Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ρε και το Calvaire πολυυυ δυνατοοο!! Μπραβο το ειχα ξεχασει.. :)

Αν και βεβαια νομιζω πως του βαζω γυρω στο 7αρακι , κι αυτο γιατι ενω ηταν πολυ καλο (αγωνια, σεναριο, ηθοποιια), νομιζω δεν εκανε την υπερβαση.. :/ Οπως και να χει γαμω τα ταινιακια..

YΓ. Εκανα το λαθος και ειδα το ''ward''... Ρε γαμωτο οσο παει αυτος ο σκηνοθετης (και γενικοτερα τα χολιγουντιανα θριλερ..) πεφτει το επιπεδο περισσοτερο.. Οριακα μου φανηκε ''κακη'' ταινια..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως τελικά να έχετε και δίκιο, με το αριστούργημα το Calvaire.

Απλά εγώ με τον όρο "σκουπίδι", αναφερόμουν σε μια ταινία από το Βέλγιο, η οποία στο IMDb, έχει υπερδιπλάσια βαθμολογία, από αυτή που πραγματικά της αξίζει :-) . Και θα μπορούσα να πω, πως αυτή που λέω, ανήκει στις ταινίες, που ρίχνουν το επίπεδο της κατηγορίας, και για τον λόγο αυτό και μόνο, είναι προς αποφυγή!

Δημοσ.

Eχω και και εγω το Calvaire .Kακη ταινια δεν ειναι.....απλα ενα καλοδουλεμενο στις λεπτομεριες ψυχολογικο θριλερ με πολλες αλληγοριες και κρυμμενες επισημανσεις (ιδιαιτερα οι θρησκευτικες αναφορες).Εκει φανταζομαι ειναι και η διαφορετικοτητα του.......

Σε καμια περιπτωση ομως (παντα imho) καποιο αριστουργημα που δεν πρεπει να χασει κανεις...

Ειναι απο τις ταινιες που ή σε συναρπαζουν και τις λατρευεις ή απλα τις θεωρεις εκνευριστικα αδυναμες!!

5,5/10

Δημοσ.

πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω........

μαλλον δεν σου αρεσε το calvaire αλλα δεν πειραζει γουστα ειναι αυτα....

Όπως εξήγησα ήδη, αναφέρομαι σε άλλη ταινία, από αυτή που λέτε. Αυτή που λέτε είναι θρίλερ, αυτή που λέω είναι μια φτηνή ταινία τρόμου, που αν γυριζόταν στην αμερική, θα ήταν μια από τις συνηθισμένες ταινίες τρόμου, με τα πολλά κλισέ, τις κακές ερμηνείες, το μπαλωμένο σενάριο και με έναν σκηνοθέτη, που κάνει το "αγροτικό" του. Το ότι γυρίστηκε στο Βέλγιο, ίσως να κάνει πολλούς, να μην μπορούν να διακρίνουν τα παραπάνω. Βέβαια, από την άλλη, γούστα είναι αυτά :-) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...