Προς το περιεχόμενο

Λιβύη- Καντάφι

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ή εκτος κι αν θεωρεις οτι πολιτες με χαμηλο IQ δε δικαιουνται να ζουνε

Αυτο θα ωφελουσε το κοινωνικο συνολο, ειν' η αληθεια. Αν και δε θα 'μεναν και πολλοι.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε τι ακριβως θα μας βοηθουσε το χτυπημα των στρατηγικων αυτων στοχων; ΛΕς αν σκοτωναμε ολους τους "κακους" πολιτικους, μεσα σε 11 εκατομμυρια κοσμο να μη βρισκοταν αλλοι "σωτηρες" που θα ψηφιζαμε με κλειστα ματια;

Εκτος αν εχουν βρεθει scud που να αλλαζουν το μυαλο του ελληνα με τι IQ ραδικιου, ή εκτος κι αν θεωρεις οτι πολιτες με χαμηλο IQ δε δικαιουνται να ζουνε, αλλιως δε νομιζω οτι εχει κι απειροελαχιστη βοηθεια ενα τετοιο σχεδιο.

H αποσταθεροποιηση του πολιτικου συστηματος της Ελλαδας και η αποκαθηλωση του θα φερουν στην επιφανεια ανθρωπους απο το κοινωνικο συνολο που πραγματικα θα εχουν τις ικανοτητες να δωσουν "κατευθυνσεις" και ελπιδα σε ολους αυτους τους Ελληνες με το χαμηλο πολιτικο αισθημα και την κομματικη προσκολληση τους που οφειλεται στο ακομα χαμηλοτερο επιπεδο ευφυιας τους.

Παραπερα δεν μπορω να εξηγησω καλυτερα.Μπορεις να δεις ως αλληγορια τους Scud?Αν ναι τοτε εχουμε κανει ενα βημα μπροστα στη συζητηση μας.

Δημοσ.

H αποσταθεροποιηση του πολιτικου συστηματος της Ελλαδας και η αποκαθηλωση του θα φερουν στην επιφανεια ανθρωπους απο το κοινωνικο συνολο που πραγματικα θα εχουν τις ικανοτητες να δωσουν "κατευθυνσεις" και ελπιδα σε ολους αυτους τους Ελληνες με το χαμηλο πολιτικο αισθημα και την κομματικη προσκολληση τους που οφειλεται στο ακομα χαμηλοτερο επιπεδο ευφυιας τους.

Παραπερα δεν μπορω να εξηγησω καλυτερα.Μπορεις να δεις ως αλληγορια τους Scud?Αν ναι τοτε εχουμε κανει ενα βημα μπροστα στη συζητηση μας.

Απ' το πληκτρολογιο σου και στου θεου τ' αυτι. Απλα επειδη την εχω φαει σχεδον ολη τη μεταπολιτευση, κι εχω δει πολλους ανθρωπους σαν αυτους που αναφερεις, ου ξεκινησαν να δωσουν κατευθυνσεις αλλα τελικα εδιναν πακετα, συνεχιζω να ειμαι απαισιοδοξος... Τωρα θα μου πεις, και ποια ειναι η λυση; Ελα ντε, συνεχεια το σκεφτομαι και ακρη δε βγαζω.

Δημοσ.

αμα τιμωρηθουν και τιμωρουνται οι υπευθυνοι,μπορει να μην εχουμε 100% τιμιους πολιτικους και πολιτες,αλλα σιγουρα θα το σκεφτονται πολλες φορες πριν κανουν απατεωνια

Δημοσ.

Η τιμωρια πρεπει να ερθει μεσα απο τα ενδικα δημοκρατικα μεσα, ωστε να ερθουν νεοι που θα "φοβηθουν" η θα ειναι επειδη θελουν τιμιοι αλλα θα πατησουν πανω στο ιδιο πολιτευμα. Αν πας με πολεμο, αλλαζεις τελειως το πολιτικο σκηνικο, διοτι θεωρεις οτι το ηδη υπαρχον πολιτικο συστημα δε το θεωρεις σωστο.

