Προς το περιεχόμενο

Ανακτηση αρχειων σε mac os 10.6

palouki87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!πηγα να κανω εγκατασταση windows στο macbook μου με bootcamp και μολις μπηκα στην οθονη της εγκαταστασης των windows εσβησα κατα λαθος ολο το partition με αποτελεσμα να μην ανοιγει το mac καν!λογικα τα εσβησα ολα!:)..

Υπαρχει δυνατοτητα ανακτησης των αρχειων;

Α!προσπαθησα να ξανακανω εγκατασταση ξανα το λειτουργικο απο το installation dvd αλλα εκειπου μου ζηταει που θα γινει η εγκατασταση δε μου βγαζει καν το δισκο!γιατι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο εύκολα είναι να εγκατάσταση το λειτουργικό σε έναν εξωτερικό δίσκο και μετά να κατεβάσεις κάποιο Rescue application και να τραβήξεις τα αρχεία σου.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτός πιστεύω οτι είναι ο πιο εύκολος

Μακάρι να ξέρει κάποιος κάτι πιο εύκολο

edit: Βρήκα και αυτό αλλά πολύ ζόρικο Repair / Fix Mac HFS+ partition using Ubuntu CD

Το δίσκο δεν στον βγάζει γιατί κατα την εγκατάσταση του bootcamp έγινε format σε ntfs.

Μόλις φορτώσει το cd, εκεί που σου βγάζει την οθόνη της εγκατάστασης, πήγαινε στο μενού από πανω-πανω στην οθόνη, βρες το disk utility και κάνε delete το partition.

Παω disk utility-->partition και δε μου βγαζει επιλογη να σβησω κατι.!μηπως πρεπει να παω στο erase?και αν ναι πιο format σβηνω;

Στο disk utility σου εμφανίζει σκληρό στην αριστερή μπάρα?Αν ναι κλικ πάνω του και μετα εκεί που λέει current κάντο 1 partition και μετά apply.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...