Προς το περιεχόμενο

Crystal Audio PicoHD 5.1G Media PLayer

Tony_Montana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

1. Αν και λένε πως βελτιώθηκε το «πρόβλημα» με το remote σε σχέση με το απλό PicoHD, παραμένει σ' ένα βαθμό. Θέλει να είσαι στην ευθεία δηλαδή για να πιάσει, αλλιώς μάταια προσπαθείς.

Κάποιοι έχουν αναφέρει μεγάλη βελτίωση με αλλαγή της μπαταρίας (RTC).

2. Όταν έχω περασμένη μια ταινία σε ένα flashάκι π.χ., η οποία δε βρίσκεται σε φάκελο, λόγω του (υποχρεωτικού απ' ό,τι έχω καταλάβει) autoplay, φαίνεται να πάει να ξεκινήσει την ταινία, αλλά κάπου κολλάει και μάλλον κάνει reboot.

Φυσικά αν την έχεις στο φάκελό της ξεκινάει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εδώ να πω πως έχω δοκιμάσει μόνο .mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους (χωρίς να τα έχω σε φάκελο εννοώ), δεν ξέρω αν θα το κάνει και με DivX με ενσωματωμένους π.χ..

Επίσης να προσθέσω πως μιλάω μόνο για μία (1) ταινία. Γιατί αλλιώς, αν έχω αρκετές σε φακέλους και μία χύμα, παίζει κανονικά εκείνη που είναι χύμα και όχι σε φάκελο.

Τώρα για τα υπόλοιπα issues που είχε το απλό PicoHD, έχουν όντως λυθεί στο 5.1. Όπως ότι δεν κρατούσε τη ρύθμιση του volume level και τη θέση των υποτίτλων ας πούμε.

Αυτά όντως έχουν λυθεί στο 5.1.

Πάρα πολύ θετικό το γεγονός πως η εταιρία ακούει τα «παράπονα», ή συμβουλές αν θες των καταναλωτών και κάνει ακριβώς αυτά που της ζητάνε, βγάζοντας νέα firmware με τις αλλαγές.

Φαντάζομαι πως αν θίξουμε το θέμα με το autoplay, θα δώσει την επιλογή να το (απ)ενεργοποιούμε κατά βούληση.

Θα τσεκάρω και το θέμα με τη μπαταρία κάποια στιγμή να δω αν όντως θα βελτιωθεί κι αυτό. Αν όχι, θα θιχτεί και αυτό το θέμα :Ρ

Κατά τ' άλλα, δεν έχω εντοπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δε μασάει πουθενά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέγεθος ναι, και μάλιστα χωρίς να σταματήσεις την ταινία ή να μπεις στο menu, απλά με τα βελάκια "<", ">". Θα αλλάξει στους αμέσως επόμενους.

Επίσης μπορείς να τους αλλάξεις θέση, στον κατακόρυφο άξονα βέβαια, με τα βελάκια πάνω και κάτω, κατά τον ίδιο τρόπο.

Γραμματοσειρά όχι, προς το παρόν τουλάχιστον δε μπορείς να αλλάξεις, και είναι αυτή που φαίνεται στην παρακάτω φωτό:

img0528nt.jpg

Εμένα πάντως δε με έχει χαλάσει καθόλου, ίσα-ίσα που μ' αρέσει κιόλας.

Περισσότερα εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=459176

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=69832

επειδη τα ηχεια μου ειναι μερος του dvd home cinema, μπορω να τα συνδεσω με καποιο τροπο με το pico, για να παιζει απο αυτα 5,1? Το home cinema το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση Lg lh 7000

το πιο μικρό Eλληνικό Media player 55ευρώ στο Eshop

Crystal Audio PicoHD 5.1G Media PLayer

Και αλλα καταστηματα εκει καπου εχουν την τιμη...που ειναι η προσφορα??

http://www.skroutz.gr/s/322282/Crystal-Audio-PICOHD-5-1G.html?from=suggest&keyphrase=Crystal+Audio+PICOHD-5.1G

Συνδέεις κανονικά με HDMI το Pico στην οθόνη σου και ταυτόχρονα μόνο το ΛΕΥΚΟ RCA στο coaxial in του home cinema σου και είσαι έτοιμος!

Και εισαι σιγουρος οτι με αυτον τον τροπο θα παρω 5.1 στα ηχεια μου;; Δηλαδη αν συνδεσω το pico με hdmi στον ενισχυτη, τον οποιο εχω στην τηλεοραση με hdmi και παλι, δε θα εχω 5.1 ;;;

Και εισαι σιγουρος οτι με αυτον τον τροπο θα παρω 5.1 στα ηχεια μου;; Δηλαδη αν συνδεσω το pico με hdmi στον ενισχυτη, τον οποιο εχω στην τηλεοραση με hdmi και παλι, δε θα εχω 5.1 ;;;

Nαι είμαι σίγουρος εφόσον μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο του Pico.

Με το HDMI θα πάρεις downmix stereo ήχο.

Αυτό ήταν και το κυριότερο μειονέκτημα της προηγούμενης έκδοσης του Pico που διορθώθηκε στην 5.1 version με τον τρόπο που σου έχω ήδη περιγράψει...

Nαι είμαι σίγουρος εφόσον μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο του Pico.

Με το HDMI θα πάρεις downmix stereo ήχο.

Αυτό ήταν και το κυριότερο μειονέκτημα της προηγούμενης έκδοσης του Pico που διορθώθηκε στην 5.1 version με τον τρόπο που σου έχω ήδη περιγράψει...

OK ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...