Προς το περιεχόμενο

προβλημα με sp2

liakoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους.εχω ενα προβλημα που με ταλαιπωρει εδω και δυο μηνες.εκανα φορματ και μου εβαλαν τα vista που ειχα και πριν.εκανα ολες τισ ενημερωσεις ωσπου ηρθε η ενημερωση για sp2.την κατεβαζω κανω restart κανει κανενα 45λεπτο για την εγατασταση και στο τελος μου λεει οτι δεν εγινε.εχω προσπαθησει πανω απο δεκαν φορες.μου βγαζει σαν κωδικο σφαλματος το 80246007.οποιος μπορει ας βοηθησει .ευχαριστω

Δημοσ.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-windows_update/hii-got-problem-trying-to-install-windows-vista/b388e9d8-97d9-48ea-9a43-2232fac5a39c

γεια χαρα σε ολους.εχω ενα προβλημα που με ταλαιπωρει εδω και δυο μηνες.εκανα φορματ και μου εβαλαν τα vista που ειχα και πριν.εκανα ολες τισ ενημερωσεις ωσπου ηρθε η ενημερωση για sp2.την κατεβαζω κανω restart κανει κανενα 45λεπτο για την εγατασταση και στο τελος μου λεει οτι δεν εγινε.εχω προσπαθησει πανω απο δεκαν φορες.μου βγαζει σαν κωδικο σφαλματος το 80246007.οποιος μπορει ας βοηθησει .ευχαριστω

τις τελευταιες μερες στα καλα καθουμενα κολλαει ο υπολογιστης και εμφανιζεται μια μπλε οθονη που λεει διαφορα,τα οποια δεν καταλαβαινω.μπορεις κανεις να με βοηθησει παρακαλω?

παιδια εχω ενα προβλημα με το μσν.δεν μπορω να μπω.μου δινει σαν error ρον κωδικο 800706b5.μπορει κανεις να με βοηθησει?εψαξα στο google τον κωδικο αλλα ειναι στα αγγλικα και δεν καταλαβα καλα τι λεει.

Εμμμ... τι ακριβώς παίζει τέλος πάντων στον υπολογιστή σου; :lol:

Δημοσ.

Μάλλον κάποιο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει για να έχεις τόσα σφάλματα.

Αυτό που λέει ο dewn μπορεί να βοηθήσει γιατί διαγράφει ότι updates έχεις πάρει και αναγκάζει τα vista να τις ξανακατεβάσουν.

Για να βοηθήσω λίγο στην δημιουργία του bat σε περίπτωση που σε ταλαιπωρεί, κατέβασε το παρακάτω zip, αποσυμπίεσε το στην επιφάνεια εργασίας και τρέξε το repair.bat με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Repair.zip

Δημοσ.

Μάλλον κάποιο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει για να έχεις τόσα σφάλματα.

Αυτό που λέει ο dewn μπορεί να βοηθήσει γιατί διαγράφει ότι updates έχεις πάρει και αναγκάζει τα vista να τις ξανακατεβάσουν.

Για να βοηθήσω λίγο στην δημιουργία του bat σε περίπτωση που σε ταλαιπωρεί, κατέβασε το παρακάτω zip, αποσυμπίεσε το στην επιφάνεια εργασίας και τρέξε το repair.bat με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Repair.zip

Mια μικρή διόρθωση στο Repair.bat

Repair.zip

Δημοσ.

Το %systemroot% είναι το C:\windows.

Αν δώσεις %systemdrive% σε command prompt δεν σε επιστρέφει υποχρεωτικά στο root του C: αλλά σε αφήνει στο path από όπου θα τρέξει η κονσόλα. Δοκίμασε το και θα το δεις. Το %windir%, ναι, σε πάει στον φάκελο windows. Το 1ο bat πιστεύω είναι πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.

Το %systemroot% είναι το C:\windows.

Αν δώσεις %systemdrive% σε command prompt δεν σε επιστρέφει υποχρεωτικά στο root του C: αλλά σε αφήνει στο path από όπου θα τρέξει η κονσόλα. Δοκίμασε το και θα το δεις. Το %windir%, ναι, σε πάει στον φάκελο windows. Το 1ο bat πιστεύω είναι πιο αξιόπιστο.

Δοκίμασα το δικό σου Repair.bat και δεν έκανε τη μετονομασία σε Download.old και γι' αυτό έκανα τη διόρθωση και δούλεψε κανονικά, ενώ βρισκόμουν στο drive E: σε Windows XP αν και δε νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο. Ναι μεν το %systemdrive% δεν σε πάει στο root του C:, σε πάει όμως στον C: οπότε σε συνδυασμό με το %windir% σε πάει στον υποφάκελο του που το ακολουθεί.

Δημοσ.

@nikosmas50 Δεν είναι δικό μου το script. Η microsoft το δίνει http://support.microsoft.com/kb/958042 και στο link του dewn735. Εγώ το έβαλε σε bat για να είναι έτοιμο και στο laptop δούλεψε.

Όσο για τον δίσκο, είχα προτείνει να αποσυμπιεστεί στην επιφάνεια εργασίας, οπότε θα δούλευε όπως και να 'χει.

Αλλά με την προσθήκη σου θα δουλέψει όπου και να είναι αποθηκευμένο, οπότε για σιγουριά ας χρησιμοποιήσει ο liakoulis το διορθωμένο repair.bat που έδωσες εσύ (αν δεν το έκανε ήδη).

@liakoulis Φίλε μην σε απασχολούν οι τεχνικές λεπτομέρειες, εκτός αν θέλεις να καταλάβεις πως δουλεύουν τα scripts.

Εσύ τρέξε το repair.bat και ξανακάνε τις ενημερώσεις να δούμε αν διορθωθεί.

Δημοσ.

@nikosmas50

Αλλά με την προσθήκη σου θα δουλέψει όπου και να είναι αποθηκευμένο, οπότε για σιγουριά ας χρησιμοποιήσει ο liakoulis το διορθωμένο repair.bat που έδωσες εσύ (αν δεν το έκανε ήδη).

Φαίνεται ότι η Microsoft απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες που έχουν ένα μόνο σκληρό δίσκο χωρίς επί πλέον κατατμήσεις στον υπολογιστή τους.

Δημοσ.

Μπα, σου λένε να το αποθηκεύσεις στην επιφάνεια εργασίας (βήμα 5) οπότε θα δουλέψει αν κάποιος ακολουθήσει τα βήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...