Προς το περιεχόμενο

πως θα βρω drivers με τα windows 7

pozitronio1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πει καποιος πως θα βρω τους drivers με τα windows 7. μολις του εκανα φορματ και θελω να εγκαταστησω τους drivers μεσω ιντερνετ.

Δημοσ.

Κατεβάζεις το driverMax, το κάνεις εγκατάσταση κάνεις εγγραφή (είναι δωρεάν) κάνεις scan για τους driver, σου βγάζει τα ονόματα των driver και μετά τους googlareis..

Δημοσ.

Γενικά τα windows 7 εγκαθιστούν τους περισσοτέρους οι όλους ανάλογα με το υλικό.

Πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους κυρίους + πήγαινε διαχείριση συσκευών και πες αν έχεις κανένα θαυμαστικό σε κάποια συσκευή.

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πει καποιος πως θα βρω τους drivers με τα windows 7. μολις του εκανα φορματ και θελω να εγκαταστησω τους drivers μεσω ιντερνετ.

Κατέβασε το SlimDrivers (την free έκδοση, την πορτοκαλί). Εγκατέστησέ το και τρέξε το.

Σου βρίσκει ποιοί drivers λείπουν από το σύστημά σου και αφού σε ρωτήσει τους κάνει εγκατάσταση κιόλας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω πηγα στο site της εταιριας του PC μου ( Acer ) απο εκει διαλεξα μοντελο, και μετα κατεβαζα οτι drivers ηθελα! ^_^

+1 το καλύτερο πρόγραμμα το site του κατασκευαστή. Επίσης τα προγράμματα που βρίσκουν και βάζουν drivers δε τα είχα ποτέ σε εκτίμηση.

Δημοσ.

Κάποια από αυτά τα προγράμματα που βρίσκουν drivers κατεβάζουν παλιότερους drivers από αυτούς που έχει βγάλει η κατασκευάστρια εταιρία οπότε η καλύτερη λύση είναι να μπαίνεις και να τα κατεβάζεις μόνος σου η αν δεν μπορείς να βάλεις τα cd που σου έδωσαν όταν πήρες τον υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...