kgian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγώ στην Πάτρα ακόμα δεν έχω παραλάβει (απο το κατάστημα). Πήρα τηλέφωνο και είπαν θα με ειδοποιήσουν όταν τους έρθουν.
xetasa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Με πήραν τηλ. στο κινητό χθες για να παραλάβω και τους είπα να μου το κρατήσουνε μέχρι τη Δευτέρα για να το παραλάβω τότε. Thanks guss!!!!!!!!
ArisG88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ήδη στις αγγελίες βλέπω κάποιους "έξυπνους" να το πουλάνε
keeper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ήδη στις αγγελίες βλέπω κάποιους "έξυπνους" να το πουλάνε Χαχαχα!!!! οντως!!!
zizu10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ήδη στις αγγελίες βλέπω κάποιους "έξυπνους" να το πουλάνε Το έχουν κάνει και με παιχνίδια ps3 στο παρελθον... Γιαυτό μας λέει όλη η Ευρώπη λαμόγια, πάλι βρέθηκαν οι "έξυπνοι" για να εκμεταλλευθούν κόσμο... Μπράβο!!!
GeorgT. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παντου γίνονται αυτά, απλα τα δικά μας λαμογια βγάζουν προσφορά στο ιδιο site που πιθανότατα βρήκαν κ την προσφορά ενώ στο εξωτερικό τα βγάζουν ebay! Κ εγω ο βλακας αν περνούσε η δεύτερη παραγγελία θα την έδινα σε συμφορουμιτη στην τιμή!! Που νιονιο :-D
danton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καθε φορα που υπαρχει προσφορα βλεπω καποιος αναφερει οτι καποιο "λαμογιο" τα πουλαει ακριβοτερα σε αγγελειες. Εγω ουτε το εχω κανει ποτε ουτε προκειτε. Απλ αναρωτιεμαι γιατι το βλεπετε ετσι; Εαν θελεις το αγοραζεις δεν σε αναγκαζει κανεις Ποσο κοστιζει στην APPLE το Iphone 4g; Στην Ελλαδα πουλειεται 700 νομιζω. Στην apple να κοστιζει 100 ευρω;ΕΙναι λαμογια?Εαν θελεις το αγοραζεις. Εσεις οταν δουλευετε για καποιον παιρνετε ας πουμε 700 ευρω το μηνα. Το κοστος για να προσφερετε αυτην την εργασια ποσο ειναι; 100 ευρω;200ευρω; Ειστε λαμογια; Ελευθερη αγορα εχουμε εαν κατι σας φαινεται ακριβο μην το αγοραζετε. Ετσι και αλλιως το πιο πιθανο ειναι να μην το χρειαζεστε πραγματικα
zizu10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καθε φορα που υπαρχει προσφορα βλεπω καποιος αναφερει οτι καποιο "λαμογιο" τα πουλαει ακριβοτερα σε αγγελειες. Εγω ουτε το εχω κανει ποτε ουτε προκειτε. Απλ αναρωτιεμαι γιατι το βλεπετε ετσι; Εαν θελεις το αγοραζεις δεν σε αναγκαζει κανεις Ποσο κοστιζει στην APPLE το Iphone 4g; Στην Ελλαδα πουλειεται 700 νομιζω. Στην apple να κοστιζει 100 ευρω;ΕΙναι λαμογια?Εαν θελεις το αγοραζεις. Εσεις οταν δουλευετε για καποιον παιρνετε ας πουμε 700 ευρω το μηνα. Το κοστος για να προσφερετε αυτην την εργασια ποσο ειναι; 100 ευρω;200ευρω; Ειστε λαμογια; Ελευθερη αγορα εχουμε εαν κατι σας φαινεται ακριβο μην το αγοραζετε. Ετσι και αλλιως το πιο πιθανο ειναι να μην το χρειαζεστε πραγματικα Λαμογιά είναι να μπαίνεις στο forum να τσιμπάς την προσφορά και όταν δεις ότι έχει λείξει και υπάρχουν άτομα που λένε "δυστυχώς δεν πρόλαβα" να βάζεις αγγελία στο ΙΔΙΟ site για να τους το πουλήσεις ακριβότερα...
