gballas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το Corsair είναι ένα αρκετά ωραίο case αλλά δεν το λες και την ultimate λύση για silent pc... Ούτε καν δλδ. Εάν όντως σε ενδιαφέρει να ελατώσεις τα db δες σοβαρές silent pc cases οπως το antec και fractal.
mavlamemos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Με 43€ μεταφορικά.. Άρα καθόλου καλά Ωπ....τζιζ κακο...Δεν το ειδα
Maldino Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν εχω ψαχτει σε θεματα θορυβου. Μονο το τροφοδοτικο που ειναι gtp ακουγεται. Ολα τα αλλα ειναι σχετικα αθορυβα! Αν ομως προκειται να παρεις το Corsair καντο, φαινεται πολυ ωραιο
kxanthop Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Maldino! ..και φυσικά όλα τα υπόλοιπα μέλη του forum.
maik42 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 θα σου προτεινω και εγω το coolermaster II ανεπιφυλακτα.αυτο εχω και ειμαι ευχαριστημενος. αλλα για να ειμαι ενταξη απεναντι στον εαυτο μου και σε σενα αν θα επερνα τωρα κουτι θα προτιμουσα το 600Τ που αναφερθικε πιο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.