mpokwsths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και εμένα με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα Χανίων για να περάσω να το παραλάβω. Μια χαρά το Multirama.
xouzel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μολις παρελαβα κι εγω απο Χανια. Μπραβο στον topic starter και στο Multi. Αν και τους εχω κραξει πολλες φορες, τωρα εκαναν τη δουλεια τους.
xristoslet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μαζευτήκαμε λαός από τα Χανιά εεε? Κι εγώ παρέλαβα από Χανιά
xouzel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μαζευτήκαμε λαός από τα Χανιά εεε? Κι εγώ παρέλαβα από Χανιά Eχω προτεινει να ανοιξουμε δικο μας νημα
louben Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 και εγω απο χανια παρελαβα σημερα.Πριν απο εμενα αλλος ενας φιλος ειχε παραλαβει και μαλιστα η πωλητρια τα ειχε ψιλοχαμενα για το πως να κανει το 19.90 -4.90.Παντως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα Multirama που ικανοποιησαν την παραγγελια στο ακεραιο και δεν προσπαθησαν να την ακυρωσουν μαζικα κτλ οπως αλλοι/.Και βεβαια για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο ευχαριστω στον gussgr που ξετρυπωσε την προσφορα.
pagour3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Στη Βέροια είχε παραγγείλει ακόμη και... η πωλήτρια του MUltirama. Ευχαριστούμε gussgr.
xetasa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα απο το κατάστημα στη Στουρνάρη, Αθήνα. Η συσκευασία σφραγισμένη, μου την είχαν κρατημένη απο την Πέμπτη! Και πάλι ευχαριστώ στους guessgr και Multiδράμα! Αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο κατάστημα όσον αφορά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες!
besddimo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Παρέλαβα κι εγώ από Ηράκλειο. Όλα καλά €4.90 Στο ταμείο δεν έκανε σχόλιο για την τιμή. Μάλλον είχαν πάρει και άλλοι πολλοί. Κι όταν έψαχνε το δικό μου είδα άλλα 3-4 Ευχαριστούμε gussgr!
filippos001 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Παρελαβα κ εγω απο Mall.Αν κ ποιοτικα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο,παρ ολα αυτα , για τα 5 ευρω του ειναι αξιοπρεπέστατο. Thnks !!!!
vgogan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τι έγινε μαμώ την τρέλα μου , παρέλαβε όλη η Ελλάδα και σε μένα στη Θεσσαλονίκη τίποτα ακόμα; Είμαι ο μοναδικός ή υπάρχουν και άλλοι που είναι ακόμα στο περίμενε; Με πήρε την προηγούμενη βδομάδα υπάλληλος να μου πει πως θα παραλάβω μόνο ένα λόγω έλλειψης αλλά τίποτα ακόμα.
dr.sakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κ δουλευει αψογα με το αϊφονι.... + κ απο εμενα στον τσακαλο Sent from my iPhone using Insomnia
nek4d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 παρελαβα κ εγω. (το ενα απο τα δυο που ειχα παραγγειλει το οποιο ειναι μια χαρα αποδεκτο κ ικανοποιητικο).
gussgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τι έγινε μαμώ την τρέλα μου , παρέλαβε όλη η Ελλάδα και σε μένα στη Θεσσαλονίκη τίποτα ακόμα; Είμαι ο μοναδικός ή υπάρχουν και άλλοι που είναι ακόμα στο περίμενε; Με πήρε την προηγούμενη βδομάδα υπάλληλος να μου πει πως θα παραλάβω μόνο ένα λόγω έλλειψης αλλά τίποτα ακόμα. Και εγω ακομα περιμενω... καταστημα καλαμαριας
GeorgT. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εγω εχει μέρες που το παρέλαβα απο το καταστημα κέντρου (τσιμισκη)! παρτε κανενα τηλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.