dimkal1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδια επειγοντως βοηθεια!!! Οπως ανοιξα πριν λιγο το laptop δεν αναγνωριζει το σκληρο και δεν μπαινει στα windows. Ο σκληρος δεν φαινεται ουτε στα bios και προσπαθησα να κανω φορματ αλλα γραφει προφανως οτι δεν υπαρχουν σκληροι δισκοι. Τι μπορω να κανω πριν το παω αυριο για επισκευη? Εχει χαλασει ο δισκος η μπορει να φταιει κατι αλλο?
ntinos19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά μήπως βγήκε το καλώδιο του σκληρού απο κάποιο απότομο κούνημα ή χτύπημα ? μία απλή ιδέα είπα, μη βαράτε
dimkal1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν υπηρξε καποιο αποτομο χτυπημα!!! Δηλαδη μαλλον εχει καει?
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Άνοιξε το καπάκι που έχει από κάτω,στον οποίο είναι ο σκληρός,και σπρώξε των απαλά προς την επαφή του με την μητρική,καμιά φορά κουνιούνται λίγο και χάνουν την επαφή τους.
dimkal1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το εχω κανει...το κουνησα αρκετα δεν αλλαζει τιποτα. Οταν ανοιγει γραφει operating system not found
dimokritos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 βρες και κατέβασε το Hirens Boot Cd. περιέχει συλλογή από διαγνωστικά και ίσως σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τα windows το γράφεις σε ένα cd και κάνεις εκκίνηση από αυτό
Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 βρες και κατέβασε το Hirens Boot Cd. περιέχει συλλογή από διαγνωστικά και ίσως σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τα windows το γράφεις σε ένα cd και κάνεις εκκίνηση από αυτό Μα αφού δέν τον αναγνωρίζει καν το bios...τί να σε κάνει το Hirens???Με λίγα λόγια είναι σαν να μην υπάρχει σκληρός...
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 βρες και κατέβασε το Hirens Boot Cd. περιέχει συλλογή από διαγνωστικά και ίσως σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τα windows το γράφεις σε ένα cd και κάνεις εκκίνηση από αυτό Φσσσστ - Ντόινγκ. ...dimkal1990, είτε βρίσκεις φίλο που "ξέρει από hardware", βγάζει τον σκληρό, και τον δοκιμάζει δεξά κι αριστερά, ΜΠΑΣ και - είτε τον πας σε τεχνικό (αν σε παίρνει οικονομικά, μην το σκέφτεσια καν). Αν και ο τεχνικός, απλά θα "πιστοποιήσει" τον θάνατο, με βάση αυτά που είπες. Κατά τ' άλλα, μπορείς να προβείς είτε σε διαδικασία αντικατάστασης μέσω εγγύησης, είτε αγορά-εγκατάσταση νέου, από μόνος σου,
dimokritos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μα αφού δέν τον αναγνωρίζει καν το bios...τί να σε κάνει το Hirens???Με λίγα λόγια είναι σαν να μην υπάρχει σκληρός... γράψε λάθος τότε.. my bad washcloud τα κοροϊδευτικά σχόλια νομίζω δεν είναι απαραίτητα. είσαι και μεγάλος άνθρωπος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά μήπως βγήκε το καλώδιο του σκληρού απο κάποιο απότομο κούνημα ή χτύπημα ? μία απλή ιδέα είπα, μη βαράτε στα laptops δεν έχουν καλώδιο για τον δίσκο, ουσιαστικά τα ports (τροφοδοσίας και data) είναι ενσωματωμένα στο mοtherboard και ο δίσκος κουμπώνει πάνω τους και βιδώνεται για να μην κουνιέται, οπότε δεν παίζει τέτοιοα περίπτωση... κατά 99% τα φτύσε ο HDD...
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 washcloud τα κοροϊδευτικά σχόλια νομίζω δεν είναι απαραίτητα. είσαι και μεγάλος άνθρωπος.. Μπα; Κι από πότε οι μεγάλοι άνθρωποι δεν πρέπει να κάνουν πειραχτικό χούμορ; (...υπερέβαλλες με το "κοροϊδευτικά". Άσε που υπήρχε έρεισμα)
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αν αλλάξεις πάντως τον δίσκο μην τον πας σε τεχνικό,άλλαξε τον μόνος σου δεν ειναι δύσκολο και ρώτησε μας για οτιδήποτε να σε βοηθήσουμε,ετσι μαθαίνεις κιόλας.
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ....έχουμε βέβαια ξεχάσει να την υποθετική (και ολίγον τραβηγμένη) περίπτωση το σιντάκι που έβαλε για εγκατάσταση να είναι Windows Xp, ενώ ταυτόχρονα ο δίσκος να είναι SATA.(...όσο περί BIOS, συμβαίνει καμμιά φορά να κάνει λάθος αυτός που το τσεκάρει). Τεσπα, όπως είπα και πριν, καλό θα ήταν -αν είναι να τον πάρουμε στον λαιμό μας- πρώτα να δοκιμάσει τον δίσκο κάπου ως εσωτερικό (desktop ή εξωτερική θήκη, αν κάτι από αυτά παίζει), ειδικά αν έπαιζαν XP.
dimkal1990 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μολις γυρισα απο το πλαισιο........ μου ειπε οτι ο σκληρος νεκρωσε!! οποτε εχω αρχισει ηδη να ψαχνω για σκληρο και θα τον αλλαξω μονος μου!! Ευπροσδεκτες προτασεις για σκληρο 2,5΄΄ ΣΑΤΑ 500GB οσο γινεται πιο οικονομικο και αξιοπιστο!! Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.