Προς το περιεχόμενο

Crystal Audio PicoHD 5.1G Media PLayer

Tony_Montana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέεις κανονικά με HDMI το Pico στην οθόνη σου και ταυτόχρονα μόνο το ΛΕΥΚΟ RCA στο coaxial in του home cinema σου και είσαι έτοιμος!

το home cinema δεν εχει coaxial, αλλα μονο optical...οποτε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ειμαι μελος αλλα η δεν μ εχει ερθει το newsletter η εχω σημειωσει να μη μου στελνουν! Πως μπορω να το αγορασω στην τιμη αυτη; Γινεται να δωσει καποιος λινκ για το newsletter;

Oπότε υπάρχει λύση αλλά είναι λίγο ακριβούτσικη. Υπάρχει μετατροπέας active από coaxial σε optical αλλά στοιχίζει αν θυμάμαι καλά γύρω στα €25...

Οπου και να το συνδεσεις το ιδιο ειναι αρκει μετα να επιλεξεις

την καταληλη πηγη :P

Ακριβώς!

Από το να πάρεις μετατροπείς και να δώσεις κιαλλα λεφτα πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577 κλάσης ανώτερο από το pico και με δίκτυο. Το ΠΙΚΟ είναι για κανένα εξοχικό,κρεβατοκάμαρα για κύριο media player δεν κάνει έχει πολλές ελλείψεις εγώ ποτέ δεν το συμπάθησα απο αυτήν την εταιρία περιμένω κάτι πιο αξιόλογο

Το PicoHD είναι μια χαρά για κάποιον που πρόκειται ν' αξιοποιεί ακριβώς αυτά που του προσφέρει, όπως εγώ π.χ..

Αν ήθελα δυνατότητες δικτύωσης κ.λπ., προφανώς θα πήγαινα αλλού.

εσύ θες ένα coaxial to optical

Από το να πάρεις μετατροπείς και να δώσεις κιαλλα λεφτα πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577 κλάσης ανώτερο από το pico και με δίκτυο. Το ΠΙΚΟ είναι για κανένα εξοχικό,κρεβατοκάμαρα για κύριο media player δεν κάνει έχει πολλές ελλείψεις εγώ ποτέ δεν το συμπάθησα απο αυτήν την εταιρία περιμένω κάτι πιο αξιόλογο

υπάρχουν εξειδικευμένα ελληνικά φόρουμ που έχουν ξεκοκαλίσει και τα δύο και δεν εχουν δει κάτι τέτοιο

απο χρήστες που δουλεύουν με HD 1080p σε προβολείς ανω των 1000 ευρώ που δεν εχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Διαφορές μπορεί να δεις ισως αν εισαι εξεικιωμένος με καλιμπραρισμένους προβολείς και πολυ υψηλή ευκρίνεια σε μεγάλες ιντσες ~100"

σε μηχανήματα με τσιπάκια πιο δυνατο οπως τα popcorn η τα HD Dune τα οποια κάνουν τα τετραπλάσια λεφτά.

Στη χαμηλη κατηγορια των Media players value4money δεν θα βρεις κατι καλυτερο.

Μην ξεχνάς ότι είναι ελληνική εταιρία ,εχει φοβερη υποστήριξη και όποιο πρόβλημα και να υπάρχει βγαίνει ελληνικό firmware αμέσως.

Τα 55~60 απο τα 100~120 ειναι τα διπλά λεφτά.

ΚΑι συ αν μου πεις για αυτα που κανουν 100~120

θα σου βρω αλλα με 200~300 που κανουν άλλα πολύ καλύτερα.

Οπως το Popcorn & το HD Dune.

...μια η άλλη.

απο την στιγμή που ειμαστε στα HC & GAdgets ενας Media player

νομίζω απαραίτητο είναι να παιζει απροβληματιστα όλα τα αρχεία απο .avi ακομα και τα πιο βαριά .mkv 1080p x264 & DTS με εξωτερικους ελληνικούς υπότιτλους

απο οποιαδήποτε usb εξωτερικό σκληρό.