Δημοσ.

Σε τι ακριβως θα μας βοηθουσε το χτυπημα των στρατηγικων αυτων στοχων; ΛΕς αν σκοτωναμε ολους τους "κακους" πολιτικους, μεσα σε 11 εκατομμυρια κοσμο να μη βρισκοταν αλλοι "σωτηρες" που θα ψηφιζαμε με κλειστα ματια;

Εκτος αν εχουν βρεθει scud που να αλλαζουν το μυαλο του ελληνα με τι IQ ραδικιου, ή εκτος κι αν θεωρεις οτι πολιτες με χαμηλο IQ δε δικαιουνται να ζουνε, αλλιως δε νομιζω οτι εχει κι απειροελαχιστη βοηθεια ενα τετοιο σχεδιο.

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή.

Δημοσ.

Ομολογω οτι δεν καταλαβα γιατι το υπεθεσες αυτο, μπορεις να μου το εξηγησεις σε τι ακριβως αναφερεσαι;

Δημοσ.

Tι μου θυμησες.Μικρο παιδακι ημουν,ουτε 10 χρονων κ ομως πιο επικαιροι απο ποτε!!

http://www.youtube.com/watch?v=MjgoLhlKN1U&feature=related

Η Βασια Τριφυλη θεα,ελιωνα με την ερμηνεια της.''Ε,οχι κ να μας την βγει ο ΚΑΠΕΛΑΣ το κερατο μου με κοκκινο'' :mrgreen:

Νεοελληνες στο απογειο τους λεμε.Παμε ΟΛΟΙ μαζι ''Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα ρει''!!!

Δημοσ.

Αυτο θα ωφελουσε το κοινωνικο συνολο, ειν' η αληθεια. Αν και δε θα 'μεναν και πολλοι.

Kαι ποιος θα κρινει ποιοι εχουν χαμηλο iq και ποιοι οχι?

Δημοσ.

Kαι ποιος θα κρινει ποιοι εχουν χαμηλο iq και ποιοι οχι?

Κοιτα, δεν πολυπιστευω στο iq ως μοναδα μετρησης εγω. Αλλα γενικα μιλωντας για ευφυια, αν αφανιζονταν εν μια νυκτι ακροδεξιοι-θρησκοληπτοι-εθνικια-στρατοκαυλοι-ρατσιστες η χωρα θα προοδευε παραπανω απο σημαντικα. Βεβαια, ξαναλεω, δε ξερω αν εμεναν παρα πολλοι, αλλα τί πειραζει. Ποιοτητα εναντι ποσοτητας.

Δημοσ.

Πως εισαι τοσο σιγουρος? Αυτος που θα εκρινε τους προς αφανισμο μπορει να σε ειχε μεσα στη λιστα(εγω παντως θα σε ειχα, γιατι με τετοιες αποψεις δεν ακουγεσαι και πολυ νορμαλ:lol:)

Δημοσ.

Πω εισαι τοσο σιγουρος? Αυτος που θα εκρινε τους προς αφανισμο μπορει να σε ειχε μεσα στη λιστα(εγω παντως θα σε ειχα, γιατι με τετοιες αποψεις δεν ακουγεσαι και πολυ νορμαλ:lol:)

Εχεις να παρεθεσεις κατι το οποιο να αποδεικνυει/ενδεικνυει οτι ειμαι εστω και ενα πραγμα απο εκεινα που ανεφερα; Οσο για το οτι δεν ακουγομαι και πολυ νορμαλ, ισχυει, δεν ειμαι καθολου νορμαλ, αλλα δεν προτεινα τους αν-νορμαλ προς αφανισμο.

Δημοσ.

Μη νορμαλ σημαινει οτι εισαι καποια απο τις κατηγοριες που ανεφερες οτι καλό θα ηταν να αφανιστουν.

Οτι και να παραθεσουμε εμεις τον τελευταιο λογο θα τον εχει ο κριτης που θα αποφασισει, σωστα? Αρα εισαι στο ελεος του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...