Προς το περιεχόμενο

cyta ή wind ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

nope, δυστυχώς μόνο με το router της Cyta το οποίο έχει και κάποια πράγματα κλειδωμένα αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Αυτό είναι τραγικό που κάνει η cyta. Μου θυμίζει κάτι πρακτικές της ON.

Στη cyta oύτε port forwarding δεν μπορούσα να κάνω σε κάποιον φίλο

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνε χρόνια από τότε που δεν χρειάζεται router της On για να παίξεις στο δίκτυό της...

Δημοσ.

Γενικά το Voip έχει πολλά προβλήματα πρακτικά (τι συσκευή θα πάρω, που θα τη βάλω, τι θα γίνει αν κοπεί το ρεύμα κλπ.). Το θέμα με το κλειδωμένο router είναι άλλο ζήτημα το οποίο επίσης εμένα με χαλάει.

• Super Moderators
Δημοσ.

να ξέρεις πάντως ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα γυρίσουν σε VOIP, ακόμα και ο ΟΤΕ

Δημοσ.

Ναι αλλα δε θα πρέπει τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να μπορείς να βάλεις για παράδειγμα το ρούτερ της επιλογής σου, γιατί αυτό στη cyta δεν γίνεται.

Δημοσ.

Το voip το οποίο το χρησιμοποιώ έχει σίγουρα χειρότερη ποιότητα (γενικότερα χειρότερο quality of service).

Επειδή πλέον και με τα κινητά δεν μπορώ να μιλήσω (όλο διακοπες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), χρειάζομαι κυρίως σαν επαγγελματιας ένα αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας (και δεν εννοώ το ταχυδρομίο).

Για μένα το voip πρέπει να μην προχωρήσει. Βέβαια ο Thresh έχει δίκιο.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι ότι δεν πρέπει να προχωρήσει. Απλά πρέπει να υπάρχει το δικαίωμα επιλογής και η Cyta δεν το δίνει αυτό το δικαίωμα.

Δημοσ.

nope, δυστυχώς μόνο με το router της Cyta το οποίο έχει και κάποια πράγματα κλειδωμένα αν δεν κάνω λάθος...

τι εχει κλειδωμενο?για το voip οκ .αλλα για το ιντερνετ??

Ναι αλλα δε θα πρέπει τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να μπορείς να βάλεις για παράδειγμα το ρούτερ της επιλογής σου, γιατί αυτό στη cyta δεν γίνεται.

ναι βλακεια αυτο

Το voip το οποίο το χρησιμοποιώ έχει σίγουρα χειρότερη ποιότητα (γενικότερα χειρότερο quality of service).

Επειδή πλέον και με τα κινητά δεν μπορώ να μιλήσω (όλο διακοπες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), χρειάζομαι κυρίως σαν επαγγελματιας ένα αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας (και δεν εννοώ το ταχυδρομίο).

Για μένα το voip πρέπει να μην προχωρήσει. Βέβαια ο Thresh έχει δίκιο.

Γενικά το Voip έχει πολλά προβλήματα πρακτικά (τι συσκευή θα πάρω, που θα τη βάλω, τι θα γίνει αν κοπεί το ρεύμα κλπ.). Το θέμα με το κλειδωμένο router είναι άλλο ζήτημα το οποίο επίσης εμένα με χαλάει.

εχω voip και δεν βλεπω ουτε καθυστερηση ουτε τιποτα.για το θεμα ρευματος ενα ups των 30 ευρω λυνει το προβλημα.οποτε το voip δεν το θεωρω κακο αρκει να μην εχεις καθυστερησεις.παντως εγω πρεπει να εχω voip πανω απο 2-3 χρονια και ολα οκ.πανω σε thomson σεταρισμενο.δεν εχω δοκιμασει αλλο voip router για να δω αν θα παιζει καλυτερα η οχι αν και δεν νομιζω.

Δημοσ.

Θεωρώ πως η wind είναι πιο οικονομική.Αν κάνεις αίτηση online έχεις τρείς μήνες δώρο.Και αν έχεις και κινητό wind σου αφαιρεί 5 ευρώ απο τον μηνιαίο λογαριασμό.Άρα ετησίως (χωρίς να υπολογίζω τα -5) σου έρχεται πάγιο 19,90 Χ 9 μήνες.

Η cyta δεν ξέρω τι χρεώνει.

Θα σου πρότεινα wind διότι την θεωρώ καλή εταιρεία και προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο.

Δημοσ.

β.που ξεχασα να πω για την cyta.δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει κανονικη τηλεφωνια.το ξερει ο αλλος απο την αρχη οτι θα παρει voip οποτε αν δεν θελει δεν παιρνει cyta.και ο λογος που δεν δινουν καποιες εταιρειες tdm τηλεφωνια ειναι το κοστος για τα μηχανηματα.ενω για ιντερνετ εχει ετοιμη την καρτα και δεν θα χρειαστεις και καρτα voice

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...