john_the_tiger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλημερα θα θελα τη γνωμη σας γι αυτη: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-XL2370HD-LED-TV-Monitor-23-SM-XL2370HD.htm
bloodraven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Την εχω εδώ και 2 μήνες, αντικατέστησε την syncmaster 226BW, Πολύ καλύτερη φωτεινότητα και πολύ πιο ζωντανά χρώματα. αξίζει!! βέβαια τα βύσματα είναι στο πίσω μέρος και οχι στο κάτω. το μονο προβλημα που αντιμετώπισα ειναι κατα την τοποθέτηση βασης Vesa 75x75, έβρισκε πάνω στο βύσμα του μόνιτορ.
Maldino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Και εγω την εχω και ειναι πολυ καλη! Αναλογως ομως και την τιμη που θα την παρεις!
john_the_tiger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Την πηρα στα 237..οντως καταπληκτικη ευχαριστω για τη βοηθεια
giannispaok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 η καλυτερη που οθονη που χρησιμοποιησα ποτε! κανενα παραπονο! τελεια σε ολα. καλοριζικη ! και εχει πεσει και η τιμη της οποτε μια χαρα.... οσο για καποιον που ειπε "τα βυσματα ειναι στο πισω μερος και οχι...στο κατω"... εννοειται θα ηταν πισω γιατι το λες σα "παραπονο" ????
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Γιατί έτσι μειώνεται ο χώρος και κάποιοι τον χρειάζονται.
john_the_tiger Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 η καλυτερη που οθονη που χρησιμοποιησα ποτε! κανενα παραπονο! τελεια σε ολα. καλοριζικη ! και εχει πεσει και η τιμη της οποτε μια χαρα.... οσο για καποιον που ειπε "τα βυσματα ειναι στο πισω μερος και οχι...στο κατω"... εννοειται θα ηταν πισω γιατι το λες σα "παραπονο" ???? Ευχαριστω πολυ
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Παίζει ρόλο και τι ζητάς πάντως, έτσι για την ιστορία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 οσο για καποιον που ειπε "τα βυσματα ειναι στο πισω μερος και οχι...στο κατω"... εννοειται θα ηταν πισω γιατι το λες σα "παραπονο" ???? δεν βοηθάνε σε περίπτωση που θες να την βάλεις σε βάση στο τοίχο, ενώ αν τα βύσματα είναι προς τα κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα... Καλημερα θα θελα τη γνωμη σας γι αυτη: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-XL2370HD-LED-TV-Monitor-23-SM-XL2370HD.htm χρειάζεσαι οπωσδήποτε το tv tuner?
garage667 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν βοηθάνε σε περίπτωση που θες να την βάλεις σε βάση στο τοίχο, ενώ αν τα βύσματα είναι προς τα κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα... χρειάζεσαι οπωσδήποτε το tv tuner? Το tuner όπως και να το κάνεις μετράει...Εγώ και για αυτό θέλω να την πάρω..Και πιστεύω είναι και σε καλή τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.