Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις παρελαβα κι εγω απο Χανια. Μπραβο στον topic starter και στο Multi. Αν και τους εχω κραξει πολλες φορες, τωρα εκαναν τη δουλεια τους.

Δημοσ.

Μαζευτήκαμε λαός από τα Χανιά εεε? Κι εγώ παρέλαβα από Χανιά B)

Eχω προτεινει να ανοιξουμε δικο μας νημα

Δημοσ.

και εγω απο χανια παρελαβα σημερα.Πριν απο εμενα αλλος ενας φιλος ειχε παραλαβει και μαλιστα η πωλητρια τα ειχε ψιλοχαμενα για το πως να κανει το 19.90 -4.90.Παντως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα Multirama που ικανοποιησαν την παραγγελια στο ακεραιο και δεν προσπαθησαν να την ακυρωσουν μαζικα κτλ οπως αλλοι/.Και βεβαια για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο ευχαριστω στον gussgr που ξετρυπωσε την προσφορα.

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα απο το κατάστημα στη Στουρνάρη, Αθήνα. Η συσκευασία σφραγισμένη, μου την είχαν κρατημένη απο την Πέμπτη! Και πάλι ευχαριστώ στους guessgr και Multiδράμα! :rolleyes: Αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο κατάστημα όσον αφορά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες!

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ από Ηράκλειο. Όλα καλά €4.90

Στο ταμείο δεν έκανε σχόλιο για την τιμή. Μάλλον είχαν πάρει και άλλοι πολλοί. Κι όταν έψαχνε το δικό μου είδα άλλα 3-4 :P

Ευχαριστούμε gussgr!

Δημοσ.

Παρελαβα κ εγω απο Mall.Αν κ ποιοτικα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο,παρ ολα αυτα , για τα 5 ευρω του ειναι αξιοπρεπέστατο.

Thnks !!!!

Δημοσ.

Τι έγινε μαμώ την τρέλα μου :mad: , παρέλαβε όλη η Ελλάδα και σε μένα στη Θεσσαλονίκη τίποτα ακόμα; Είμαι ο μοναδικός ή υπάρχουν και άλλοι που είναι ακόμα στο περίμενε; Με πήρε την προηγούμενη βδομάδα υπάλληλος να μου πει πως θα παραλάβω μόνο ένα λόγω έλλειψης αλλά τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

παρελαβα κ εγω.

(το ενα απο τα δυο που ειχα παραγγειλει το οποιο ειναι μια χαρα αποδεκτο κ ικανοποιητικο).

Δημοσ.

Τι έγινε μαμώ την τρέλα μου :mad: , παρέλαβε όλη η Ελλάδα και σε μένα στη Θεσσαλονίκη τίποτα ακόμα; Είμαι ο μοναδικός ή υπάρχουν και άλλοι που είναι ακόμα στο περίμενε; Με πήρε την προηγούμενη βδομάδα υπάλληλος να μου πει πως θα παραλάβω μόνο ένα λόγω έλλειψης αλλά τίποτα ακόμα.

Και εγω ακομα περιμενω... καταστημα καλαμαριας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...