Tony_Montana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Λοιπον έβαλα σε ενα pc που ειχα Xbmc πάνω στα Windows. Πλεόν μέσω αυτου του οδηγου HOW-TO make Windows boot directly to XBMC (as a shell) μπουτάρω κατευθείας το Xbmc. το πρόβλημα τωρα ομως είναι οτι δεν μπορω με το που κλείσω το Xbmc να κλεινει και το Pc. μου βγαζει απλα μαυρη οθόνη. Για να το προσπερασω πρέπει να πατησω ctrl+alt+delete και μετα shutdown. πως γινεται να γλιτωσω αυτό το βήμα? επίσης θέλω να μου προτεινεται ενα τηλεκοντρολ που να δουλευει σίγουρα. αυτο το ξέρετε ? ωραίο φαίνεται απλα η τιμή είναι λίγο υποπτη. λογικα θα ακολουθησω κάποιον απο αυτους τους οδηγους. 1& 2 επισης μια ερωτηση, αν θελησω να βαλλω μονιμα το XBMC Live θα μου διαβαζει ntfs? ειναι μια απλη διανομη Linux? εχει τερμιναλ κανονικα? με απλο ntfs-3g θα μου δουλευει? τα υπολοιπα θα δουλευουν σωστα? το εχει επιχειρησει κανεις? καταλαθος δεν ειδα οτι ο browser δεν μου ανοιξε την σωστη καρτέλα, θα θελα καποιος mod να το μεταφερει στο Video και Audio Software
nikomas50 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Για να το προσπερασω πρέπει να πατησω ctrl+alt+delete και μετα shutdown. πως γινεται να γλιτωσω αυτό το βήμα? Δοκίμασε το προγραμματάκι PowerOff 3.0.1.3 από http://www.softpedia.com/progDownload/PowerOff-Download-3913.html. Διάβασε τις οδηγίες. Νομίζω ότι η τελευταία επιλογή When: After a process stops θα σου λύσει το πρόβλημα. Φυσικά θα πρέπει να κάνεις το PowerOff να εκτελείται με την έναρξη των Windows μαζi με το XBMC.
sifounas1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 μια βοηθεια στο να απεγκαταστησω το xbmc γιατι δεν βγαινει. δοκιμασα και απο προσθαφαιρεση προγραμματων και απο το unistaller του xbmc λενε και τα δυο οτι διαγραφηκε αλλα αυτο ειναι ακομη εδω.
umaga Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 δοκιμασε με καποιον uninstaller, πχ youruninstaller
sifounas1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 δοκιμασε με καποιον uninstaller, πχ youruninstaller οκ ευχαριστω
sifounas1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 δοκιμασε με καποιον uninstaller, πχ youruninstaller εγινε η δουλεια σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.