πως εκεί θα υπάρχουν Ελληνες που θα στηρίζουν την Ελληνική προσπάθεια εσείς του αποδεικνύετε το αντίθετο τέλος, ο συγκεκριμένος server δεν είναι μονο minecraft μπείτε και θα καταλάβετε τι ενοω και για όσους πραγματικά πάσχουν το άρθρο εχει και χιουμοριστικά στοιχεία και δεν είναι οτι φοβόμαστε να ανοίξουμε την πόρτα επειδή φανταζόμαστε ενα creeper να μας κοιτάει άντε καληνύχτα.
Nikosgiann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ρε φίλε padakoys, ωραια κ σεβαστη η προσπαθεια σου και σε αυτο δεν διαφωνησε ποτε κανενας. Ο τροπος ομως με τον οποιο την πλασαρες,γιατι περι πλασαρισματος προκειται, ήταν τραγικος.. Απο την αρχη κ μονο,όταν είδα καποιον με nickname padakoys να γραφει:πηρα μια προσκληση απο τον padakoys,ο padakoys εκεινο,ο padakoys το αλλο με πιασανε τα γελια..σορυ κιολλας..πιο πολυ εσενα διαφημιζεις ετσι παρα την ολη προσπαθεια.. Μαθε να εισαι ευγενικος με τους αλλους,αν νομιζεις οτι με τον τσαμπουκα ηρθες εδω για να προωθησεις το προιόν σου το οποιο το αυτοβαφτισατε "ελληνικη προσπαθεια που πρεπει να στηριχθει απο τους Ελληνες",να εισαι σιγουρος οτι δεν θα πιασει. Για να κανω λιγη δουλεια για σενα(και πως επρεπε να το κανεις),έχουμε λοιπον: ενας server για το minecraft,ενα παιχνιδι(δεν ξερω τι παιχνιδι),οποιος θελει κ ενδιαφερεται,ας μπει επικοινωνοντας με τον topic starter. Οποιος δεν ενδιαφερεται να ειναι καλα.Καλα παιχνιδια..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αφαιρέθηκαν εννέα (9) posts. Η προσωπική αντιπαράθεση ας λήξει εδώ. Οποιοδήποτε άλλο post δημοσιευθεί με σκοπό τη συνέχεια της αντιπαράθεσης θα θεωρηθεί trolling και θα ληφθούν τα προσήκοντα μέτρα.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Minecraft 1.7 is coming soon! http://www.youtube.com/watch?v=uo4UFb2YKI0&feature=youtu.be
mainboardER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 παιζει καποιο προβλημα με το server γιατι εδω και κανα μηνα δεν μπορω να μπω μονο σε μενα το trailer θυμιζει super mario
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 παιζει καποιο προβλημα με το server γιατι εδω και κανα μηνα δεν μπορω να μπω μονο σε μενα το trailer θυμιζει super mario Ε, δεν έμπαινε κανείς ρε και δε καθισα να πληρώσω άλλο ένα 15ρι Άσε που ο Hoster ήταν γελοίος και συνέχεια έπρεπε να μιλάω με την εξυπηρέτηση πελατών, όπου μόνο εξυπηρετικοί δεν ήταν.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παιδιά το 1.7 είναι πλέον Live. Μόλις έκανα το Update.
sandbird Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Τρέχω και γώ έναν minecraft server εδώ και κάποιους μήνες...οι περισσότεροι είναι Έλληνες μέσα αλλά έχουμε και μερικούς φίλους από εξωτερικό. Όποιος θέλει...dedicated είναι οπότε τρέχει 24h. http://grof.mine.nu (ακόμα θέλει φτιάξιμο το site) minecraft IP: grof.mine.nu
mainboardER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 minecraft+xbox controller+xpadder=μετραει ασχημα αντε και me official υποστηριξη
chris301098 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γεια σας, όσοι ξέρετε το minecraft και έχετε premium account μπορείτε να κάνετε join στον rainbow server ! Η ιστοσελίδα είναι: http://rainbow-mcgrs.clan.su, από εκεί θα δείτε το ip , τους κανόνες και άλλα πολλά, σας περιμένουμε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα