panosfl22 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και εγω παρελαβα σημερα απο multirama βουλιαγμενης. Μαλιστα με ρωτησε η κοπελια στο ταμειο για το πως μαθαμε για την προσφορα και αυτοι δεν ξερανε τιποτα και φυσικα τις ειπα απο εδω και περα να παρακολουθει το insomnia και τα γατονια μελη του!!! +1 στον gussgr που μας εφτιαξε και ενα μπραβο στο multirama.
vgogan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τελικά είχε γίνει ένα μπέρδεγουεη και δεν ενημερώθηκα από το κατάστημα, πήρα τηλέφωνο όπως μου είπατε και παρέλαβα σήμερα, σούπερ, ευχαριστώ πολύ gussgr. Btw, ξέρει κανείς τι παίζει με εγγύηση γιατί ξέχασα να ρωτήσω στο κατάστημα και δεν βρίσκω κάτι online;
louben Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εγω που ρωτησα κανονικα εγγυηση 2 χρονια με την αποδειξη.
gussgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Επιτελους παιδια παρελαβα και εγω τελευταιος! Πολυ καλο φυσικα για τα λεφτα του.. Μπραβο στο μουλτιραμα που κρατησε την υποσχεση του, μπραβο σε μενα που τη μυριστηκα και μπραβο στους γονεις μου που με εκαναν.. χαχα Μακαρι να συνεχισουμε ετσι παιδια να μοιραζοναστε οτι ειναι value for money.. Σας ευχαριστω και εγω ολους για τα καλα σας λογια..
zetov Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ενα ευχαριστω και απο μένα στον gussgr παρελαβα απο Multirama στο Cosmos Θεσσαλονικη 4,89ε... σε ευχαριστω φίλε!
astymagos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 παρέλαβε κανείς από εσας δύο τεμάχια? γιατι ειχα παρει και ενα για εναν φιλο και με κάλεσαν να μου πουν οτι τελικά μπορώ να πάρω μόνο ένα.οπότε με βλέπω να του το δίνω
b_real Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 παρέλαβε κανείς από εσας δύο τεμάχια? γιατι ειχα παρει και ενα για εναν φιλο και με κάλεσαν να μου πουν οτι τελικά μπορώ να πάρω μόνο ένα.οπότε με βλέπω να του το δίνω εγω πηρα κ τα 2 που ειχα παραγγειλει... πιεσε τους λιγο...
johnny_ser Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μολις παρελαβα και εγω απο το καταστημα των Σερρων.Μπραβο στα multirama για την αψογη συμπεριφορα. Εγώ πάλι έχει κοντά δυο εβδομάδες που έκανα την παραγγελία αλλά ακόμα τίποτα!! Σήμερα που μήλησα με το κατάστημα των Σερρών μου είπαν από δευτέρα και οτι θα παραλάβω το ένα απο τα δυο που παρήγγειλα!!
vasman15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εγώ πάλι έχει κοντά δυο εβδομάδες που έκανα την παραγγελία αλλά ακόμα τίποτα!! Σήμερα που μήλησα με το κατάστημα των Σερρών μου είπαν από δευτέρα και οτι θα παραλάβω το ένα απο τα δυο που παρήγγειλα!! και μενα μου ειπαν δευτερα τριτη και μονο ενα....
broukos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γεια χαρά σε όλους! Σήμερα παρέλαβα και εγώ το bluetooth από το Multirama Πάτρας, στα 4,90 χωρίς κανένα πρόβλημα, με την διαφορά ότι η παραγγελία ήταν "σε επεξεργασία" από τις 20/3 και χρειάστηκε να πάρω 2-3 φορές τηλέφωνο στα κεντρικά. Βέβαια ο λόγος της καθυστέρησης από ότι μου είπαν είναι ότι δεν είχαν υπολογίσει σωστά την απήχηση της συγκεκριμένης προσφοράς (ή μήπως του λάθους οπότε έκαναν 2 - 3 φορές επιπλέον παραγγελίες... Όπως και να έχει, φίλε gussgr σ' ευχαριστώ πολύ !!
mpokwsths Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το συγκεκριμένο BT πάντως δε θα το συνιστούσα σε κανέναν (βέβαια με 5€ ένα καφεδάκι πίνεις και αυτό με το ζόρι). Πολύ χαμηλή η ένταση ήχου που λαμβάνει ο συνομιλητής. Μου έχουν κάνει κάμποσοι παράπονα ότι δε με ακούν δυνατά.
vasman15 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το συγκεκριμένο BT πάντως δε θα το συνιστούσα σε κανέναν (βέβαια με 5€ ένα καφεδάκι πίνεις και αυτό με το ζόρι). Πολύ χαμηλή η ένταση ήχου που λαμβάνει ο συνομιλητής. Μου έχουν κάνει κάμποσοι παράπονα ότι δε με ακούν δυνατά. σεμενα παντως κανενα προβλημα ηχου ,το δοκιμασα προσωπικα αλλα το εδωσα και σε αλλους για να το δοκιμασουν...το μονο προβλημα σε μενα ειναι η τοποθετηση του στο αυτι,δεν με βολευει και μενοχλει...μαλλον θα το δωρισω...
gussgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ουτε εμενα μου φαινεται χαμηλος ο ηχος. Μαλιστα ειναι πολυ πιο δυνατο απο το Nokia ΒΗ-608 που το ειχα πληρωσει και 40ευρω.. Μαλλον δεν εχεις τερμα τον ηχο απο το κινητο σου η δεν "παταει" καλα στο αυτι σου
Tompgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς πόσες ώρες χρειάζεται φόρτιση για πρώτη φορά?
xetasa Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς πόσες ώρες χρειάζεται φόρτιση για πρώτη φορά? Εγώ πάντως για πρώτη φορά το άφησα όλο το βράδυ, όπως τα κινητά. Μια χαρά το bluetooth, πολύ καλύτερο απο άλλα bluetooth των 40 ευρώ που είχα παλιότερα. Μόνο ένα θεματάκι: ξεφορτίζει σχετικά γρήγορα ή είναι η ιδέα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.