Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία βίντεο στο Pinnacle με αποτέλεσμα 12GB!

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα κάνω αυτά με το Avidemux και τις μετατροπές και απλά κοψίματα,δεν χρειάστηκα ποτέ κάτι ποιο περίπλοκο(δεν έκανα και ποτέ μου κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο σε αυτών τον τομέα ^_^ ) .

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ,αλλά το Avidemux (επειδή το έχω) δε φαίνεται να "βλέπει" ταινία από DVD.Εκτός κι αν δεν κάνω κάτι σωστά.

Δημοσ.

Δεν την βλέπει «αυτόματα»,πρέπει να μπεις στον φάκελο με τα αρχεία βίντεο των VIDEO_TS δηλαδή και να φορτώσεις το πρώτο .vob π.χ. το VTS_01_1.VOB για την πρώτη ταινία το VTS_02_1.VOB για την δεύτερη και πάει λέγοντας,φορτώνοντας το πρώτο αρχείο θα φορτωθεί ολόκληρη η ταινία και μπορείς να την κάνεις ο,τι θες.

Δημοσ.

Δε βλεπω να γραφει κατι διαφορετικο.

Αυτα που σου ειπα γραφει και επιπλεον τα 25 frame (ok για ευρωπη) και την ποιοτητα του ήχου (πολυ καλη. Σκεψου οτι ακους mp3 sta 192 για παραδειγμα)

Οποτε είσαι μια χαρα. Μην το φοβασαι.

Δημοσ.

Εντάξει σ'ευχαριστώ. Τελικά όταν έκλεισα το πρόγραμμα και το άνοιξα ξανά είχε αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Εντάξει σ'ευχαριστώ. Τελικά όταν έκλεισα το πρόγραμμα και το άνοιξα ξανά είχε αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις.

Δοκίμασε το σε ένα μικρό αρχείο,

κάνε την μετατροπή και τρέξε μετά το mediainfo να δεις ποιες ρυθμίσεις τελικά παίρνει.

Δημοσ.

Και πάλι ευχαριστώ TheELF για το ενδιαφέρον σου να βοηθήσεις. Ήδη το "φόρτωσα" το media info στον υπολογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...