SOWHAT Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Συμφωνούμε ότι δεν έχει να κάνει με τη μάρκα και ούτε υπερασπίζομαι κάποια εταιρεία.Δε τη ξέρω τη σειρά που λές από hp αλλά ξέρω πως όσα hp έχω δει από κοντά γύρω στα 500 ευρώ είναι απαράδεκτα από ποιότητα κατασκευής. Για παράδειγμα όλα τα hp αυτής της σειράς είναι τελείως πεταμένα λεφτά http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/ypologistes/notebooks/hp-g62-a10ev/prod480736pp/ Από τη φωτογραφία φαίνεται κουκλί αλλά αν το πιάσεις μιλάμε για τελείως απαράδεκτο. Θα διαφωνήσω, έχοντας δει από κοντά λάπτοπ με αυτό το case... Που εστιάζεις δηλαδή την απογοήτευσή σου; Γιατί αντίθετα εμένα μου έκανε εντύπωση η στιβαρότητα σε σχέση με την τιμή και σε σύγκριση με άλλες μάρκες και μοντέλα διπλάσιας αξίας!
efo355 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Θα διαφωνήσω, έχοντας δει από κοντά λάπτοπ με αυτό το case... Που εστιάζεις δηλαδή την απογοήτευσή σου; Γιατί αντίθετα εμένα μου έκανε εντύπωση η στιβαρότητα σε σχέση με την τιμή και σε σύγκριση με άλλες μάρκες και μοντέλα διπλάσιας αξίας! Πλάκα μου κάνεις τώρα; Το πλαστικό είναι σαν φλίδα και το λαπτοπ πιέζεται από παντού για πλάκα. Γράφεις στο πληκτρολόγιο και βλέπεις όλο το πλήκτρολόγιο να κατεβαίνει. Μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση. Στα 500 ευρώ εγώ το στιβαρότερο λαπτοπ που ξέρω είναι sony vaio http://www.skroutz.gr/s/314751/Sony-Vaio-VPC-EE4E1E-WI.html και μάλιστα σαν ποιότητα κατασκευής το θεωρώ εφάμιλλο ή ίσως και ελάχιστα ανώτερο από τα pavillion της hp που όμως εκεί ανεβαίνουμε κάπως στη τιμή.
black_widow Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 τα ακουστικα τα ειχα παρει σε παλαιοτερη προσφορα τους. πιστεψεμε δεν αξιζουν ουτε 1 ευρω.ειναι πολυ μαπα. τωρα αν θες να γεμισεις την συλογη σου απο περιφεριακα για pc παρτα. Συμφωνώ , τα είχα πάρει και εγώ σε παλιότερη προσφορά ως καβάτζα για το νετ καφέ ενός συγγενή μου . Ψευτοκατασκευή και πλέον ακούγεται μόνο το ένα ακουστικό ( ούτε τρίμηνο δεν άντεξαν ). Ούτε για καβάτζα δε λένε. Το μικρόφωνο δεν το έχω δοκιμάσει . Από φτηνά headsets καλό μου έχει βγει το TRUST HEADSET HS-2800 ( από AMAZON το έχω πάρει ) και 5 μήνες μετά αντέχουν και λειτουργεί και ικανοποιητικά και το μικρόφωνο ( δεδομένης πάντα της τιμής ).
Xorxhs! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το ups της ΝΙLOX λεει τιποτα ρε παιδια?Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? θα θελα να μαθω κιεγω
altea6 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ωραία προσφορά τα ακουστικά! Κοιτάχτε εδώ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012028
xouzel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ωραία προσφορά τα ακουστικά! Κοιτάχτε εδώ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012028 Και μαλιστα, απο το...αδελφο καταστημα !!!
k_dinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Και μαλιστα, απο το...αδελφο καταστημα !!! Εγω εκανα παραγγελεια χτες στο PC1 και με πηραν σημερα τηλεφωνο για ακυρωση. YΓ: Τα εβγαλε και το e-shop απο τα crazy και εχει βαλει κατι Trust τωρα στα 16ευρω
black_widow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εγω εκανα παραγγελεια χτες στο PC1 και με πηραν σημερα τηλεφωνο για ακυρωση. YΓ: Τα εβγαλε και το e-shop απο τα crazy και εχει βαλει κατι Trust τωρα στα 16ευρω 15,91 ΣΤΟ PC1 . TRUST COMFORTLINE HEADSET
tacuma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Παρέλαβα τα ηχειάκια jbl creature 3 απο eshop μόλις τώρα και τι βλέπω? Δύο ηχεία ίδια. δλδ δύο αριστερά ηχεία!!!!!! Καθε ηχειάκι (αριστερό-δεξί) έχει ξεχωριστή έξοδο οποτε το ενα είναι άχρηστο αφου δεν εχει που να το βάλω! Επίσης δεν είχε μέσα κάποιο cd με drivers. Πράγμα που σημαίνει πως μάλλον ήταν "πειραγμένο" το κουτί. ..και που ξέρω εγώ οτι δεν ειναι μεταχειρισμένα δλδ αυτά? εύγε! Εννοείται οτι πανε για επιστροφή, εσεις προτείνεται όμως να κάνω και κάτι άλλο? Να προσέξω κάτι?
tacuma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέσα δεν είχε cd με drivers αλλα δεν ξέρω αν το πακέτο έρχεται μαζί με κάποιο cd. Γιαυτό το ανέφερα πιο πάνω.
pittas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν εχω δει ποτε ηχεια να εχουν cd μεσα Δεν χρειαζονται drivers για να παιξουν. Αν χρειαζεται κατι drivers αυτο ειναι η καρτα ηχου Τωρα, το θεμα που εχεις που σου εχουν βαλει 2 αριστερα ηχεια...επιστροφη οπως ειναι και πες τους αυτη τη φορα να σου στειλουν σφραγισμενο κουτι αλλιως παιρνεις τα λεφτα σου πισω Μια ζωη τις ιδιες μαλακιες, ουτε σε ψιλικατζιδικα τετοια ξεφτυλικια
tacuma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο, μπορουσε να το ανοίξει οποιοσδήποτε. Απαράδεκτο. Το θέμα ειναι πως και σφραγισμένο να είναι, που ξέρω ποιος το σφράγισε? ..και αυτοί μπορούν να πάρουν μια ταινία και να το σφραγίσουν! Ξεφτίλα.
k_dinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια μην υπερβαλετε, τι επιστροφες χρηματων και τετοιεσ ιστοριες... Απλως πρεπει να ψαξουμε να βρουμε τον αλλο πελατη που εχει τα δυο δεξια ηχεια και να κανουμε μια ανταλαγη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.