murcielago580 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω την παραπανω φωτογραφικη μηχανη.εχει γυρω στα 220 ευρω,υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 250 ευρω?μου ειπαν οτι δεν θα ειναι πολυ καλη στις ληψεις ψιλοσκοτεινα χωρις φλας τοπιων γιατι ο φακος της ειναι 1:2,8-5,6 δλδ μου ειπαν οτι θα πρεπει να εχει πιο μικρο απο 2.8. εμενα μου αρεσει γιατι εχει πολυ καλο ζουμ,σχετικα καλο βιντεο 720*480 και σχετικα καλη τιμη.υπαρχει κατι καλυτερο να κοιταξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παντα προτεινω στα λεφτα αυτα τη Panasonic DMC TZ 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Xαλαρά ΤΖ10!... Άσχετο: Jim Jarmusch rulezzzzzzzzzzzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrats Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 μου ειπαν οτι δεν θα ειναι πολυ καλη στις ληψεις ψιλοσκοτεινα χωρις φλας τοπιων γιατι ο φακος της ειναι 1:2,8-5,6 δλδ μου ειπαν οτι θα πρεπει να εχει πιο μικρο απο 2.8. ωραία! αλλά αυτοί που στο είπαν, μήπως σου είπαν οτι για να έχεις φωτεινότερο φακό (με διάφραγμα κάτω απο f3.0 στην μακρινή - zoom λήψη) θα πρέπει να σκάσεις πάνω απο 350 ευρώ ; Μάλλον δέν θα στο είπαν. π.χ Panasonic - Lumix DMC-LX5 έχει φακό με διάφραγμα F2.0 - 3.3 (φωτεινότερος και στις κοντινές λήψεις) αλλά και τιμούλα στα €439,00! Κατα την γνώμη μου η Olympus που προανέφερες είναι μια χαρά για τις περισσότερες "ερασιτεχνικές" λήψεις σου. Αν θές πολύ πολύ καλύτερα αποτελέσματα ΚΑΙ σε "ιδιαίτερες" συνθήκες όπως η φωτεινότητα πήγαινε σε καλύτερη κατηγορία π.χ DSLR ή τις μικρές DSLR όπως Olympus Pen, Sony NEX5/3 κτλ. Εκεί έχεις πολλές επιλογές με εναλλάξιμους φακούς όπου μπορείς να βάλεις (πανάκριβους) φωτεινούς φακούς και σε κοντινές και σε zoom ασποτάσεις. Μιλάμε βέβαια για "αστρονομικά" κόστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μια χαρα ειναι η σπ 800.καμια κομπακτ δεν αποδιδει σωστα σε χαμηλο φωτισμο.ουτε η τζ10.η λχ 5 αποδιδει καλα γιατι εχει μεγαλο αισθητηρα,και ανηκει σε αλλη κλαση............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πριν προβω στην αγορα τελικα της olympus 800 δανειστηκα απο ενα γνωστο την nikon p100.ειναι 10.2 mp 26χ οπτικο ζουμ,βιντεο full hd 1920*1080 και κατι πολυ σημαντικο που δεν το εχει η olympus ειναι οτι το οπτικο ζουμ λειτουργει και κατα τη διαρκεια εγγραφης βιντεο. εχει 280 αντι 210 της olympus και νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα. η olympus εχει τη δυνατοτητα να λειτουργησει το οπτικο της ζουμ με καποιο τροπο?επισης η nikon που την χρησιμοποιησα σε βραδυνες ληψεις απεδωσε εξαιρετικα θα ελεγα. καμια αλλη προταση μεχρι 280 ευρω υπαρχει?οι προαναφερθεντες που προτεινατε εχουν πολυ μικρο οπτικο ζουμ και πολυ χαμηλη ποιοτητα βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παρε και ενα τριποδο με οτι αποφασισεις γιατι απ οτι καταλαβαινω θες να δουλεψεις το zoom και θα εχεις τρεμουλο αρκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.