Προς το περιεχόμενο

Λιβύη- Καντάφι

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μέχρι να εξεγερθούμε και μεις. Να δεις τι ωραία που θα μας στείλουν βοήθεια.

Eμεις γιατι να εξεγερθουμε?? Εμεις εχουμε δημοκρατια.

Δε σ αρεσει αυτη η κυβερνηση κυριε, ψηφιζεις αλλη... Κυβερνα η πλειοψηφια :rolleyes:

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eμεις γιατι να εξεγερθουμε?? Εμεις εχουμε δημοκρατια.

Δε σ αρεσει αυτη η κυβερνηση κυριε, ψηφιζεις αλλη... Κυβερνα η πλειοψηφια :rolleyes:

joke_troll.png

Δημοσ.

Link 1ο

Link απαντησης στο 1ο

Link 3ο

λινκ 4ο

στην ουσια γραφουν το τι συμβαινει και πιθανες εκδοχες γιατι θελουν και επεμβαίνουν οι χωρες εκει που υπαρχει πετρελαιο(οχι δεν ειναι ο σκοπος μονο να παρουν το πετρελαιο αλλα να μην τιναχτει η αγορα πετρελαιου στον αερα).Τελος περιγραφουν τον τροπο που ο κανταφι εμεινε τοσα χρονια στην περιοχη και την διαφορα με τις φυλες και τον 2 ταχυτητων στρατο...

Δημοσ.
Τέταρτον, την τακτική του διαίρει και βασίλευε για την οποία μιλάει ο αναγνώστης την χρησιμοποιούσανε και ακόμα την χρησιμοποιούν όλες οι ελληνικές δημοκρατικές κυβερνήσεις. Αν απορείτε πώς (λέμε τώρα) πολύ απλά με το να χωρίζουν τους πολίτες σε δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.

εκει σταματησα και να διαβαζω. :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία για να αντιληφθεί κάποιος τον χορό που έχουν στήσει τα ΜΜΕ σε αυτή την υπόθεση.

Μιλάμε για εντελώς κακοσκηνοθετημένες ιστορίες, επιθέσεις κανταφικών σε δημοσιογράφους που δεν είδαμε ποτέ, μόνο κάτι μπουμ ακούγονται (παράλογες οι εκρήξεις σε μία πολεμική ζώνη), κρίμα δηλαδή, είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Hollywood.

Βρέχει έξω.

Ή μήπως μας φτύνουν;

Δημοσ.

Mερικα πραγματα που τυχαινει να ξερω λογω συγκεκριμενης γνωριμιας:

Ο Κανταφι εχει αυτη τη στιγμη σχετικα μικρο αριθμο πυραυλων Scud μιας και τους περισσοτερους αναγκαστηκε να τους αχρηστευσει προ πολλων ετων.

Προσωπικα με θλιβει που δεν εχει δυνατοτητα πυραυλικης επιθεσης σε Ελλαδα και Ιταλια, δυο απο τις πιο γελοιες χωρες του πλανητη με πολιτες με IQ ραδικιου.Επειδη το ολο θεμα κοστιζει στον ΕΛληνα περι τα 7εκ ευρω τον μηνα (ετσι λενε, εγω λεω οτι ειναι τετραπλασιο το ποσο) μια συντονισμενη επιθεση σε Κρητη και στρατηγικα σημεια της Αθηνας απο τον Κανταφι θα με εκανε περισσοτερο ευτυχισμενο.Για να μαθουμε καποτε στην ταχα μου δημοκρατικη χωρα που ζουμε οτι δεν μπορουμε παντα να την σκαπουλαρουμε χωρις τιμωρια και απωλειες σε ολα τα επιπεδα.

Δημοσ.
μια συντονισμενη επιθεση σε Κρητη και στρατηγικα σημεια της Αθηνας απο τον Κανταφι θα με εκανε περισσοτερο ευτυχισμενο.

Αν εβρισκε κανενα πυραυλακι τον marantonis θα σου 'λεγα εγω :devil:

Δημοσ.

