Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου το βρίσκει στην ανίχνευση συσκευών καθόλου...

Πάω ένα στοίχημα πως το είχες κάνει pair με κάποιο άλλο κινητό στο παρελθόν, γιαυτό δεν το βρίσκει. Πρέπει να το κάνεις "reset" για να είναι ξανά ανιχνεύσιμο. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό στα SE. Σε άλλα BT πατάς συνδυασμό πλήκτρων (πχ PWR+VOL UP) η πάρατεταμένο το power button για αρκετή ώρα (όπως τα Nokia) ή οτιδήποτε άλλο. Συνήθως αλλάζει το χρώμα από το λαμπάκι όταν γίνει αυτό ή κάνει blinking με άλλο ρυθμό απ' ότι συνήθως.

On topic τώρα. Ακόμα κι αληθινή να είναι η τιμή, σιγά μην έχουν τέτοιο απόθεμα :) Καμιά 50αριά βλέπω να παραγγείλαμε μόνο απ' εδώ μέσα.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετσι κι αλλιώς είναι Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, άρα μάλλον δεν υπάρχει στο stock τους...

Δημοσ.

Στο ebay έχει κάπου 6 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Το αν είναι μαϊμού ή όχι δεν το ξέρω ...

εχεις λινκ?

Δημοσ.

19,90??????

1 step βαζουμε την τιμη σε κανονικά πλαίσια

2 step κατα 95% στέλνουμε το γνωστό Mail κ κατα 5% κάνουμε κατι διαφορετικό!

Δημοσ.

....Από το γνωστό....

Οταν λες "γνωστο", εννοεις και αξιοπιστο;; Γιατι δεν το ξερω το συγκεκριμενο. Επισης, τι εννοει οτι η πληρωμη ειναι σε "coins" ;;

Δημοσ.

Οταν λες "γνωστο", εννοεις και αξιοπιστο;; Γιατι δεν το ξερω το συγκεκριμενο. Επισης, τι εννοει οτι η πληρωμη ειναι σε "coins" ;;

Ειναι αξιοπιστο. Ειναι ενας απο τους αυτους που εχουν καταστημα και πουλανε μεσο EBAΥ! για μενα κανε αγωρα μεσο EBAY οχι μεσω του SITE

Δημοσ.

Ειναι αξιοπιστο. Ειναι ενας απο τους αυτους που εχουν καταστημα και πουλανε μεσο EBAΥ! για μενα κανε αγωρα μεσο EBAY οχι μεσω του SITE

παντως στα negatives feedbacks εχει εναν που πηρε το συγκεκριμενο κ λεει δεν λειτουργουσε,βεβαια βρηκα κ μια positive που ελεγε οτι ηταν καλο...

Δημοσ.

Μολις παρελαβα απο καταστημα Ιωαννινων.Ολα οκ και με πηραν το πρωι να με ενημερωσουν οτι μπορω να παρω μονο ενα και οχι 2 που ειχα βαλει παραγγελια.Εννοειται βεβαια 4,99!!!

Δημοσ.

Μολις παρελαβα απο καταστημα Ιωαννινων.Ολα οκ και με πηραν το πρωι να με ενημερωσουν οτι μπορω να παρω μονο ενα και οχι 2 που ειχα βαλει παραγγελια.Εννοειται βεβαια 4,99!!!

Εγω ακομη τπτ ουτε τηλ ουτε email.. Για πες ομως τι λεει!! Το βλεπεις οριτζιναλ, φορτιστη εχει μεσα? :shock:

Δημοσ.

Γιατί 4,99 και όχι 4,90??? :-D

Για να δούμε εμείς οι Αθηναίοι "τι" θα πάρουμε??? B)

Δημοσ.

Εγω ακομη τπτ ουτε τηλ ουτε email.. Για πες ομως τι λεει!! Το βλεπεις οριτζιναλ, φορτιστη εχει μεσα? :shock:

Μια χαρα original με το φορτιστη του.Ακομα δε το δοκιμασα παντως για τα λεφτα του ειναι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...