Προς το περιεχόμενο

cyta ή wind ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω αυτο το διλημμα να βαλω cyta ή wind?

μενω στο κερατσινι και τωρα εχω connex 24 ( αλλα πανω απο 11 δεν εχω πιασει ΠΟΤΕ)

οποτε λογο κατα πρωτον οικονομικο θελω να μπω σε καποιο απο αυτα τα προγραμματα

α) cyta 8 + 200΄ αστικα + 20΄κινητά με 22 ευρω

β) wind προγραμμα ς με 19,90 ευρω

κλινω προς την σιτα

εσεις τι λετε ;;

σας ευχαριστω και περιμενω με αγωνία της αποψης σας

Δημοσ.

πάρε cyta

με φθηνότερες χρεώσεις από την wind

και λίγο ακριβότερο πάγιο με προγράμματα απεριόριστων κλήσεων

Συμφέρει

Δημοσ.

ςε ευχαριστω για την απαντηση

απο απαιτησεις δεν εχω πολλες αν εχω μια σταθεροτητα ειμαι ευχαριστημένος

με το κονεξ ειχα συχνες διακοπες στο ιντερνετ λες να γινεται το ιδιο και με την σιτα;

Δημοσ.

θεμα ποιοτητας γραμμης ειναι.στα 8 mbit θα εισαι πιο σταθερα απο οτι ησουν στα 11 πριν επειδη θα ανεβει το snr.βεβαια και τωρα που εισαι στα 11 μπορεις να πεις να σου ανεβασουν snr και να πεσει η ταχυτητα για ποιο σταθερα.κατα τα αλλασε cyta Θα πηγαινα παρα σε wind απο αυτες τις 2.

Δημοσ.

Και οι δύο εταιρίες είναι εξίσου καλές. Αλλά διαφέρουν εντελώς στις παροχές. Η μια δίνει VOIP η άλλη POTS. Επιλέγεις και αγοράζεις...

Δημοσ.

Και οι δύο εταιρίες είναι εξίσου καλές. Αλλά διαφέρουν εντελώς στις παροχές. Η μια δίνει VOIP η άλλη POTS. Επιλέγεις και αγοράζεις...

και καποιες εταιρειες τουλαχιστον παλια δεν υποστηριζαν fax και συναγερμο σε voip.οποτε προσεχε και ρωτα τους.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτές τις 2 η CYTA μοιάζει καλύτερη επιλογή αλλά ακόμα δεν την εμπιστεύομαι. Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα προβλήματα (άσε που το voip είναι θέμα για μένα)

Δημοσ.

γιατι ειναι θεμα για σενα το voip?αν και κανονικα σε voip παιζουν και fax και συναγερμος καποιες εταιρειες δεν το υποστηριζουν.

Δημοσ.

Νομίζω ότι περισσότερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να παίξεις με το ρουτεράκι ή να βάλεις άλλο της επιλογής σου στη cyta παρά το voip αυτό καθέ αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...