Ο Κανταφι εχει αυτη τη στιγμη σχετικα μικρο αριθμο πυραυλων Scud μιας και τους περισσοτερους αναγκαστηκε να τους αχρηστευσει προ πολλων ετων.

Προσωπικα με θλιβει που δεν εχει δυνατοτητα πυραυλικης επιθεσης σε Ελλαδα και Ιταλια, δυο απο τις πιο γελοιες χωρες του πλανητη με πολιτες με IQ ραδικιου.Επειδη το ολο θεμα κοστιζει στον ΕΛληνα περι τα 7εκ ευρω τον μηνα (ετσι λενε, εγω λεω οτι ειναι τετραπλασιο το ποσο) μια συντονισμενη επιθεση σε Κρητη και στρατηγικα σημεια της Αθηνας απο τον Κανταφι θα με εκανε περισσοτερο ευτυχισμενο.Για να μαθουμε καποτε στην ταχα μου δημοκρατικη χωρα που ζουμε οτι δεν μπορουμε παντα να την σκαπουλαρουμε χωρις τιμωρια και απωλειες σε ολα τα επιπεδα.

Εκτός αν λέγοντας «στρατηγικά σημεία» εννοείς ένα συγκεκριμένο κτήριο στο Σύνταγμα σε ώρα απαρτίας, αδυνατώ να καταλάβω πως διάλο θα γινόσουν «ευτυχισμένος» και γιατί «θλίβεσαι» που θα συνεχίσουμε να ζούμε όλοι εμείς (όπως και η οικογένειά σου επίσης).

Δημοσ.

Γιατι το 'χετε δεδομενο οτι καποιος νοιαζεται για την οικογενεια του ή οτι εχει τελοσπαντων, δε ξερω.

Αλλα νταξει ο fearwhatnow την πεταξε και κολλησε τωρα.

Δημοσ.

Εκτός αν λέγοντας «στρατηγικά σημεία» εννοείς ένα συγκεκριμένο κτήριο στο Σύνταγμα σε ώρα απαρτίας, αδυνατώ να καταλάβω πως διάλο θα γινόσουν «ευτυχισμένος» και γιατί «θλίβεσαι» που θα συνεχίσουμε να ζούμε όλοι εμείς (όπως και η οικογένειά σου επίσης).

Noμιζω ειμαι σαφεστατος με τον ορο στρατηγικα σημεια.Δεν μιλαω για αμαχους πολιτες.Σορρυ αν δεν εγινα κατανοητος.Σε αυτη την κατασταση της χωρας αυτη την εποχη δεν χωρανε νταηλικια.Ηρθε η ωρα να αρχισουν να πληρωνουν καποιοι.

Δημοσ.

Γιατι το 'χετε δεδομενο οτι καποιος νοιαζεται για την οικογενεια του ή οτι εχει τελοσπαντων, δε ξερω.

Εντάξει όχι «οικογένεια» μωρέ, «αγαπημένα πρόσωπα».

Noμιζω ειμαι σαφεστατος με τον ορο στρατηγικα σημεια.Δεν μιλαω για αμαχους πολιτες.Σορρυ αν δεν εγινα κατανοητος.Σε αυτη την κατασταση της χωρας αυτη την εποχη δεν χωρανε νταηλικια.Ηρθε η ωρα να αρχισουν να πληρωνουν καποιοι.

Τέλος πάντων, φαντάζομαι και σ αυτά τα σημεία εργάζονται ή ζουν άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα με το όλο θέμα ή/και δε συμφωνούν. Παράπλευρες απώλειες λογικά...

Δημοσ.

Εστω, δε καταλαβαινω τί θα λυσει αυτο που λες, πότε ο βομβαρδισμος ελυσε προβληματα;

Και στην τελικη, να πληρωσουν καποιοι εξαιτιας τινος, του wannabe δικτατορα Κανταφι;

Δημοσ.

Τι πεταξα?Αν ερμηνευσεις σε βαθος το μηνυμα μου μπορεις να καταλαβεις αν νοιαζομαι και για ποιους.Αλλα βεβαια, παλι οι ελληναρες το παιζουμε γαμαουα και δεν μας ενδιαφερει τι γινεται στη Λιβυη, πως συμμετεχει η χωρα στις στρατιωτικες επιχειρησεις εν μεσω πτωχευσεως της (ε-ε-ερχεται και επισημα) και παλι εμεις να ειμαστε καλα και οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν.

