Προς το περιεχόμενο

Nokia C6-01

spaniol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για το Nokia C6-01 , αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω κανένα άλλο.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Για ΄μενα, όχι δεν πολυ-αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για Symbian πλέον. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, εγώ κρίνω με βάση το λειτουργικό, αν το δοκιμάσεις σε κανένα κατάστημα και σου φαίνεται βολικό, σκέψου το.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πολύ. Αν θέλεις ένα πολύ καλό ποιοτικά κινητό και δεν έχεις όρεξη για πολλές τρέλες και ταρζανιές με εφαρμογές, έχε το υπόψιν σου.

Μόνη μου ένσταση, μήπως το υποδεέστερο hardware σε σχέση με τα C7 και Ν8 δεν μπορεί να υποστηρίξει το symbian^3. Δοκίμασέ το εκτενώς πριν το αγοράσεις.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πολύ. Αν θέλεις ένα πολύ καλό ποιοτικά κινητό και δεν έχεις όρεξη για πολλές τρέλες και ταρζανιές με εφαρμογές, έχε το υπόψιν σου.

Μόνη μου ένσταση, μήπως το υποδεέστερο hardware σε σχέση με τα C7 και Ν8 δεν μπορεί να υποστηρίξει το symbian^3. Δοκίμασέ το εκτενώς πριν το αγοράσεις.

ιδιο ακριβως hardware εχουν και τα 3 ;)

Δημοσ.

ιδιο ακριβως hardware εχουν και τα 3 ;)

Τρομερό! Το θεώρησα τόσο σίγουρο ότι θα έχουν διαφορετικό hardware, που όυτε καν το τσέκαρα...

Και που οφείλεται η διαφορά στην τιμή ανάμεσα στο C6-01 και το C7; Και τα δύο έχουν capacitive οθόνη, σωστά; Μήπως το C7 έχει μεταλλικό περίβλημα; Α, και στην κάμερα πρέπει να έχουν ψιλοδιαφορά.

Δημοσ.

Τρομερό! Το θεώρησα τόσο σίγουρο ότι θα έχουν διαφορετικό hardware, που όυτε καν το τσέκαρα...

Και που οφείλεται η διαφορά στην τιμή ανάμεσα στο C6-01 και το C7; Και τα δύο έχουν capacitive οθόνη, σωστά; Μήπως το C7 έχει μεταλλικό περίβλημα; Α, και στην κάμερα πρέπει να έχουν ψιλοδιαφορά.

ιδια καμερα εχουν

το c6 εχει 3.2" οθονη ενω το c7 3.5" αν και το c6 ειχει clear black οθονη που ειναι καλυτερη απο το c7

αυτες ειναι ολες οι διαφορες τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...