Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως για πρώτη φορά το άφησα όλο το βράδυ, όπως τα κινητά. Μια χαρά το bluetooth, πολύ καλύτερο απο άλλα bluetooth των 40 ευρώ που είχα παλιότερα. Μόνο ένα θεματάκι: ξεφορτίζει σχετικά γρήγορα ή είναι η ιδέα μου?

Δεν θα το λεγα.. Εγω παντως το βαζω καθε 2 μερες το βραδυ καλου κακου και μιλαω χοντρικα 1,5 ωρα τη μερα οποτε ενα 3ωρακι το βγαζει ανετα, παραπανω δεν το εχω δοκιμασει :-D

-edit- Απο το site της Nokia

Operating time (maximum)

5.5 h

Standby time (maximum)

120 h

Charging time (maximum)

less than 2 h

Θα συνεχιζω παντως να το χρησιμοποιω οπως ειπα πιο πανω. Δεν θα το τεσταρω για τις 5,5 ωρες που λεει.. :-)

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως για πρώτη φορά το άφησα όλο το βράδυ, όπως τα κινητά. Μια χαρά το bluetooth, πολύ καλύτερο απο άλλα bluetooth των 40 ευρώ που είχα παλιότερα. Μόνο ένα θεματάκι: ξεφορτίζει σχετικά γρήγορα ή είναι η ιδέα μου?

Όντως η μπαταρία του δεν κρατάει και τόσο πολύ, ειδικά άμα το συγκρίνω με αυτό ή με αυτό που έχω άστα...

Άσε που δεν έχει και ένδειξη και προχθές ενώ μίλαγα μπαπ κλείνει και το είχα φορτίσει πριν 2 μέρες χωρίς να έχω μιλήσει πάνω από 1-2 ώρες...

Δημοσ.

Άπαιχτη αυτονομία είχε αυτό. Το έχω ακόμα αλλά έχει σπάσει το πλαστικό που γαντζώνει στο αυτί :( . 10 ημέρες τις έβγαζε χαλαρά!

Δεν μου ανοίγει το λινκ σου...

Δημοσ.

Δεν μου ανοίγει το λινκ σου...

Κανονικα ανοιγει.. SONY ERICSSON HBH-PV708 DARK CHROME αν και εχουμε φυγει off topic :P

Δημοσ.

Κανονικα ανοιγει.. SONY ERICSSON HBH-PV708 DARK CHROME αν και εχουμε φυγει off topic :P

Ναι όντως τώρα μου δούλεψε...

zizu εβδομαδα βγαζω και βαλε με το jabra.μιλαω κανα μισαωρο καθε μερα

Όντως κρατάει πάρα πολύ, άμα του είχε και καλύτερη υποστήριξη η jabra θα ήταν τέλειο.

Δημοσ.

Άπαιχτη αυτονομία είχε αυτό. Το έχω ακόμα αλλά έχει σπάσει το πλαστικό που γαντζώνει στο αυτί :( . 10 ημέρες τις έβγαζε χαλαρά!

Aμα πας σε οποιοδηποτε service της σονυ ερικσον υπαρχει .Εγω το ειχα παρει αν θυμαμαι καλα 5 ευρω απο την Πατρα. Φιλικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...