xristoslet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδιά οπότε και να έχω παραγγείλει με τιμή web το αγοράζω με παραλαβή από το κατάστημα στα multirama και δεν έχω πληρώσει ποτέ παραπάνω. Αλλη μια παραγγελία για Χανιά και από εμένα!
zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 +1 και εγώ... Τελικά δεν μου είπατε θα μου το αναγνωρίζει το htc???
diplo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 μόλις πάω για check out, ο firefox μου πετάει αυτό: "Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη" παίζει κάτι ή απλά έχει κάποιο μυστήριο πιστοποιητικό ασφαλείας το multirama;
savasgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 μόλις πάω για check out, ο firefox μου πετάει αυτό: "Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη" παίζει κάτι ή απλά έχει κάποιο μυστήριο πιστοποιητικό ασφαλείας το multirama; ...και σε μενα το ίδιο έβγαλε ,γιατι?
xouzel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Γιατί έχω ένα σαν αυτό και δεν μου το αναγνωρίζει... Το bluetooth ειναι διεθνες πρωκολλο, και δεν εχει να κανει με μαρκες. Αρα κατι αλλο παιζει με το S/E
xetasa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το παρήγγειλα κι εγώ με παραλαβή απο το κατάστημα. Για να δούμε τι θα δούμε...
zizu10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το bluetooth ειναι διεθνες πρωκολλο, και δεν εχει να κανει με μαρκες. Αρα κατι αλλο παιζει με το S/E Δεν μου το βρίσκει στην ανίχνευση συσκευών καθόλου...
b_real Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πολύ καλή τιμή για να δούμε... Αύτο το είδατε στο check out; "Οι προσφορές web αναφέρονται σε προιόντα που διατίθονται σε τιμές προσφοράς μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή στον χώρο σας. Αν έχετε επιλέξει προιόντα με ένδειξη ‘’προσφορά web’’ και παραλαβή απο κατάστημα Multirama τότε κατά την παραλαβή θα τιμολογηθείτε την λιανική τιμή του προιόντος." άρα παει στα 8 ευρω... που το γραφει ομως...;;
petrosgt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 πηρα ενα με παραλαβη απο το καταστημα και ενα παραδοση στο σπιτι. για να δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.