Προς το περιεχόμενο

wap54g me dd-wrt για ap client mode

martinoff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει καταφερει κανεις με επιτυχία να κανει το linksys wap54g v3.1 να του βαλει dd-wrt για ap client

μετα απο δυο προσπάθειες και δυο επαναφορές με tftp ειπα καλύτερα να ρωτήσω πριν το στείλω την τρίτη και καλύτερη στον αλλο κόσμο :)

διάβασα αρκετές φορές το wiki αλλα προφανώς κατι δεν κανω σωστά

Δημοσ.

μηπως υπαρχουν πολλα version του modem σου οπως ηταν πχ με το Linksys wag354?επισης μηπως και στο προγραμμα υπαρχει καποια αλλη versionΝα δοκιμασεις πρωτα με αυτην?επισης το firmware να υποθεσω το περνας με καλωδιο οχι wireless.??

Δημοσ.

ολα ok

τα κατάφερα και φαίνεται αρκετά σταθερό

για την ιστορία το version 3.1 που εχω εγω την πρώτη φορά δίνει error απο το web interface οταν του κανεις upgrade και μετα του περνας ξανα με tftp το bin και ολα καλα

οχι φιλε κανονικά του πέρναγα το σωστό version και γενικά ολα σωστα τα εκανα αλλα οπός είπα την πρώτη φορά που του περνάς το dd-wrt το θέλει με tftp

Δημοσ.

οκ επειδη δεν το εχω δοκιμασει για αυτο σου εγραψα οτι εγραψα μηπως βοηθησω.

εννοείτε thanks για την απάντηση,sorry που δεν το έγραψα πριν. Η όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ήταν

λοιπόν για το dd-wrt τωρα το συστήνω ανεπιφύλακτα is stable as a rock

το έβαλα τελικά σε repeater mode και συμπεριφέρεται άψογα με την wan θύρα να δίνει σε ενα switch και ασύρματα να έχω και το laptop και τα τηλέφωνα

θα το έβαζα και στο router αλλα δυστυχώς δεν υποστηρίζετε ο δικος μου (D-link dir 655)

Δημοσ.

ναι δεν υποστηριζονται ολα αλλα σε οσα υποστηριζονται βλεπεις αρκετες αλλαγες.το καλο κακο ειναι οτι πολλες φορες οι αλλαγες ειναι too advanced για καποιουςκαι τους μπερδευουν χειροτερα οταν ο αλλος δενξερει τα βασικα. βεβαια υπαρχει και η λυση να το αφηνει στα defaults

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...