chrisoiko Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Gaggia classic μεταχειρισμένη από το ebay στα ίδια λεφτά. Το θέμα είναι ότι ότι και να πάρεις, πιο πολύ παίζει ρόλο ο καφές που θα βάλεις μέσα και μετά η μηχανή. Πρέπει λοιπόν να βρεις ένα μαγαζάκι που θα έχει ωραίο φρασκοκομμένο καφέ και θα σου κόβει καφέ μόνο για την μηχανή σου, μετά απο δοκιμές φυσικά. Ο espresso να βγαίνει με ωραία κρέμα σε 25 με 30 δεύτερα, και αν είναι δυνατόν να μπορείς να τον πιεις χωρίς ζάχαρη... thanx george
tzotzo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εχω βρει ενα καλο καφε σε αψογο ποστο σε τιμη ξεφτυλα και θελω να το αλλαξω ολο (κοινως θα του πω να το αδειασει για να το φτιαξω οπως θελω εγω και να πεσει κι αλλο η τιμη)ποσο πανε περιπου οι επαγγελματικες εσπρεσσιερες? Εχω ακουσει οτι στις δινουν δωρεαν οι προμηθευτες που σου φερνουν τον καφε.Ισχυε κατι τετοιο? την υπεραξια την σκεφτηκες?
tolkki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 την υπεραξια την σκεφτηκες? Μονο τα υπερατου εχω ακουστα Για πες
georgemvg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 την υπεραξια την σκεφτηκες? Τον αέρα πρέπει να εννοεί, πληρώνεις την πελατεία, και ας μην αξίζει τίποτα ο εξοπλισμός του... Τώρα για την επιδότηση μηχανής, πρέπει να κάνεις καλό λογαριασμό κάθε μήνα για να σου δώσουν. Εξαρτάται πάντα και από την πόλη.
actorgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πηρα αυτην 55€ σε προσφορα απο carrefour http://www.espressocap.it/catalogue/?mod=product&cat_id=1&product_id=30 Παιρνει καψουλες σε 4-5 γευσεις και κανει απιθανο εσπρεσσο και καπουτσινο την ειδα προσφατα 115€ περιπου.Μη μασας οτι οι καλες εσπρεσσιερες κανουν πανω απο 200...ο καθενας λεει οτι θελει Ελληνικο site http://www.espressocap.gr/company.asp
tsavi1991 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες προτεινετε μου μια καλη εσπρεσσιερα-ο κρυος εσπρεσσο με ενδιαφερει-κυριως στα 50 ευρω περιπου(αλλα λεφτα δν παιζουν με τιποτα δυστηχως) που να περνει καψουλες
isim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Παιδες καλημερα, προσφατα αγορασα την izzy Cafe Stretto 1415B. Οταν ειναι κρυα ζεστενεται και βγαζει εσπρεσσο μεσα στο πρωτο λεπτο λειτουργιας της. Αν δουλεψω το ακροφυσιο του ατμου δεν δουλευει με τιποτα αν δεν κλεισει για νανενα μισαωρο!!!! Ειναι φυσιολογικο αυτο;;; Με το μπρικακι που ειχα, εφτιαχνα πιο γρηγορα καφε.......
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 παιδες προτεινετε μου μια καλη εσπρεσσιερα-ο κρυος εσπρεσσο με ενδιαφερει-κυριως στα 50 ευρω περιπου(αλλα λεφτα δν παιζουν με τιποτα δυστηχως) που να περνει καψουλες Στα 50 ευρώ με κάψουλες δεν πρόκειται να βρεις. Παιδες καλημερα, προσφατα αγορασα την izzy Cafe Stretto 1415B. Οταν ειναι κρυα ζεστενεται και βγαζει εσπρεσσο μεσα στο πρωτο λεπτο λειτουργιας της. Αν δουλεψω το ακροφυσιο του ατμου δεν δουλευει με τιποτα αν δεν κλεισει για νανενα μισαωρο!!!! Ειναι φυσιολογικο αυτο;;; Με το μπρικακι που ειχα, εφτιαχνα πιο γρηγορα καφε....... Να χρειαζεται τοσο χρονο για να δουλέψει το ακροφυσιο δεν μου φαίνεται φυσιολογικο. Επικοινώνησε με το service της εταιρίας.
GiorgosH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες, κάθε καφετέρια παίρνει τις δικές της κάψουλες ή κάνουν όλες σε όλες τις μάρκες? Εγώ έχω μια KRUPS εσπρέσσο/γαλλικού αλλά δεν έχω δει πουθενα κάψουλες για τη συγκεκριμένη...
Lucretius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως οι περισσότερες μηχανές θέλουν τους δικούς τους τύπους. Και μια ερώτηση: Τι σας λέει αυτό: http://www.bialettishop.com/MukkaMain.htm την βρήκα με 50 ευρώ και σκέφτομαι να την χτυπήσω από δευτέρα κιόλας... (από design πάντως σκίζει! )
panagos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Περι ορέξεως.. εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Είμαι και λίγο παραδοσιακός σε τέτοια και προτιμώ μια καλή, κλασσική και στιβαρή μηχανή που να κάνει μακροχρόνια σωστά τη δουλειά της χωρίς να με ενδιαφέρει πολύ το design της. Να σου πω την αλήθεια 50€ μου ακούγονται λίγα. Αν βρεις πουθενά διάβασε κριτικές και μετά αποφάσισε. Πρόσφατα αναβάθμισα την εσπρεσσομηχανή μου απο Krups σε Kitchenaid + μηχανή κοπής και είδα ικανοποιητική διαφορά. Αν ο καφές είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου (όπως εμένα) αξίζει να κάνεις μια καλύτερη επένδυση.
Lucretius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχω το κλασικό μικρό αλουμινένιο σκεύος αλλα είμαι περισσότερο οπαδός του cappuccino και η κοπελιά μου πίνει συνήθως latte οπότε το βλέπω και από αυτή την οπτική. Πέρα από αυτό είμαι σίγουρος πως θα την παρατήσω οτιδήποτε χρειάζεται μια μικρή αιώνιότητα για την προετοιμασία και τον καθαρισμό μετά. Τα περισσότερα reviews είναι θετικά,τα αρνητικά έχουν να κάνουν με μικρές διαρροές στην περίπτωση μη καλής εφαρμογής της βάσης με το πάνω μέρος.
waves Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μια ερωτησούλα. Πήρα μια nespresso και θέλω να μου πείτε, αν είναι εύκολο, για να φτιάξω ένα διπλό espresso ποια είναι η σωστή ποσότητα. Η μηχανή έχει δυνατότητα για espresso (μονό) και lungo. Ξέρω την επιλογή ρύθμισης ποσότητας, αλλά ποια είναι η σωστή (περίπου πάντα) για τον διπλό; Αν μπορείτε πείτε μου με διάφορους τρόπους (π.χ ml ή σε ένα ποτηράκι), κάπως τελοσπάντων Τον πίνω σχετικά βαρύ (τον espresso!!!) Eυχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.