Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων εως 80€

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο εδω θα του παρω : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23270&cat=17&sub=0&pmanuf=395&sort=undefined&step=undefined

λογω cable management Και 3 χρονων εγγυηση!!

βασικα θα παρει τα δικα μου πραγματα λογω του οτι θα κανω αναβαθμιση,θα βαλω τον 1055t.

τα οποια ειναι ενας q6600,4gb ram στα 800 και την p5n32 e-sli plus...κουτι εχει ενα midi tower παλιο με ενα τροφοδοτικο της πλακας!

οποτε ειπα να του παρω ενα τροφοδοτικο ενα σκληρο,μια καρτα γραφικων και 2 ανεμιστηρια γιατι το κουτι του δεν εχει μεσα τπτ!!...δεν καιγεται να παιζει και πολυ παιχνιδια...απλα αμα του τα σκασει καποια στιγμη!!η βασικη του οθονη θα ειναι μια crt αλλα θα το βαζει και στην τηλεοραση του!το παλιο του pc να φανταστειτε ειχε επεξεργαστη αυτον εδω http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27444..

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με το πρώτο σύστημα της υπογραφής έχω βγεί ασπροπρόσωπος χρόνια τώρα...

η 4850 είναι διαμαντάκι, αν και θεωρητικά παλιά....

Δημοσ.

φιλε μου κι εγω στην προτεινα την 4850, γιατι ακομα κι αν ειναι 2 γενιες -πλεον- πισω, εξακολουθει και παιζει σχετικα ανετα, τα παντα, ακομα και σε 1920χ1080. και αυτο στο λεω εκ πειρας..!!!! κοιτα στην υπογραφη μου για να καταλαβεις...!

ακομα και στα 76€ με 1GB RAM, ειναι αριστη επιλογη! ειναι περιπου ισοδυναμη με την 5770, με τη διαφορα οτι δεν υποστηριζει DX11 και φυσικα δεν εχει την ιδια διαχειριση ρευματος, οπως ολες οι νεοτερες καρτες. παρ'ολα αυτα, ειναι πολυ δυνατη καρτα!

για να βρεις κατι πραγματικα καλυτερο-δυνατοτερο, πρεπει να ανεβεις σε 5850-5870 και ανω.....!!!!!!

blacksuede, σωστα μιλας. και να σκεφτεις οτι το συστημα σου δεν την πουσαρει οπως πρεπει..!! ο 4800χ2 δεν την φτανει στα ορια της! πριν τον PHENOM 720 ειχα εναν ATHLON x2 4000+, τον οποιο τον ειχα δοκιμασει και στα 2450ghz με την 4850. σχετικα καλα επαιζε. αλλα οταν μπηκε ο 720 επανω, καταλαβα ποσο με κραταγε πισω ο CPU!!

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις και για 9800GT.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=9800gt

Περίπου τα ίδια με την 4850 και την 5750.

H 4850 είναι πιο αργή απο 8800GT-9800GT στο pro και θέλει ενα προγραμματάκι που ενεργοποιεί το vsync D3D overider για να παίξει ανθρώπινα.

Το λέω για περίπτωση που πάει με 4850 να παίξει κανά pro σε 1080p και κολλάει το σύμπαν.

Το πρόβλημα δεν είναι καθαρά στην κάρτα αλλά στον συνδυασμό οδηγών κάρτας-παιχνιδιού και στο γεγονός ότι είναι αδύνατο είτε μέσα απο το game είτε απο τους drivers να ορίσεις vsync off στο συγκεκριμένο game.

Δημοσ.

Η 9800/1G πιο δυνατή από την 4850/1G?

Ε, δεν νομίζω...

+1. Αν δεν θες με τίποτα να ξεπεράσεις τα 80,00€ η 4850 είναι μονόδρομος...(ή άντε μια μεταχειρισμένη 4870). Επιμένω όμως ότι η 5770 είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Η 9800/1G πιο δυνατή από την 4850/1G?

Ε, δεν νομίζω...

Στο pro είπα.

Και είναι και έντονα ταχύτερη λόγο προβλήματος που δημιουργείται μεταξύ pro evo soccer και ati.

Βασικά μέχρι να καταλάβω τι παίζει, μια 8800GT 512mb έπαιζε πολύ καλύτερα απο 4850 επίσης 512mb.

Βασικά η μόνη διαφορά υπέρ της 4850 ήταν στο Windows Experience Index και αυτό περισσότερο γλύψιμο της ms προς την ati μου φαίνεται.

Εχω και τις 2 κάρτες. Δεν εχω λόγο να θάψω κάποια εκ των 2.

Δημοσ.

μπορει. απλα η μνημη που θα χρησιμοποιειται θα περιοριζεται στη λιγοτερη (=512).

η τροφοδοσια παει αναλογα και με το υπολοιπο συστημα. για νορμαλ συστηματα, συνηθως ενα καλο 550-600w αρκει. εκτος και εχεις κανα τουμπανο-υπερχρονισμενο πισι, που εκει συζητειται...!!!!

η 4850 απο μονη της τραβαει σε φουλ load max 140-150w, εαν ενθυμουμαι καλως!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...