Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και απο εδω περιορισμενη διαθεσιμοτητα και μπορειτε να παραλαβετε μονο 1 τεμαχιο τεσπα αφου δεν το επαιξαν Πλαισιο ολα καλα.

2η φορα που τα μουλτι με εκπλησσουν..

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη πως δεν ήταν προσφορά, αλλά λάθος καταχώρηση. Κι αυτή την φορά κανονικό και όχι επιτηδευμένο "λάθος" :)

Οπότε θα έλεγα 2 φορές μπράβο τους, αφού προσπαθούν να εξυπηρετήσουν έστω με ένα τεμάχιο ανά παραγγελία. Έτσι κάνουν τα σοβαρά μαγαζιά...

Δημοσ.

Εγω που εκανα δυο ξεχωριστές παραγγελίες απο δυο διαφορετικά καταστήματα?? :devil:

Αν περάσει η δεύτερη που ηταν για φίλο που δεν το θελει μπορεί οποίος συμφορουμιτης απο Σαλονικη να πάμε μαζί κ να το πάρει αυτός!

Δημοσ.

:wub:

Εγω που εκανα δυο ξεχωριστές παραγγελίες απο δυο διαφορετικά καταστήματα?? :devil:

Αν περάσει η δεύτερη που ηταν για φίλο που δεν το θελει μπορεί οποίος συμφορουμιτης απο Σαλονικη να πάμε μαζί κ να το πάρει αυτός!

αν δεν το θελει κανεις ψηνομαι.

Δημοσ.

Οσοι παραλαβατε παιδια απο τα καταστηματα σας ζητησαν εξοδα αποστολης ? 'Η δωσατε μονο τα 4,90 ?

Δεν υπαρχει φιλε μου αυτο που λες. Να σε χρεωσουν εξοδα για να στο φερουν σπιτι σου η στο γραφειο σου ναι. Για να παραλαβεις απο δικο τους καταστημα γιατι?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει φιλε μου αυτο που λες. Να σε χρεωσουν εξοδα για να στο φερουν σπιτι σου η στο γραφειο σου ναι. Για να παραλαβεις απο δικο τους καταστημα γιατι?

και ομως υπαρχει φιλε μου ...δεν ξερω αν εχεις εμπειριες αγοραστικες απο διαφορα καταστηματα αλλα πιστεψε με γινετε σε αρκετα ...θα δεις λογικα θα συμφωνησουν και αλλοι μαζι μου με αναλογες εμπειριες !!!

Δημοσ.

και ομως υπαρχει φιλε μου ...δεν ξερω αν εχεις εμπειριες αγοραστικες απο διαφορα καταστηματα αλλα πιστεψε με γινετε σε αρκετα ...θα δεις λογικα θα συμφωνησουν και αλλοι μαζι μου με αναλογες εμπειριες !!!

Εγω παντως αυτο που συμφωνησα και που γραφει και στο email που μου στειλανε ειναι να παραλαβω απο το καταστημα στην τιμη 4,90. Τι θα μου πουνε εκει "Ξερεις εχουμε τις αποθηκες μας στην Πατρα, εσυ εισαι Θεσ/νικη πληρωσε αλλα 5 ευρω"?

Αν το δεις ειναι ξεκαθαρο εξοδα εχει μονο για αποστολη στο χωρο σου.

Εμπειρια δικη μου παντως αλλη εχω απο το πλαισιο. Μου ειχαν φερει κινητο απο αλλο καταστημα τους μιας και δεν το ειχαν εκει και δεν πληρωσα τπτ φυσικα..

Μιλαμε για τετοιες μεγαλες (σε καταστηματα) εταιριες-αλυσιδες επαναλαμβανω.... Φυσικα και μπορει να υπαρχουν "εξυπνοι" παντου αλλα εγω προσωπικα ως καταναλωτης δεν δεχομαι να την παταω ετσι :-D

Δημοσ.

με κάλεσαν να παραλαβω απ'το καταστημα της περιοχής μου. Είχα παραγγείλει 2 αλλά θα τα παρω όταν θα είμαι Αθήνα, σε λίγες μέρες. Τα συγχαρητήρια για την συνέπεια του λάθους τους θα τα δώσω μόλις παραλάβω :-)

Δημοσ.

Κύριοι απο το μουλτιράμα και σ'αυτη την περίπτωση (τελευταία παραγγελία ηταν ο 500αρης δίσκος που ειχε 39 ευρω πριν 2μιση χρονια!). Παρήγγειλα το Σάββατο 3 ακουστικάκια, αποστολή χτες με κούριερ επαρχία και σήμερα τα είχα σπίτι σφραγισμένα και τα τρία. Τα μεταφορικά ήταν 7 ευρώ και 3 x 4,90. Συμπαθητικό bt όχι πολύ δυνατό όμως. good one Guss! ο Βαγγέλης και η Βαγγελίτσα ξέρουν τι δώρο να περιμένουν αύριο :P

Δημοσ.

Παρακαλω παιδια! Η ειρωνεια ειναι οτι πηρα τηλ να δω τι γινεται και με το δικο μου και με ειχαν ξεχασει... :shock: Δωσανε την εντολη τωρα και θα ερθει απο Δευτερα.. Anyway..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...