Hamurabi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδεςθελω να παρω επαναφορτιζομενες μπαταριες(το κλασσικο μεγεθος και τις πιο λεπτες) και φορτιστη΅ θα ηθςλα κατι ποιοτικο να κρατησει μη μου χαλασουν σε δυο μηνες΅ ακουω προτασεις τι και απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δες τις Sanyo eneloop http://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?keyphrase=eneloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κοιτα εδω.Απο εκει εχω βρει οτι χρειαζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά για μέγεθος ΑΑΑ (τις πολύ λεπτές) πόσα mA θεωρούνται μπόλικα; Και προτείνετε και καμιά καλή μάρκα χωρίς φορτιστή pls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το πόσα mA θεωρούνται μπόλικα εξαρτάτε από την χρήση που σκοπεύεις να κάνεις,αν είναι για π.χ. φωτογραφική πάρε με όσα παραπάνω mA αντέχει η τσέπη σου αλλά σίγουρα τουλάχιστον 1200mA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ξέρω ότι πχ στις ΑΑ ένα υψηλό νούμερο είναι πάνω από 2500, και αναρωτιέμαι ποιο είναι το αντίστοιχο για τις ΑΑΑ. Είναι δηλαδή κάπου το μισό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Και στα δύο το ίδιο είναι,όσο ποιο ψιλό τόσο το καλύτερο,και πάνω αυτό λέω να είναι τουλάχιστον 1200 για να έχει μια κάποια αυτονομία.Βέβαια αν της θες για τηλεχειριστήριο μπορείς να πάρεις και 600mA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.