Προς το περιεχόμενο

1055t(H50 ή Hyper 212+)

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,μεσα στην εβδομαδα θα αναβαθμισω τον υπολογιστη μου με εναν 1055t και 4gb ram @ 1600 τον οποιο λεω να τον παω στα 3,8-4..στον υπαρχον επεξεργαστη μου(q6600) εχω μια hyper 212+(ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!)...ειμαι λοιπον αναμεσα στο να αγορασω την H50 και να κανω push/pull με αυτους http://www.eworld.com.gr/front/details/685 η να κρατησω την hyper 212+ και να κανω push/pull παλι με τους noiseblocker?προς το παρον την hyper την εχω με το stock fan..ακουω γνωμες!!

Δημοσ.

Καλησπέρα Παναγιώτη, εγώ λέω αφού έχεις το εργαλείο (212) μήν σκας χρήμα για άλλη ψύκτρα και σκάσε χρήμα για 2 καλά fans σαν αυτά που λές.

Δημοσ.

Θα Έχει μεγάλη διάφορα δηλαδή...;δεν θα μείνω ικανοποιημένος απο την hyper με τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες?και καινούρια στο visionstudio κάνει 64€...

Δημοσ.

Πάρε τους ανεμιστήρες κάνε την δουλεία σου με την hyper και αν είναι μετά παίρνεις την h50 και βάζεις του ανεμιστήρες που θα πάρεις .

Δημοσ.

Πάρε τους ανεμιστήρες κάνε την δουλεία σου με την hyper και αν είναι μετά παίρνεις την h50 και βάζεις του ανεμιστήρες που θα πάρεις.

+1 και από εμένα. Λογικότατο...

Δημοσ.

τωρα εχω τον q6600 ακομα..τεταρτη θα βαλω τα καινουρια πανω!και την εχω με τον στοκ φαν..οποτε δεν μπορω να κρινω..και την εχω κατεβασει λογω θορυβου στο 70% ταχυτητα!!

Δημοσ.

Με την στοκ εχει τραγικες διαφορες αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Απλα μην περιμενεις και φοβερα πραγματα απο την Η50 ειδικα αμα

την αφησεις με το απαραδεκτο ανεμηστηρακι της.

Δεν ξερω ποσο κοστιζει σημερα(εγω την ειχα παριε 65Ε και για αυτα τα λ7 ειναι κομπλε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...