Να μπορείς να το συνδεσεις με HDMI στην τηλεοραση αν θες με προβολέα/τηλεοραση Full HD ή με το κλασσικο κιτρινο,κοκκινο,ασπερο στην κανονική παλιά CRT τηλεόραση και συγχρόνως να το συνδεεις με 5.1 στο ηχοσύστημα με spdif/coaxial (και με DTS αν υποστηρίζει ο ενισχυτής)

Youtube,torrent,radio. Ολα τα άλλα είναι εξτρα και για μενα και τον περισσότερο κόσμο μη απαραίτητα. Ετσι κι αλλιως για να κατεβάσεις ταινίες πρέπει να έχεις ήδη εναν υπολογιστή σπίτι.

Ειδικα αυτό με το youtube.

Πηρες HD τηλεόραση με HDMI για να παίζεις βίντεο απο το YOutube?

ΩΡαια η μεγαλύτερη αναλυση αλλα μιλάμε για τεράστια συμπίεση.

Στη τιμή του διαφορά στην αποτύπωση εικόνας δεν έχεις. Ισως πρέπει να ανέβεις σε κατηγορία τιμής σχεδον τετραπλάσια oπως είπα πριν,

Σκεψου οτι το 90% βλεπουνε συμπιεσμένα κάργα αρχεία απο το pc με wmp ή με vlc χωρίς να ξέρουν ούτε που (αν αποικωδικοποιείται) ο ηχος για το 5.1 ,χωρίς να ξέρουν αν χρησιμοποιούν codecs της Microsoft ή αλλος ή DXVA κτλ κτλ

Είμαι κι εγώ κάτοχος του PicoHD5.1 και του WD TV Live, και τα δύο είναι κορυφαία για την τιμή τους, και έχουν πάρα πολύ καλή υποστήριξη.

Από θέμα ποιότητας εικόνας, το Pico δίνει πολύ καλή εικόνα, σε μερικά βιντεάκια όμως παρατηρούνται σπασίματα στην εικόνα (κυρίως σε 1080p αρχεία), ενώ έχω δει σπασίματα όταν παίζω divx avi από φτηνά και αργά usb flash drives. Με τα ίδια flash drives το WD παίζει χωρίς πρόβλημα, ίσως να έχει prebuffer το WD. Από εξωτερικό σκληρό δίσκο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, οι περισσότερες ταινίες παίζουν κανονικά, ακόμα και ταινίες 14GB, 1080p τις παίζει κανονικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις (2-3 αρχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους) που παρουσίαζαν "λόξυγκα", δηλαδή ένα ελάχιστο στιγμιαίο σπασιματάκι στην εικόνα που εμφανίζεται συχνά. Μάλλον δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα διαμεταγωγής ή την δύναμη του επεξεργαστή αλλά με το συγκεκριμένο codec που έχουν τα video αυτά.

Τηλεκοντρόλ: Εδώ υπάρχει θέμα. Έρχεται με την CR2023 (3V λιθίου, τύπου Bios) και το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καλή επαφή στο τηλεκοντρόλ. Το θέμα εμβέλειας δεν είναι τόσο έντονο. Αν πατήσετε 3-4 φορές ένα πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ και δεν πιάσει, πιθανότανα μετά από κούνημα/βάλε/βγάλε της μπαταρίας να ξαναπιάσει. Έχω ενημερώσει την Crystal Audio σχετικά με το θέμα και περιμένω απάντηση. Θα δοκιμάσω και την CR2032 που είναι κι αυτή ίδια διάμετρος, 3V αλλά λίγο πιο χοντρή, μπαίνει όμως κανονικά στο τηλεκοντρόλ και μάλιστα η θήκη της μπαταρίας έχει πάχος που φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί για 2032 και όχι για την 2023 που συνοδεύει το τηλεκοντρόλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...