Προς το περιεχόμενο

Απλό caching με mysql και php

zinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έγραψα ένα απλό tutorial στο blog μου για το συγκεκριμένο θέμα. Το link είναι εδώ:

tutorial

Επειδή θέλω να εξασκηθώ και στο πώς γράφω, είναι ευπρόσδεκτα και όσα σχόλια έχουν να κάνουν και με το τι παραπάνω ή τι διαφορετικό θα σας άρεσε στο tutorial

Δημοσ.

Αν και το άρθρο δείχνει ενδιαφέρον, δυσκολεύομαι πάρα πολύ στο να κατανοήσω τον κώδικα, επειδή το πλάτος της στήλης είναι πολύ μικρό και δε μπορώ να το διαβάσω όλο μαζί. Ένα popup με τον κώδικα σε μεγαλύτερο πλάτος (ή έστω αναδίπλωση γραμμών) είναι must

Δημοσ.

Αν και το άρθρο δείχνει ενδιαφέρον, δυσκολεύομαι πάρα πολύ στο να κατανοήσω τον κώδικα, επειδή το πλάτος της στήλης είναι πολύ μικρό και δε μπορώ να το διαβάσω όλο μαζί. Ένα popup με τον κώδικα σε μεγαλύτερο πλάτος (ή έστω αναδίπλωση γραμμών) είναι must

Πολύ σωστή παρατήρηση, ευχαριστώ. Θα κοιτάξω τι δυνατότητες δίνει το plugin. Εναλλακτικά, πώς σου φαίνεται η λύση να μπει ολόκληρος ο κώδικας σε ένα link για download?

Γιατι οχι στα ελληνικα;

Επέλεξα γενικά τα αγγλικά γιατί απευθύνομαι και σε άτομα που δεν μιλάνε Ελληνικά (πχ δημοσιεύω και στο forrst.com). Έτσι κι αλλιώς όσοι είμαστε στο χώρο, έχουμε αρκετή άνεση με τα αγγλικά

Δημοσ.

Εναλλακτικά, πώς σου φαίνεται η λύση να μπει ολόκληρος ο κώδικας σε ένα link για download?

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι για να μελετήσω τον κώδικα παρέα με τις σημειώσεις σου, θα πρέπει να κάνω:

• κλικ στον σύνδεσμο
  • επιλογή τοποθεσίας αποθήκευσης
  • ...downloading...
  • άνοιγμα φακέλου
  • δεξί κλικ -> Άνοιγμα με IDE
  • παραλληλισμός παραθύρων για να το βλέπω ταυτόχρονα με τον browser
  • διαγραφή αρχείου (είμαι και νοικοκύρης!)

το 'πιασες το νόημα, έτσι; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...