Εστω, δε καταλαβαινω τί θα λυσει αυτο που λες, πότε ο βομβαρδισμος ελυσε προβληματα;

Και στην τελικη, να πληρωσουν καποιοι εξαιτιας τινος, του wannabe δικτατορα Κανταφι;

Οριστε??Ποιος wannabe δικτατορας?Γνωριζεις ποιος ανεβασε τον Κανταφι,ποιος τον στηριξε, ποιος τον εξοπλισε, τα χρηματα που του εδωσαν και τις εταιριες που του εδωσαν να διαχειριζεται σε Ανατολη και Δυση?Γνωριζεις την σχεση του με τον πρωθυπουργο της δικη σου χωρας και την στηριξη που του παρειχε?

Το ποτε ο βομβαρδισμος ελυσε προβληματα στο επιστρεφω ως ερωτημα.

Παραπλευρες απωλειες εχει η χωρα καθημερινα (αυτοκτονιες κ.α. που τα κρυβουν καλα τα ΜΜΕ).Δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια και αντιδραση.

Δημοσ.
Τι πεταξα?Αν ερμηνευσεις σε βαθος το μηνυμα μου μπορεις να καταλαβεις αν νοιαζομαι και για ποιους.

Το ειπα αυτο πριν την διευκρινηση αναφορικα με τα "στρατηγικα σημεια".

Αλλα βεβαια, παλι οι ελληναρες το παιζουμε γαμαουα και δεν μας ενδιαφερει τι γινεται στη Λιβυη, πως συμμετεχει η χωρα στις στρατιωτικες επιχειρησεις εν μεσω πτωχευσεως της (ε-ε-ερχεται και επισημα) και παλι εμεις να ειμαστε καλα και οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν.

Δεν ειναι καθολου λαθος αυτο, αλλα κι αυτοι που δε το παιζουν Ελληναρες και γαμαουα και ενοχλουνται απο τη συμμετοχη στις στρατιωτικες επιχειρησεις, τί μπορουν να κανουν περα απο το να παρακολουθουν διαφωνωντας;

Οριστε??Ποιος wannabe δικτατορας?Γνωριζεις ποιος ανεβασε τον Κανταφι,ποιος τον στηριξε, ποιος τον εξοπλισε, τα χρηματα που του εδωσαν και τις εταιριες που του εδωσαν να διαχειριζεται σε Ανατολη και Δυση?Γνωριζεις την σχεση του με τον πρωθυπουργο της δικη σου χωρας και την στηριξη που του παρειχε?

Το ποτε ο βομβαρδισμος ελυσε προβληματα στο επιστρεφω ως ερωτημα.

Παραπλευρες απωλειες εχει η χωρα καθημερινα (αυτοκτονιες κ.α. που τα κρυβουν καλα τα ΜΜΕ).Δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια και αντιδραση.

Το θεμα ειναι πώς θα βοηθηθει η κοινωνια απο μια τετοια πραξη. Αυτο σου ζητησα να εξηγησεις. Τα υπολοιπα τα καταλαβαινω.

Δημοσ.

Σε τι ακριβως θα μας βοηθουσε το χτυπημα των στρατηγικων αυτων στοχων; ΛΕς αν σκοτωναμε ολους τους "κακους" πολιτικους, μεσα σε 11 εκατομμυρια κοσμο να μη βρισκοταν αλλοι "σωτηρες" που θα ψηφιζαμε με κλειστα ματια;

Εκτος αν εχουν βρεθει scud που να αλλαζουν το μυαλο του ελληνα με τι IQ ραδικιου, ή εκτος κι αν θεωρεις οτι πολιτες με χαμηλο IQ δε δικαιουνται να ζουνε, αλλιως δε νομιζω οτι εχει κι απειροελαχιστη βοηθεια ενα τετοιο σχεδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...