Blackman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Χαιρετώ σας. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει αναβάθμιση από την 2.1 σε 2.2 ή μεγαλύτερη; Προσπαθώ να αναβαθμίσω το λειτουργικό της παραπάνω συσκευής αλλά τρώω πόρτα στο rocovery, καθώς όταν κάνω εγκατάσταση του clockwork για V9, δεν φαίνεται να αναγνωρίζει κάτι και όταν το ξεκινάω σε recovery mode μου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση. Έχω βρει 500 οδηγούς που το περιγράφουν, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη για το συγκεκριμένο βήμα. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να με βοηθήσει; Θέλω άτομο που να το έχει καταφέρει για να δω αν έχω κάνει κάπου λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (σκοπός της αναβάθμισης είναι για να μπορώ να βάλω τις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη που δεν το υποστηρίζει (ή είναι κλειδωμένο) στην 2.1) υπήρχε το app2sd το οποίο το έχουν αφαιρέσει από το market, αλλά και το link2sd, το οποίο όσο και να προσπάθησα δεν λειτούργησε ποτέ το partitioning της SD γιατί κάθε φορά την βλέπει κατεστραμένη και ζητάει να την κάνει format η συσκευή, αλλιώς δεν την βλέπει, οπότε καταλήγει σε ένα partition (πως κάνει 2 partitions σε ένα το pad, είναι ένα άλλο θέμα). Βοήθεια παρακαλώ γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα πραγματικά με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.