Προς το περιεχόμενο

ps1 αναλυση σε 42αρα τηλεοραση

ponstan111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αναλυση του ps1 στην 42αρα(hdmi) μου ειναι χαλια(πιξελιασματα,χαλια sprites etc).υπαρχει καποιο καλωδιο ή κατι αλλο που να βελτιωνει την κατασταση?ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να χαμηλώσεις την ανάλυση της οθόνης και τη λεπτομέρεια χαμήλωσε λίγο το φωτισμό και ανέβασε την αντίθεση.

Τελος ψαξε σε ebay για rgb scart.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό το πράγμα. Εκτός από το να επιστρέψεις σε μια CRT. Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με την LCD. Συμβιβάζεσαι δυστυχώς.

Δημοσ.

η αναλυση του ps1 στην 42αρα(hdmi) μου ειναι χαλια(πιξελιασματα,χαλια sprites etc).υπαρχει καποιο καλωδιο ή κατι αλλο που να βελτιωνει την κατασταση?ευχαριστω.

Υπάρχει κάτι άλλο και λέγεται ps3 :mrgreen:

Δημοσ.

εμμ εχω και ps3 αλλα το νοημα ειναι να παιζω αυτουσια με το ps1 :P

τελος παντων δεν εχει διαφορα με το rgb scart οποτε συμβιβαζομαι.

Δημοσ.

Αφου θελεις να παιζεις με PS1(και καλα κανεις,εγω ακομα το εχω συνδεδεμενο και παιζω ωρες ωρες)η καλυτερη λυση ειναι μια τηλεοραση CRT.

Δημοσ.

Εχει να κάνει και με τη τηλεόραση σου.

Πχ στη δικια μου samsung 40αρα full HD κάνει καλό downscale ;ή όπως λέγεται και μου επιτρέπει να παίζω ακόμα και games του megadrive απροβλημάτιστα B)

Δημοσ.

Το ιδιο και η δικη μου. Βεβαια η ποιοτητα δεν ειναι οπως μια CRT τηλεοραση (κατα προτιμηση το πολυ ως 20") αλλα ειναι οκ. Το ιδιο και το PS2 και το GC (μεσω Wii) τα οποια δειχνουν ξεθωριασμενα και με πολυ αραια pixel αλλα το ματι το "χωνευει" ευκολα μετα απο λιγη ωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...