tuku Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 καλησπερα εχω αυτο το διλημμα να βαλω cyta ή wind? μενω στο κερατσινι και τωρα εχω connex 24 ( αλλα πανω απο 11 δεν εχω πιασει ΠΟΤΕ) οποτε λογο κατα πρωτον οικονομικο θελω να μπω σε καποιο απο αυτα τα προγραμματα α) cyta 8 + 200΄ αστικα + 20΄κινητά με 22 ευρω β) wind προγραμμα ς με 19,90 ευρω κλινω προς την σιτα εσεις τι λετε ;; σας ευχαριστω και περιμενω με αγωνία της αποψης σας
tuku Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 WIND Double Play S 19,90€ http://www.wind.com.gr/LeftMenu/Statherh---Internet/Gia-ton-idioti.aspx#WindDB Cyta 2play 8Mbps 19€ + Σταθερά Ελλάδος 200' 3€ = 22€ http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch2 τωρα εχω αυτο : Internet + Ομιλία €45,50 http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=147
JohnXarxas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πάρε cyta με φθηνότερες χρεώσεις από την wind και λίγο ακριβότερο πάγιο με προγράμματα απεριόριστων κλήσεων Συμφέρει
tuku Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ςε ευχαριστω για την απαντηση απο απαιτησεις δεν εχω πολλες αν εχω μια σταθεροτητα ειμαι ευχαριστημένος με το κονεξ ειχα συχνες διακοπες στο ιντερνετ λες να γινεται το ιδιο και με την σιτα;
JohnXarxas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 με το conn-x εγώ ποτέ από ότι έχω καταλάβει από συζητήσεις εδωμέσα παίζει ρόλο και η περιοχή στην οποία διαμένεις
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 θεμα ποιοτητας γραμμης ειναι.στα 8 mbit θα εισαι πιο σταθερα απο οτι ησουν στα 11 πριν επειδη θα ανεβει το snr.βεβαια και τωρα που εισαι στα 11 μπορεις να πεις να σου ανεβασουν snr και να πεσει η ταχυτητα για ποιο σταθερα.κατα τα αλλασε cyta Θα πηγαινα παρα σε wind απο αυτες τις 2.
kanonias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και οι δύο εταιρίες είναι εξίσου καλές. Αλλά διαφέρουν εντελώς στις παροχές. Η μια δίνει VOIP η άλλη POTS. Επιλέγεις και αγοράζεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 η Wind έχει καλύτερα pings από την Cyta btw
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Και οι δύο εταιρίες είναι εξίσου καλές. Αλλά διαφέρουν εντελώς στις παροχές. Η μια δίνει VOIP η άλλη POTS. Επιλέγεις και αγοράζεις... και καποιες εταιρειες τουλαχιστον παλια δεν υποστηριζαν fax και συναγερμο σε voip.οποτε προσεχε και ρωτα τους.
anta_n Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ανάμεσα σε αυτές τις 2 η CYTA μοιάζει καλύτερη επιλογή αλλά ακόμα δεν την εμπιστεύομαι. Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα προβλήματα (άσε που το voip είναι θέμα για μένα)
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 γιατι ειναι θεμα για σενα το voip?αν και κανονικα σε voip παιζουν και fax και συναγερμος καποιες εταιρειες δεν το υποστηριζουν.
endrevar Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι περισσότερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να παίξεις με το ρουτεράκι ή να βάλεις άλλο της επιλογής σου στη cyta παρά το voip αυτό καθέ αυτό.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 γιατι δεν μορεις να βαλεις αλλο?δεν σου δινοθν Username και password την εσυνδεσης σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.