danton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Λαμογιά είναι να μπαίνεις στο forum να τσιμπάς την προσφορά και όταν δεις ότι έχει λείξει και υπάρχουν άτομα που λένε "δυστυχώς δεν πρόλαβα" να βάζεις αγγελία στο ΙΔΙΟ site για να τους το πουλήσεις ακριβότερα... Και ο Φαρμακοποιος εχει βαλει μια τεραστια ταμπελα που λεει οτι πουλαει φαρμακα γιατι ξερει οτι οταν χρειαστεις ενα φαρμακο θα μπεις μεσα να το αγορασεις. Και στο πουλαει και με 30% καπελο ορισμενο απο το κρατος σε ελεθερη αγορα!!! Εχεις σκεφτει οτι το ινσομνια εχει πολλα μελη οποτε οι πιθανοτητες να συμβει αυτο που λες ,οχι εσκεμενα, ειναι μεγαλες; Εστω οτι ναι εγινε οπως λες και το πουλαει σε διπλασια τιμη. Δεν δινετε ευκαιρια σε αυτο που δεν προλαβε να αγορασει;;Η μονη λαμογια που βλεπω εγω ειναι το αφορολογητο κερδος. Αλλα συμφωνα με τους κανονες της αγορας δεν κανει κακο. Εμπορακος ειναι και προσπαθει να βγαλει ενα κερδος
beez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και ο Φαρμακοποιος εχει βαλει μια τεραστια ταμπελα που λεει οτι πουλαει φαρμακα γιατι ξερει οτι οταν χρειαστεις ενα φαρμακο θα μπεις μεσα να το αγορασεις. Και στο πουλαει και με 30% καπελο ορισμενο απο το κρατος σε ελεθερη αγορα!!! Εχεις σκεφτει οτι το ινσομνια εχει πολλα μελη οποτε οι πιθανοτητες να συμβει αυτο που λες ,οχι εσκεμενα, ειναι μεγαλες; Εστω οτι ναι εγινε οπως λες και το πουλαει σε διπλασια τιμη. Δεν δινετε ευκαιρια σε αυτο που δεν προλαβε να αγορασει;;Η μονη λαμογια που βλεπω εγω ειναι το αφορολογητο κερδος. Αλλα συμφωνα με τους κανονες της αγορας δεν κανει κακο. Εμπορακος ειναι και προσπαθει να βγαλει ενα κερδος κανεις λαθος, ειναι προκλητικο να πας να βγαλεις χρηματα απο προσφορα που σου υπεδειξε η κοινότητα. και συνηθως αυτοι οι κυριοι περνουν παραπάνω απο ενα κομματι για μεταπώληση που σημαινει οτι δεν μένει τπτ για αυτους που το θελουν για δική τους χρηση οχι για να βγαλουν και κέρδος. βλεπε π.χ. παπασωτηρίου που αδεισανε τα καταστηματα και μετα αυτοι που ειχανε παρει ηλεκτρονικα πηραν τα @@ τους και υστερα γεμισαν τα φορουμ σφραγισμενα παιχνιδια.
