Προς το περιεχόμενο

Ποσο να το πουλαγα?

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα 200ρι να φευγει,αλλα και παλι δυσκολα θα βρεις αγοραστη.

με 400πλεον παιρνει κανεις καινουργιο και με εγγυηση.δεν ξερω,φοβαμαι πως δεν σε συμφερει να το πουλησεις,εκτος κι αν εχεις αναγκη

Δημοσ.

με 400πλεον παιρνει κανεις καινουργιο και με εγγυηση.δεν ξερω,φοβαμαι πως δεν σε συμφερει να το πουλησεις,εκτος κι αν εχεις αναγκη

Nαι μάλλον δεν θα το πουλήσω όπως λες.Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας :).

Δημοσ.

200ευρω μονο;

Διπυρηνο στα 2 (εε ενταξει dual core εχει αλλα διπυρηνος ειναι και αυτος!!)

4giga ram (κομπλε..)

Gt 240m (δυνατη καρτουλα..)

16'' οθονη!

Αν το δωσεις 200 ευρω το θελει ενας φιλος μου παντως. :P

Δημοσ.

Nαι μάλλον δεν θα το πουλήσω όπως λες.Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας :).

μια χαρά μηχάνημα είναι. κάνει τα πάντα!!!! εγω αν το ειχα δεν θα το έδινα, και να φανταστείς είμαι κατά των λαπτοπ!!!!

τα χαρακτηριστικά του είναι παρά πολύ καλά, αν πιστεύεις οτι είναι αργό καλύτερα να επενδύσεις έναν δίσκο ssd επάνω του παρά να το πουλήσεις!!! θα αλλάξεις αμέσως γνώμη για τις επιδώσεις του. γιατι το μονο που του κόβει τις επιδώσεις ειναι ο σκληρός δίσκος που έχει !!!

παρε εναν ssd και κανε ghost αυτον που εχει το λαπτοπ για να μην χασεις και τα γνήσια windows. θα δεις πολυ μεγαλες διαφορες απ οτι τωρα!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

μια χαρά μηχάνημα είναι. κάνει τα πάντα!!!! εγω αν το ειχα δεν θα το έδινα, και να φανταστείς είμαι κατά των λαπτοπ!!!!

τα χαρακτηριστικά του είναι παρά πολύ καλά, αν πιστεύεις οτι είναι αργό καλύτερα να επενδύσεις έναν δίσκο ssd επάνω του παρά να το πουλήσεις!!! θα αλλάξεις αμέσως γνώμη για τις επιδώσεις του. γιατι το μονο που του κόβει τις επιδώσεις ειναι ο σκληρός δίσκος που έχει !!!

παρε εναν ssd και κανε ghost αυτον που εχει το λαπτοπ για να μην χασεις και τα γνήσια windows. θα δεις πολυ μεγαλες διαφορες απ οτι τωρα!!!!!!!!!!!

Tο σκευτόμουν να αλλάξω σκληρό :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...