Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τα multirama απεδειξαν (σε μένα τουλάχιστον) για ακόμα μια φορά πόσο ανοργάνωτα είναι.

Μόλις γύρισα από το κάτάστημα της Πάτρας.

Το Σάββατο το απόγευμα είδα αναπάντητη κλήση στο κινητό, και μετά τους κάλεσα εγώ, όπου μου είπαν ότι έχει φτάσει το bluetooth και να πάω να παραλάβω!

Πήγα σήμερα και το είχαν δώσει σε άλλον πελάτη...και δε φτάνει μόνο αυτό, ο αγενέστατος προιστάμενος του καταστήματος έφτασε στο σημείο να υποστηριζει ότι λέω ψέματα και δεν τους πήρα ποτέ τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να το δώσουν αλλού.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω μολις ειχα επικοινωνια. Πεμπτη παραλαμβανω με τιμη φυσικα 4,90 το διευκρινησα!

Μακαρι @szaf μονο σε σενα να εγινε η στραβη, αλλα και παλι δεν τους ειπες να στο φερουν και να το παρεις εστω αλλη μερα?

Στειλε και ενα e-mail στα κεντρικα και ανεφερε τι εγινε και τον αριθμο παραγγελιας σου πιστευω θα βγει ακρη..

Δημοσ.

Λίγο off-topic αλλά γίνεται να το συνδέσω με το htc για να ακούω μουσική (γιατί το ψάχνω εδώ και κάτι μέρες αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται :confused: )???

Δημοσ.

Λίγο off-topic αλλά γίνεται να το συνδέσω με το htc για να ακούω μουσική (γιατί το ψάχνω εδώ και κάτι μέρες αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται :confused: )???

Αυτο λεγεται A2DP και νομιζω δεν το υποστηριζει το συγκεκριμενο.. ^_^

Δημοσ.

Παιδες μια απορια. Μπορει καποιος να μου πει πως λειτουργει;; Κραταω το κουμπακι για λιγη ωρα μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει το πρασινο φωτακι, αλλα δε φαινεται να "βρισκονται" με το τηλεφωνο (ΝΟΚΙΑ Χ6). Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Β/Τ, χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση και στο τηλ εκτος του να ανοιξω το Β/Τ ;;

Δημοσ.

το κρατάς πατημένο παρατεταμένα μεχρι να ανάψει κόκκινο το λαμπάκι! Μετα κανεις αναζήτηση!

Δεν αναβει κοκκινο το ρημαδι. Πρασινο που αναβοσβηνει γρηγορα. Αναζητηση εννοεις απο το κινητο , ετσι ;;

Δημοσ.

Δεν αναβει κοκκινο το ρημαδι. Πρασινο που αναβοσβηνει γρηγορα. Αναζητηση εννοεις απο το κινητο , ετσι ;;

xouzel ανοιγεις το ΒΤ και μετα πας στο τηλεφωνο στο ΒΤ και κανεις αναζητηση συσκευων.Αφου ειναι ΝΟΚΙΑ θα το βρει 100%,.Για δοκιμασε και πες μας.

Παντως με ενα MOTOROLA που ειχα παρει απο το getit me 7 ευρω γινοταν.Θα το δοκιμασω πιο μετα και θα σας πω.

Δημοσ.

xouzel ανοιγεις το ΒΤ και μετα πας στο τηλεφωνο στο ΒΤ και κανεις αναζητηση συσκευων.Αφου ειναι ΝΟΚΙΑ θα το βρει 100%,.Για δοκιμασε και πες μας....

Ναι ΟΚ, το βρηκα. Απλα, πανασχετος. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πριν λίγο παρέλαβα από το κατάστημα Καλλιθέας.

Ευχαριστώ το παλικάρι που μυρίστηκε την προσφορά και την μοιράστηκε μαζί μας.

Δημοσ.

τελικά πολύ κόσμος παρέλαβε αλλά μονάχα 7 άτομα έδωσαν θετική ψήφο στον gussgr που ανακαλυψε την προσφορά!

Πηγαίνετε στην 1η σελίδα και πατήστε το "+", δεν κοστίζει κάτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...