Προς το περιεχόμενο

Crystal Audio PicoHD 5.1G Media PLayer

Tony_Montana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κι εγώ κάτοχος του PicoHD5.1 και του WD TV Live, και τα δύο είναι κορυφαία για την τιμή τους, και έχουν πάρα πολύ καλή υποστήριξη.

Από θέμα ποιότητας εικόνας, το Pico δίνει πολύ καλή εικόνα, σε μερικά βιντεάκια όμως παρατηρούνται σπασίματα στην εικόνα (κυρίως σε 1080p αρχεία), ενώ έχω δει σπασίματα όταν παίζω divx avi από φτηνά και αργά usb flash drives. Με τα ίδια flash drives το WD παίζει χωρίς πρόβλημα, ίσως να έχει prebuffer το WD. Από εξωτερικό σκληρό δίσκο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, οι περισσότερες ταινίες παίζουν κανονικά, ακόμα και ταινίες 14GB, 1080p τις παίζει κανονικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις (2-3 αρχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους) που παρουσίαζαν "λόξυγκα", δηλαδή ένα ελάχιστο στιγμιαίο σπασιματάκι στην εικόνα που εμφανίζεται συχνά. Μάλλον δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα διαμεταγωγής ή την δύναμη του επεξεργαστή αλλά με το συγκεκριμένο codec που έχουν τα video αυτά.

Τηλεκοντρόλ: Εδώ υπάρχει θέμα. Έρχεται με την CR2023 (3V λιθίου, τύπου Bios) και το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καλή επαφή στο τηλεκοντρόλ. Το θέμα εμβέλειας δεν είναι τόσο έντονο. Αν πατήσετε 3-4 φορές ένα πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ και δεν πιάσει, πιθανότανα μετά από κούνημα/βάλε/βγάλε της μπαταρίας να ξαναπιάσει. Έχω ενημερώσει την Crystal Audio σχετικά με το θέμα και περιμένω απάντηση. Θα δοκιμάσω και την CR2032 που είναι κι αυτή ίδια διάμετρος, 3V αλλά λίγο πιο χοντρή, μπαίνει όμως κανονικά στο τηλεκοντρόλ και μάλιστα η θήκη της μπαταρίας έχει πάχος που φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί για 2032 και όχι για την 2023 που συνοδεύει το τηλεκοντρόλ.

Φίλε αν δοκίμασες την άλλου μεγέθους μπαταρία δεν μας δίνεις ένα feedback...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γεια σε ολους.

Πολυ ωραιο το PicoHD.

Εχω ομως εν προβλημα, πραγμα που δεν ειχα σε προηγουμενους media players, οσο αφορα τους ελληνικους υποτιτλους. Δεν αναγνωριζει τα ελληνικα. Το εκανα save και σαν Unicode και σαν UTF8, αλλα παλι τιποτε. Επισης μερικες φορες δεν τους βρισκει καν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδες το αγορασα χθες μαζι με τηλεοραση αλλα διαπιστωσα πως εκανα λαθος αγορα μιας κ η τηλεοραση εχει media player.καλα ο πωλητης θα μπορουσε να με ενημερωσει οτι η samsung εχει κ player αλλα φαινεται πως επεσα σε βλακα.anyway.. το πουλαω καινουργιο εντελως του κουτιου κ με την εγγυηση στα 45 ευρο!

παιδες το αγορασα χθες μαζι με τηλεοραση αλλα διαπιστωσα πως εκανα λαθος αγορα μιας κ η τηλεοραση εχει media player.καλα ο πωλητης θα μπορουσε να με ενημερωσει οτι η samsung εχει κ player αλλα φαινεται πως επεσα σε βλακα.anyway.. το πουλαω καινουργιο εντελως του κουτιου κ με την εγγυηση στα 45 ευρο!

Αν έχεις το 5.1 βάλτο αγγελία και θα φύγει αμέσως.Αυτή την εποχή υπάρχει έλλειψη στο μηχανάκι ακόμα και από την αντιπροσωπεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...