zizu10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και ο Φαρμακοποιος εχει βαλει μια τεραστια ταμπελα που λεει οτι πουλαει φαρμακα γιατι ξερει οτι οταν χρειαστεις ενα φαρμακο θα μπεις μεσα να το αγορασεις. Και στο πουλαει και με 30% καπελο ορισμενο απο το κρατος σε ελεθερη αγορα!!! Εχεις σκεφτει οτι το ινσομνια εχει πολλα μελη οποτε οι πιθανοτητες να συμβει αυτο που λες ,οχι εσκεμενα, ειναι μεγαλες; Εστω οτι ναι εγινε οπως λες και το πουλαει σε διπλασια τιμη. Δεν δινετε ευκαιρια σε αυτο που δεν προλαβε να αγορασει;;Η μονη λαμογια που βλεπω εγω ειναι το αφορολογητο κερδος. Αλλα συμφωνα με τους κανονες της αγορας δεν κανει κακο. Εμπορακος ειναι και προσπαθει να βγαλει ενα κερδος Ε άμα θυμάμαι καλά όλοι αυτοί που δεν το πρόλαβαν και το ήθελαν είχαν δει σαν προσφορά την τιμή των 4.90 ευρώ και όχι την διπλάσια... Δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με τον φαρμακοποιό μιας και ο ένας πουλάει κάτι "μαύρα" και ανώνυμα ενώ ο άλλος συντηρεί κατάστημα επομένως και παραπάνω να έχει κάτι τον χαρακτηρίζεις "ακριβό" και δεν ξαναπατάς στο ίδιο φαρμακείο... Και τέλος δεν μου φαίνεται ότι όλα αυτά τα περιστατικά είναι τυχαία...(τουλάχιστον ας βάζουν τις αγγελίες τους σε άλλα site να μην γίνονται και προκλητικοί)
gussgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και εγω δεν το βρισκω κακο, και ο μαγκας κερδιζει που προλαβε την προσφορα και ο αγοραστης που θα το παρει παλι σε προσφορα! Οντως το μονο χαμενο ειναι το "κρατος" που δεν φορολογει την διαφορα στη μεταπωληση. Κλαιν.. p.s. Δεν το εχω κανει ποτε εγω προσωπικα..
danton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εγω απλα εστιαζω σε αυτους που τους ενοχλει να βλεπουν κοσμο να σκεφτοναι και να λειτουργου οπως λειτουργει ολη η κοινωνια μας. Παντου ολοι οι ανθρωποι ετσι ειναι και ειναι αποδεκτο. τι πειραζει να γινετε και στο ινσομνια; Εγω το εχω σιχαθει αυτο το κοινωνικο-οικονομικο συστημα αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως ,αφου μου το επιβαλλαν το δεχομαι. μπαινεις σε ενα φαρμακειο και ο φαρμακοποιος σε βλεπει σαν ευρω. Μην σου πω χαιρεται και ολοας που εισαι αρρωστος και αγοραζεις φαρμακα απο αυτον. Ποσα φαρμακεια βλεπετε εξω απο τα νοσοκομεια;ακριβως απο εξω; Γιατι ανοιγουν εξω ακριβως΄για να εξυπερετησουν τον κοσμο;Η απλα για να μεγιστοποιησουν το κερδος τους; Το προβλημα ειναι πολυ βαθυτερο και δεν φταει ο τυπος που πουλαει κατι στο ινσομνια
sotos 1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και εγω δεν το βρισκω κακο, και ο μαγκας κερδιζει που προλαβε την προσφορα και ο αγοραστης που θα το παρει παλι σε προσφορα! Οντως το μονο χαμενο ειναι το "κρατος" που δεν φορολογει την διαφορα στη μεταπωληση. Κλαιν.. p.s. Δεν το εχω κανει ποτε εγω προσωπικα.. Εγω το βρησκω και κακο και ανηθικο απο πλευρας φορουμ-προσφορον αν θελεις να κανεις εξηπηρετιση να το δοσεις στην τιμη της προσφορας να εισαι και μαγκας και σωστος δεν στο λεω προσωπικα αλλα εχουμε χασει το μετρο σε μερικα πραγματα
louben Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδια αφηστε τα flames γιατι νομιζω βγηκατε offtopic.ΑΣΧΕΤΟ.Εγω που μιλησα μαζι τους σημερα μου ειπαν οτι θα τα στειλουν απο δευτερα.Να υποθεσω οτι και αλλοι δεν εχουν παραλαβει ή μονο εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.