Προς το περιεχόμενο

Nokia bluetooth 4,9!

gussgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα και εγώ μια παραγγελία στα 4.9 και παραλαβή απο κατάστημα Πάτρας, να δούμε.

Και γω μια, για Χανια. Αλλα, μπα, δεν......

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για να δούμε...

Αύτο το είδατε στο check out;

"Οι προσφορές web αναφέρονται σε προιόντα που διατίθονται σε τιμές προσφοράς μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή στον χώρο σας. Αν έχετε επιλέξει προιόντα με ένδειξη ‘’προσφορά web’’ και παραλαβή απο κατάστημα Multirama τότε κατά την παραλαβή θα τιμολογηθείτε την λιανική τιμή του προιόντος."

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για να δούμε...

Αύτο το είδατε στο check out;

"Οι προσφορές web αναφέρονται σε προιόντα που διατίθονται σε τιμές προσφοράς μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή στον χώρο σας. Αν έχετε επιλέξει προιόντα με ένδειξη ‘’προσφορά web’’ και παραλαβή απο κατάστημα Multirama τότε κατά την παραλαβή θα τιμολογηθείτε την λιανική τιμή του προιόντος."

Ναι, καλα. Εγω εβαλα καταστημα και η τελικη ηταν 4,90€. Αν θελουν. Διαφορετικα.... το π**λο !!

Δημοσ.

εκανα και εγω μια παραγγελια και εβαλα παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν προσεξα αυτο με την προσφορα web οτι ισχυει μονο για πραδοση στο χωρο μας ετσι και ισχυει θα φανε τρελο ακυρο!

Δημοσ.

εκανα και εγω μια παραγγελια και εβαλα παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν προσεξα αυτο με την προσφορα web οτι ισχυει μονο για πραδοση στο χωρο μας ετσι και ισχυει θα φανε τρελο ακυρο!

Τελική τιμή στην παραγγελία τι έλεγε???

Δημοσ.

4,9 το ιδιο λεει και στο mail επιβαιβεωσης που μου στειλανε

Δημοσ.

Δημοσ.

Ε τότε τόσο θα είναι γιατί και εγώ προ καιρού είχα παραγγείλει το killzone 2 που ήταν σε web offer και το πήρα 9,90 αντί για 19,90 τώρα αν τα αλλάξανε και κάνουν τα καλά του "πλαίσιο" δεν ξέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...