Προς το περιεχόμενο

gaming pc(ως 2000 €-για πυργο μεσα)τι λετε για αυτα:

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ακομη μια φορα θα σου πω...δεν περνουμε κατι μονο και μονο για λεμε οτι εχουμε καλο μηχανημα.Πληρωνουμε τις αναγκες μας και οχι καθε φορα τα τοπ της τεχνολογιας.

Η τεχνολογια δεν σταματα ποτε...απλα θα την κυνηγας παντα.

Τρωγοντας ερχεται η ορεξη!

όχι πειρατικά σχόλια στο φορουμ

Τα πειρατικα λειτουργουν καλυτερα απο τα original!

Καμενος και εκνευρισμενος που εδωσα 100ευρο για να τα παρω! :-(

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν λεμε κατι παρανομο,ουτε δινουμε λινκς.Απλα λεμε οτι τα original windows δεν αξιζουν καθως και η κοπια τους δινει ακριβως το ιδιο.Αν ριξουν τις τιμες ,οκ,αλλα 250 ευρω για τα ultimate,NO WAY

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έλεος, αν δεν πάρει γνήσια Windows αυτός που είναι έτοιμος να πετάξει χαλάσει 2000 ευρώ για PC, τότε ποιος θα πάρει;

Πάντως κάνει μια χαρά την δουλειά του και με φθηνότερη έκδοση του λειτουργικού από την Ultimate...

Οι περισσότεροι έχουμε κάνει χρήση πειρατικού software, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να το προτείνουμε συνέχεια και παντού...

Δημοσ.

+1 στην συνθεση του leonaxe.και κρατα τα ρεστα κατω απο το μαξιλαρι σου και οχι στην τραπεζα για να βαλεις σε κανενα χρονο κατι αλλο καινουργιο που θα εχει βγει........

δεν ξερω τι θα ειναι αυτο ομως μιας και θα εχεις ηδη τα παντα............

Δημοσ.

ευχαριστω οσους απαντησαν....περα απο sandy κτλπ....τα υλικα που εκανα συνθεση εγω,ειναι συμβατα μεταξυ τους ε?

πχ μνημες σκληρος κανονικος,εννοειται οτι δε θα τσιγκουνευτω σε win7 ultimate x 64(τελικα γιατι εχουν διαφορα στη τιμη βλεπω και με πχ 140+ ευρω και με 310 ευρω)

Δημοσ.

ευχαριστω οσους απαντησαν....περα απο sandy κτλπ....τα υλικα που εκανα συνθεση εγω,ειναι συμβατα μεταξυ τους ε?

τα κομμάτια είναι εντάξει απλα έχω μια απορία....

γιατι να πας σε επεξεργαστή που θα αρχίσει να σταματήσει ι παραγωγή του και δεν πας στην 2η γενιά επεξεργαστών και είναι πολύ ποιό γρήγοροι

Δημοσ.

ωραια,ευχαριστω παρα πολυ. παντως βλεπω μου προτεινετε μητρικη με P67 (ειναι καλυτερες απο χ58?)

απο ups ξερει κανεις?

Δημοσ.

ωραια,ευχαριστω παρα πολυ. παντως βλεπω μου προτεινετε μητρικη με P67 (ειναι καλυτερες απο χ58?)

οι Ρ76 μητρικές έχουν τον 1155 socket (sandy bridge) ενώ ο X58 τον 1156 τους παλιούς i7

Δημοσ.

συμφωνα με αυτα που μου ειπατε ολοι ΩΣ ΤΩΡΑ μου εχετε προτεινει κυριως :

MHTΡIKΕΣ: 1) gigabyte GA-X58a-UD3R 2)gigabyte GA-P67a-UD4 (B3) 3)asus P8P67(B3) 4) asus P7P55 WS

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ: 1) intel i5 2500k 2)intel i7 2600k 3) intel i7 2600

SSD: ocz vertex2 80 gb -90 gb (2 παιδια) ( δεν βγηκε ακομα η σειρα vertex 3 ? )

ΜΝΗΜΕΣ: 1) corsair 4gb 1600 mhz 2) corsair xms3 8 gb (2 παιδια)

ΓΡΑΦΙΚΑ: 1) asus radeon hd 6950 2gb 2) gigabyte ati radeon hd 6950 2 gb 2) nvidia Ge force gtx 570

( σε intel θα παω μαλλον στον i7 2600k - εκτος αν θελω να κανω... οικονoμια και παω στον i5 2500κ)

( σε γραφικα και οι δυο καλες φαινονται...τι λετε εσεις?)

