Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι και μετά ξύπνησες,ρίξε μια ματιά να δεις για τη μηχάνημα μιλάμε. φιλε μου ξερω για τι μηχανημα μιλαμε διοτι και εγω το ιδιο εχω... απλα κανεις το USB Bootable και του περνας μεσα τα αρχεια που περιεχονται στο .iso αρχειο. μετα συνδεεις το usb στο νετμπουκ και στα bios αλλαζεις το first boot device σε usb drive και αρχιζεις το ινσταλ Υ.Γ. μπορεις απλα να τρεξεις το install.exe απ'τι iso και κανει τα παντα απο μονο του.
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φιλε μου ξερω για τι μηχανημα μιλαμε διοτι και εγω το ιδιο εχω... απλα κανεις το USB Bootable και του περνας μεσα τα αρχεια που περιεχονται στο .iso αρχειο. μετα συνδεεις το usb στο νετμπουκ και στα bios αλλαζεις το first boot device σε usb drive και αρχιζεις το ινσταλ Υ.Γ. μπορεις απλα να τρεξεις το install.exe απ'τι iso και κανει τα παντα απο μονο του. Εν τάξη αυτό,δεν λέω,αλλά μετά θα τρέξεις xp mode;; με 1GB και τέτοιο cpu;
NiKoS WSN Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πάλι καλά που μπήκα τυχαία και το είδα! γιατί στις συνδρομές δεν μου το είχε! \\ τέσπα Dbzakias2 εμείς βάλαμε το .iso στο stickaki το κάναμε προεπιλογή για boot αλλά δεν μου το αναγνωρίζει μου πέταγε κάτι μηνύματα στην μαύρη οθόνη (το μόνο που θυμάμαι ήταν ένα image Και ένα kernel νομίζω). Δεν ξέρουμε αν ήταν bootable γι' αυτό αποφασίσουμε να ξαναδοκιμάσουμε με διάφορα προγράμματα αλλά ποτέ δεν τα καταφέραμε!!! εσύ με ποιο τα έκανες
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά βοηθήστε με Δευτέρα πρωί ο αδερφός μου φεύγει. Θέλω να μου πείτε ακριβώς τα βήματα για να φτιάξω ένα bootable usb flash stick με τα win και αφού το φτιάξω τι να κάνω στο netnook!
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και για xp και για win7 κατεβάζεις και τρέχεις αυτό http://wintoflash.com/download/en/ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις πυγή και προορισμό,για τα win7 είναι γκαραντί για xp αν είναι ελληνικά ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα.
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν γίνεται απολύτως τίποτα!!! βγάζει μαύρη οθόνη και κάτω παύλα που αναβοσβήνει για να γράψεις... Τελικά τα πράγματα είναι δύσκολα (το ίδιο μου έκανε και τις άλλες φορές άρα δεν είχαμε κάνει λάθος)... Θα το πάω από εκεί που το αγόρασα να μου πουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.