Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το youtube...

captaintzim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Τοσίμπα m30x-113.

Πρόσφατα άλλαξα σκληρό, μνήμες και ένας φίλος μου έβαλε w7 την ελαφριά έκδοση... Το pc έγινε πιο γρήγορο από ποτέ...

Όλα καλά επί δύο μήνες μέχρι πριν λίγες ημέρες που δημιουργήθηκε πρόβλημα.

Ανοίγοντας το youtube, αμέσως μου κλείνει ο υπολογιστής και μου βγάζει μπλε οθόνη και μου λέει ότι κάτι φταίει με την κάρτα γραφικών και ότι πέρασα κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να αναβαθμίσω ή να καταργήσω...

Τα κατάργησα όλα όσα πρόσθεσα, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί το youtube.

Όλες τις άλλες τις εργασίες τις κάνω κανονικά. Και γράφω από το pc και ακούω μουσικη...

Δεν έχω το recovery disc γιατί ο φίλος μου πρόσθεσε w7 και άλλα δεδομένα...

Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει ξανά το youtube;

Δημοσ.

ένας φίλος μου έβαλε w7 την ελαφριά έκδοση

οταν λες w7 ελαφρια εκδοση εννοεις καποια απο τις εκδοσεις που κυκλοφορουν στο ιντερνετ περα απο τις επισημες της Microsoft των Windows 7;

Δημοσ.

Τα ποιο πιθανά σενάρια

1. κάτι υπερθερμαίνεται ή κάρτα γραφικών ή επεξεργαστής.

2. Το flash συχνά πυκνά βγάζει προβληματικές ενημερώσεις που δημιουργούν προβλήματα σε πολλούς (δοκίμασες με το Chrome που το έχει ενσωματωμένο;; ).

3.Μπορεί κάτι να σκάλωσε με τον οδηγό της κάρτας γραφικών δοκίμασε αυτήν την διαδικασία.Driver Sweeper

Δημοσ.

Παιδιά απεγκατάστησα το flash player, εγκατέστησα τον chrome ο οποίος παίζει κανονικά το youtube.

Ομως το πρόβλημα παραμένει με την προβολή των βίντεο. Όταν πάω να ανοίξω αρχείο βίντεο, μου βγαζει μπλε οθόνη και το μήνυμα ότι το προγραμμα οθονης ati radeon family σταματησε να ανταποκρινεται τα windows το ανεκτησαν με επιτυχια και μετραει psyhical memory 0 μεχρι 100% στη συνέχεια κολλάει εκεί… Το ίδιο μου έκανε και όταν άνοιγα το youtube με μοζίλα ή εξπλόρερ.

Τι πρέπει να κάνω για να παίζει το λάπτοπ και τα βίντεο;

Δημοσ.

Αν προλάβεις επίσης και κάνεις δεξί κλικ πάνω σε ένα flash κομμάτι σε κάποια σελίδα θα μπορέσεις να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration από τα settings του. Λογικά θα σου λύσει το πρόβλημα αν είναι θέμα κάρτας γραφικών. Αν θες οπωσδήποτε το H.A. ενεργό τότε καλύτερα να δοκιμάσεις με reinstall drivers οπως αναφέρεται από πάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...