Προς το περιεχόμενο

E-cigarrete/cigar

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπνιζει ενας φιλος μου στη δουλεια.

Για το ποσο ασφαλες ειναι προς το παρων δεν νομιζω πως μπορει κανεις να πει σιγουρα.

παντως και απο αλλους που ξερω που τοχουν κανεις δεν εμεινε μονο σε αυτο. καπνιζουν παραλληλα και κανονικα τσιγαρα.

Δημοσ.

Το θέλω αν είναι καλό με ωραία γεύση και να νιώθεις πλήρης,για να πίνω όταν ακούω μουσική στο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Το θέλω αν είναι καλό με ωραία γεύση και να νιώθεις πλήρης,για να πίνω όταν ακούω μουσική στο αυτοκίνητο.

Πίνω λέμε για το χόρτο ,για το τσιγάρο ποσο μάλλον το ψεύτικο δεν λέμε πίνω.. :wacko:

Δημοσ.

Άσε, και δέκα λιβάδια χόρτο να πιείς τον αντρέα2 δεν τον φτάνεις.

χααχαχαχααχχααχχαχααχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το πηρε η μανα μου...αμα καπνιζεις κανονικα δηλαδη 1-1,5 πακετο την μερα θα σου φενεται αερας, εμενα η μανα μου το χρησημοποιησε 5 μερες μετα σκουπιδια...Αλλαξε το πινω γτ φενεται πολυ αλανιαρικο μην μας την πεσουν απ την διωξη χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Το πηρε η μανα μου...αμα καπνιζεις κανονικα δηλαδη 1-1,5 πακετο την μερα θα σου φενεται αερας, εμενα η μανα μου το χρησημοποιησε 5 μερες μετα σκουπιδια...Αλλαξε το πινω γτ φενεται πολυ αλανιαρικο μην μας την πεσουν απ την διωξη χαχαχαχαχα

Καλά το πίνω σε πείραξε? Εδώ και τρεις μήνες μιλάω για ντρόγκια λες να μας την πέσουν τώρα ? ;) :lol: :lol:

Δημοσ.

Την άλλοη εβδομάδα θα πάρω τα βιολογικά τσιγάρα American Spirit.Να δείτε σύμπτωση.

Εκτές πήγαινα στο βιολογικό οδηγώντας.Έπινα πουράκι και πριν το ανάψω είπα ''το τελευταίο μου''(εννοείτε γενικώς ότι είναι όλα μέσα τα καπνικά).

Πήγα στο βιολογικό και είπα εντάξει τι θέλω,τα wild rose,st john's wort...Μετά ρωτούσα διάφορα,τι άλλα αν έχουν.Ώσπου μια στιγμή κοίταζα το ψυγείο-κατάψυξη και έβηξα.Μου είπε ''καπνίζεις;''.

Είπα ''λίγο''.Εντάξει είπα και εγώ βιολογικά με τσιγάρο δεν πάνε και το είπα αλλά πριν το πω αυτό μου είπε ότι έχει και το μαγαζί,φέρνει για αυτήν και μου έκλεισε ένα για την άλλη εβδομάδα.Θα το κόψω αλλά πιστεύω αξίζει να δοκιμάσω τα βιολογικά.

Δημοσ.

Yπέρτατε, από βιολογικά που λές (δηλ. χωρίς χημικά πρόσθετα) δοκίμασε και τα Dunhill Fine Cut, Camel Natural Flavor, Prince Indian Summer. Ειδικά το πρώτο, είναι πολύ τσιγάρο.

Δημοσ.

Άλλη σύμπτωση τα τσιγάρα αυτά είναι τα American Spirit.Ένα αμερικάνικο πνεύμα ινδιάνου.Έχει ινδιάνο έξω.Οι ινδιάνοι λέγονται και Chief(οι αρχηγοί δηλαδή).Εμένα με φωνάζουν Chief.

orglt.jpg

Δημοσ.

Το να καπνίζεις βιολογικά τσιγάρα είναι σαν το κλασικό αστείο με τον τύπο που τρώει το καταπέτασμα και ζητάει Coca cola light για να μην παχύνει.

Κατά τα λοιπά

Εντάξει είπα και εγώ βιολογικά με τσιγάρο δεν πάνε και το είπα αλλά πριν το πω αυτό μου είπε ότι έχει και το μαγαζί

Αντρέα, μήπως έχεις ασχοληθεί ποτέ με τα διοικητικα του Εδεσσαϊκού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...