( μνημες σιγουρα ανω των 6 gb )

( για μητρικη παντα ειχα asus αλλα καλοβλεπω gigabyte GA-P67a UD4 b3)

για να σηκωσει ολα αυτα τα υλικα σε watt τι λετε να ειναι το τροφοδοτικο? 750 ? 850 watt?

ΣΚΛΗΡΟ κανονικο sata2 ή sata 3 ?

Δημοσ.

εγώ την πρότασή μου την έκανα. τωρα τον ι7 που έχω βάλει το θεωρώ υπερβολή απλά ήθελες κάτι το εξαιρετικό, ο ι5 θα σου κάνει άνετα την δουλειά...

για την μητρική εγω προτιμάω την asus.

για SSD δεν έδωσα πρόταση γιατί είμαι εναντίον ακόμα λόγο τιμών αλλα άν θα δώσεις τόσα βάλε τον vertex 3 σε sata3.

απο μνήμες τα 8GB (2dim) για αρχη είναι αρκετά

απο κάρτα γραφικών μιας και θα διαθέτεις τόσα εγώ ψηφίζω nVidia λόγο πρόσθετων που διαθέτει

----------------------------------------------------------

Corsair Power Supply 650W 85.55 €

CoolerMaster HAF 932 146.15 €

Asus Socket 1155 P8P67 (B3) 148.92 €

Intel Core i5 2500K 3.3 GHz 196.23 €

nVidia GeForce GTX 570 OC 1.28GB 328.85 €

Corsair Vengeance 4GB DDR3 x2 49.91 €

Western Digital 2TB Caviar Green 82.68 €

Samsung 500GB SpinPoint F3 37.15 €

Cpu Cooler Corsair Hydro H50 63.86 €

Sony DVD±RW AD-7260S 17.12 €

1057 ΣΥΝΟΛΟ πριν έκανα λάθος υπολογισμό :mad: :mad:

για ένα gaming μηχάνημα εγώ ακόμα τους SSD τους θεωρώ χάσιμο χρημάτων (IMO).

θα βάλεις τα OS στον F3 και τα αρχεία σου στον GREEN

Δημοσ.

ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΜΕΝΟ ΣΟΚΕΤ.Αφου εχεις τα λεφτα ,παρε τους καινρουγιους.Δεν ειχα δει την συνθεση του LeoNaXe[το πρωτο ποστ του ,οχι αυτη με τον ι5]

ΕΙναι η καλυτερη απολες και η πιο ισορροπημενη[βαλε και εναν ssd vertex 2 και εισαι αρχοντας γαι τα επομενα 3-4 χρονια]

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σου πρότειναν τα παιδιά στης προηγούμενες σελίδες αλλά εγώ προτείνω η sandy bridge η να περιμένεις τους καινούριους amd.

Όπως και να έχει τα λεφτά είναι αρκετά όποτε προσπάθησε να ξοδέψεις όσο καλυτέρα γίνεται αν και για μένα με ένα 1500Ε το πολύ φτιάχνεις ένα σουπερ pc και με μια dell 24''

Δημοσ.

ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΜΕΝΟ ΣΟΚΕΤ.Αφου εχεις τα λεφτα ,παρε τους καινρουγιους.Δεν ειχα δει την συνθεση του LeoNaXe[το πρωτο ποστ του ,οχι αυτη με τον ι5]

ΕΙναι η καλυτερη απολες και η πιο ισορροπημενη[βαλε και εναν ssd vertex 2 και εισαι αρχοντας γαι τα επομενα 3-4 χρονια]

κοίτα στην αρχή και εγω έτσι το σκεφτόμουν αλλα μετά που το ξανασκέφτηκα λεω ένας Ι7 είναι υπερβολικός για την χρίση που τον θέλει.

τώρα να δώσει κάπου στα 350 ευρώ παραπάνω για να τα πάρει αυτά καλή τιμή είναι αλλα κάπως υπερβολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...