Προς το περιεχόμενο

Λιβύη- Καντάφι

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα να παραθετες το original αρθρο, το οποιο εχει και πηγες πανω σε αυτα που λεει (ημουν ετοιμος η αληθεια ειναι να ριξω καμπανες, γιατι με ενοχλουν αφανταστα ολα αυτα τα αρθρα που για να εξακριβωσεις αν λενε αληθεια η οχι πρεπει να κανεις ανω κατω ολο το ιντερνετ).

Εδω το αρχικο αρθρο για οποιον ενδιαφερεται. Δεν το εχω διαβασει εγω btw.

Link

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσες αντιαμερικανικες διαδηλωσης γινονταν ανα τις χωρες πριν την 11/9 και ποσες μετα? B) B) B)

θυμαστε μηπως?

αν δεν ειχε πετρελαια η λιβυη,θα ελεγε ο ομπαμα δεν ειναι δικοσ μας πολεμος,θα τα βρουνε μονοι τους. -_- -_- -_-

Δημοσ.

Θέλω πολύ να δω αντίποινα από τη Λιβύη ..

Τι σκατά δηλαδή παντού πρέπει να χώνονται όλοι ?Άντε χέστηκα για τους Αμερικάνους , το δικό μας το σάπιο κράτος πρέπει και εδώ να παίξει το ρόλο του γλείφτη ? Τρέχουμε πίσω από όλους αυτούς που μας έχουν χεσμένους, έλεος πια ..

Δημοσ.

ναι διοτι και στην αιγυπτο ο Mubarak ειχε τον στρατο στο τσεπακι του.

αχ ρε νεοελληνες,γατονια μου εσεις.

Δημοσ.

Η διεθνής κοινότητα θα κάνει κάτι για τον λαό της Κίνας και της Βόρειας Κορέας; Το "Θα κάνει κο κο κο" δεν είναι απάντηση. Πάω στοίχημα πως εκεί δεν είναι δικός τους πόλεμος.

Δημοσ.

αν ήταν λαϊκή η εξέγερση θα είχε ίδια έκβαση με αυτή της Αιγύπτου.

Aμα δε σταματησουν να στηριζουν οι δικοι σου ανθρωποι δε μπορουν να σε ριξουν ουτε 200 λαικες εξεγερσεις.

ادعموا الموقع بالزيارة اليومية له

Θα επρεπε να ειναι απο τα δεξια προς τ αριστερα :-)

Δημοσ.

μια διαφορετική άποψη για το θέμα.

δεν ξέρω τι ισχύει, απλά παραθέτω το link.

Καλυτερα να παραθετες το original αρθρο, το οποιο εχει και πηγες πανω σε αυτα που λεει (ημουν ετοιμος η αληθεια ειναι να ριξω καμπανες, γιατι με ενοχλουν αφανταστα ολα αυτα τα αρθρα που για να εξακριβωσεις αν λενε αληθεια η οχι πρεπει να κανεις ανω κατω ολο το ιντερνετ).

Εδω το αρχικο αρθρο για οποιον ενδιαφερεται. Δεν το εχω διαβασει εγω btw.

Link

καταρχας μπορει καποιος να μου εξηγησει με ποιον τροπο η λιβυη δεν χαριζει το πετρελαιο στις γνωστες εταιριες?

καλο αλλα ποιος μπορει να το επιβαιωσει οτι ετσι εχουν τα πραγματα εκει ή στην αιγυπτο?το μονο σιγουρο ειναι οτι δυσκολα ο κοσμος μαθαινει τι γινεται σε αλλες χωρες...οποτε παιζετε παιχνιδι εντυπωσεων,σκοπιμοτητων για χ λογους

οσο για αιγυπτιακη επανασταση τι καταλαβαν?τι κερδος εχουν τωρα?το ιδιο και στο ιρακ και τυνησια.

στο ιρακ τι κερδισαν οι αμερικανοι?περα απο χιλιαδες νεκρους αμερικανους?τους πειραν τα πετρελαια?

η ελλαδα τι κερδισε απο ορυκτο πλουτο ειτε το λενε πετρελαιο ειτε ουρανιο ειτε χρυσο ειτε οτιδηποτε αλλο?

παντα κατι κρυβεται πισω απο τετοιες κινησεις αλλα χλωμο να το ανακαλυψει ο απλος κοσμος.το wikileaks εκανε μεγαλο κακο γι αυτο και το κυνηγανε.

αν ηθελε να πει κατι η λιβυη-κανταφι ή οποιος αλλος ειναι εκει θα επρεπε να το πει με επιχειρηματα...

--------------------------------

καπου διαβαζα(αλλα δεν βρισκω το ποστ) μια απαντηση οτι τα αμυντικα συστηματα ειναι για λιγα πραγματα!!

αυτο που διαβαζω ειναι οτι απλα ηταν απενεργοποιημενα ή απλα δεν λειτουργησαν για χ λογους.

Δημοσ.

Συμπεραίνω πως πρόκειται καθαρά για εμφύλιο (αν και μπορεί να είναι υποκινούμενος αν υπολογίσω στο λινκ της κατσαρίδας)

και δεν θα τελειώσει η διαμάχη αυτή σύντομα.

Η Λιβύη είναι διχασμένη από τις φυλές που την αποτελούν και γεωγραφικά σε ανατολή-δύση,τώρα με κάποιο τρόπο κάποιες φυλές ξεσηκώθηκαν και έγινε ότι έγινε.

Τον στρατό τον έχει με το μέρος του ο Καντάφι ίσως γιατί ανήκει στη φυλή του είτε γιατί όντως ζούσαν καλά πάντως η κατάσταση δε συγκρίνεται με την Αίγυπτο σε καμμία περίπτωση.

Φυσικά ο λόγος για τη διχόνοια και για όσα συμβαίνουν είναι τα πετρέλαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...