Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα Free να σώσω τις παλιές μου βιντεοκασέτες. Το cymperling Power Director δεν αναγνωρίζει το video .Aν γνωρίζει κάποιος......Ευχαριστώ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει και τα windows μάλλον δεν το αναγνώρισαν

Έχει driver αλλά δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω .τα windows μου λέει δε βρίσκουν ένα αρχείο taskkill.exe. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Δημοσ.

Έχει driver αλλά δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω .τα windows μου λέει δε βρίσκουν ένα αρχείο taskkill.exe. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Δημοσ.

Φίλε μπράβο, το εγκατέστησα.Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Μόνο η εικόνα που έρχεται στην οθόνη μου είναι ασπρόμαυρη.Έτσι θα είναι και μετά την εγγραφή;

Δημοσ.

Παίξε με της ρυθμίσεις από το πρόγραμμα, κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα Ntsc/pal πρέπει να το δεις και από το VHS σου,αν δηλαδή παίζει σωστά στην TV ή όχι.

Πάντως μια δοκιμαστική εγγραφή μερικών λεπτών θα δείξει αν θα είναι και το αποτέλεσμα ασπρόμαυρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ μπορείτε με λίγα λόγια να μου πείτε τί χρειάζεται για να μετατρέψω την βιντεοκασέτα σε avi ή dvd?

Τί συσκευή χρειάζομαι?

Ποιά προγράμματα κλπ?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=USB+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82+Audio%2FVideo

Κάτι τέτοιο θες έχουν και ότι πρόγραμμα χρειάζεται,και αν δεν σε βολεύει το πρόγραμμα που έχει υπάρχουν πολλά προγράμματα π.χ. Avidemux που τα κάνεις όλα,τώρα ποιο είναι καλό και έχει καλή ποιότητα εγγραφής μην με ρωτάς εμένα.

Δημοσ.

Παιδια με αυτο που λεει απο πανω το παιδι γινεται κομπλε η δουλεια; Χρειαζομαι τιποτα αλλο;

Εκτός από αυτό που είπε ο από πάνω θα χρειαστείς:

1. vhs

1.καλώδιο RCA στην περίπτωση που δεν έχει ο μετατροπέας στο πακέτο του,ίσως αν το VHS σου δεν έχει rca να χρειαστείς κάτι τέτοιο rca to scart

1.Η/Υ

που να έχει ένα τουλάχιστον dvd recorder

Για τα ψιλολόγια (πληκτρολόγιο/οθόνη κ.τ.λ.)ελπίζω να μην χρειάζεται να τα πω έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...