kanesaxo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Χρειάστηκαν επί πλέον 6+ post για να κάνεις τελικά αυτό που πρότεινα στο #2. Μάλλον σε κάθε δικό μου post, πρέπει να υπενθυμίζω την ανάγνωση της 2ης σειράς της υπογραφής μου. φιλε νικο,αν προσεξεις η επομενη απαντηση μου ηταν "τα βαζω σε ενα αλλο δισκο,δεν ειναι προβλημα οι δισκοι" που σημαινει πως απάντησα σε σενα,παρολο που εγραψαν κι αλλοι δυο τη γνώμη τους. Κατά τ'άλλα θενκς.
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο, προφανώς ο micos000 στο #6 μη έχοντας διαβάσει το #2 προχώρησε στο να σου υποδείξει τα ίδια και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Να είσαι καλά!
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Kύριοι επανέρχομαι διότι έπεσαν στα χέρια μου γνήσια 64μπιτα και θα ξανακάνω φορματ,κρατώντας πλέον μόνο τα 64μπιτα. Υπενθυμιζω πως στον SSD (βασικός δίσκος) είχα τα 32μπιτ, οπου προσθεσα σε άλλο δίσκο τα 64μπιτα και δημιουργήθηκε ο boot manager/loader. Δε με ενδιαφέρει να κρατήσω τα 64μπιτα πλέον που είχα εγκαταστήσει ως 2ο λειτουργικό. Οπότε τα βήματα που κάνω ειναι τα εξης: 1) φορμάρω το δίσκο που ειχα τα 64μπιτ ή τον αφαιρώ. 2) καταστρέφεται το MBR του SSD,αλλά δε με ενδιαφέρει διότι θα ξανα-εγκαταστήσω λειτουργικό 3) εγκαθιστώ τα 64μπιτα και όλα οκ. Σωστά;
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 1)βγάζει όλους τους δίσκους εκτός από των SSD 2)ξεκινάς από το DVD των WINDOWS και όταν σου δίνει την επιλογή επιλέγεις να κάνεις delete σε όλα τα partition που θα βρεις και θα δημιουργήσεις ένα νέο,αν θες το κάνεις και format, 3) προχωράς και αφού τελειώσει κάνεις τερματισμό και ξανά βάζεις ότι δίσκο είχες πάνω.
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Bαρεθηκα να περιμένω,μιας και δεν ειχε δεί κάποιος το πόστ. Το κανα εντέλει όπως το γραψα.Αφου κράτησα μπακαπ κι απο τα 2 λειτουργικά, μπουταρα απτο σιντι, εκανα φορματ τους δυο δισκους που είχαν τα λειτουργικα για σιγουρια και εγκατέστησα τα 64μπιτα στον SSD. Ολα μια χαρά. Θενκς πάντως για την απάντηση.
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο, προφανώς ο micos000 στο #6 μη έχοντας διαβάσει το #2 προχώρησε στο να σου υποδείξει τα ίδια και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Να είσαι καλά! [Off Topic]BTW, διαβάζω όλα τα Posts σε ένα thread πριν απαντήσω. Στο συγκεκριμένο δεν αναίρεσα σε κάτι που είπες, συμπλήρωσα ότι δεν έχει ουσία δύο ίδια λειτουργικά (32/64 bit) σε ένα σύστημα. Το απόγευμα που απάντησε ο o.p. ήμουν συνδεμένος και απάντησα στις ερωτήσεις του. Ποτέ δεν έκρινα έναν χρήστη από το πόσα μηνύματα έχει στο φόρουμ. No hard feelings. [/Off Topic]
nikomas50 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ποτέ δεν έκρινα έναν χρήστη από το πόσα μηνύματα έχει στο φόρουμ. No hard feelings. [/Off Topic] Μη φανταστείς ότι με νοιάζει και πολύ που εμφανίζομαι σαν junior member. Πλάκα κάνω. Όσο για τα λοιπά που αναφέρεις, έχεις δίκιο αν προσέξω τις χρονικές στιγμές που γράφτηκαν, ίσως έπρεπε να το είχα κάνει από πριν. Να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.