g-e-o Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 λοιπον, χρειαζομαι laptop μεχρι 500 ευρω. η χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα και κατεβασμα κατα 80%. Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι στο οταν θελω να ανοιξω ενα αρχειο η να εχω πολλες σελιδες ανοιχτες να μην περιμενω εναν αιωνα..δεν προκειται να το χρησιμοποιησω καθολου για παιχνιδια ενω και για ταινιες ισως χρησιμοιποιηθει ελαχιστα..Απλα αυτο που θα ηθελα ειναι αν σερφαρω και ταυτοχρονα κατεβαζω κατι να μην σερνεται.. Ακουω γνωμες παιδια..
Luciddream Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 αν και δεν είμαι ειδικός για το θέμα αν ήθελα κάτι όπως αυτά που γράφεις παραπάνω ίσως να πήγαινα εδώ... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0517784&catid=010200
g-e-o Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλαρακι αλλα εγω που δεν ειμαι καθολου ειδικος με τα θεματα αυτα γενικως, σε σους ρωτησα στα plaisio multirama μου ελεγαν μακρια απο lenovo και φοβηθηκα γμτ..
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλαρακι αλλα εγω που δεν ειμαι καθολου ειδικος με τα θεματα αυτα γενικως, σε σους ρωτησα στα plaisio multirama μου ελεγαν μακρια απο lenovo και φοβηθηκα γμτ.. Η lenovo θεωρειται τοπ μαρκα. Εδω ειπαν σε εναν φιλο που πηγε στο Πλαισιο για λαπτοπ οτι η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι για παιχνιδια. Μην το ψαχνεις..οσα ξερουν, τοσα λενε εκει μεσα.. http://www.skroutz.gr/s/272481/HP-ProBook-4525s-WK404EA.html http://www.skroutz.gr/s/275940/HP-Pavilion-dv6-3010ev.html To δευτερο ειναι δυνατο μηχανημα για τα λεφτα του. Εχει πολυ καλη καρτα γραφικων.
blacksuede Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 όπως τα λέει ο χριστόφορος... (το παλληκάρι στο πλαίσιο συντάγματος προσπαθούσε να με πείσει με ύφος "άκου με που σου λέω" ότι το phenom x3 ήταν διπύρηνο, μα του λέω γράφει χ3, triple είναι, και απαντάει μπορεί να το γράφει αλλά δεν είναι! Εννοείτε ότι με έσπρωξε στο ντουρμπο χιχιχι κ ρώτησε πότε σκοπεύω να αγοράσω λαπτοπ, εκεί μου ήρθε να του πω στον αιώνα τον άπαντα...)sorry για το offtopic οτι σου πρότειναν τα παιδιά είναι οκ, διαλέγεις και πέρνεις
dimokritos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 όποιο και να πάρεις από τα σύγχρονα laptop στα λεφτά που αναφέρεις, για τη χρήση που το προορίζεις, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. υπερευχαριστημένος θα είσαι. και εγώ έχω το lenovo που αναφέρθηκε στην αρχή και είναι μια χαρά. ούτε μια ένσταση δεν έχω. ΥΓ. το κατέβασμα χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους από το σύστημα. δεν μειώνει την ταχύτητά του. θέμα σύνδεσης είναι αποκλειστικά.
Luciddream Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Η lenovo θεωρειται τοπ μαρκα. Εδω ειπαν σε εναν φιλο που πηγε στο Πλαισιο για λαπτοπ οτι η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι για παιχνιδια. πάντως για να μην λέμε μόνο τα άσχημα επειδή ένας φίλος έψαχνε καιρό λαπτοπ και είχαμε περάσει απο αρκετά μαγαζιά (περισσότερο multirama και public), μας λέγαν τα καλύτερα για τα lenovo... απο εκει κ πέρα βέβαια προσπαθούσαν να μας πουλήσουν HP οπου και φαντάζομαι κάποιο bonus θα είχαν.. καλές αγορές και καλά downloads ότι και αν πάρεις..
Eversor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πολύ καλές επιλογές όπως είπαν τα παιδιά. Ίσως αν περιμένεις λίγο ακόμα να τσεκάρεις και την νέα σειρά της Toshiba που βγαίνει σύντομα. Στα θετικά της, το πολύ καλό service και η εγγύηση της εταιρείας. Αν πας από multirama είμαι σχεδόν 90% σίγουρος, πως θα σε ζαλίσουν για να αγοράσεις και το πακέτο εγγύησης των Multirama το οποίο κοστολογείται αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50 με 100 ευρώ επιπλέον. Αγώνα είχα δώσει για να του πω πως δεν θέλω.
Herculess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Φίλε μου εγώ τώρα ψάχνω να πάρω ένα λαπτοπ γιατι το παλιό μου τα τίναξε (HP dv9312 ήταν) και τα μόνα που έχω αποκλείσε είναι τα ΗΡ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σερβις και πίστεψέμε χαλάνε εύκολα, από τους 6 φίλους μου με ΗΡ τα 5 πηγαινοέρχονται στο σερβις με καμένες κάρτες γραφικών και προβλήματα θερμοκρασίας. Οπότε ΜΑΚΡΙΑ απο ΗΡ!!! Εγώ κοιτάζω για DELL που έχουν 2 χρόνια εγγύηση και για Lenovo που γενικά λένε ότι είναι καλά. Επίσης κοίτα και τα Toshiba που λέει ο φίλος παραπάνω.
michaelcom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παντως εγω ξερω οτι η HP ειναι απο τις καλυτερες εταιριες...... δες αυτο ειναι αρκετα καλο... http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-10D-PSC0UE-00400NGE.htm
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παντως εγω ξερω οτι η HP ειναι απο τις καλυτερες εταιριες...... δες αυτο ειναι αρκετα καλο... http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-10D-PSC0UE-00400NGE.htm Mε εναν χρονο εγγυηση, και με λαπτοπ που στο 70% των κατοχων τους κατι θα χαλασει, δεν νομιζω να ειναι απο τις καλυτερες εταιριες.. Μην εχεις στο μυαλο σου τις καλες σειρα (probook) καθως και τους εκτυπωτες (που απο εκει ολοι γνωριζουν την Hp..). Στο μονο που παραδεχομαι την Hp ειναι οτι ειναι πολυ ομορφα εξωτερικα και εχουν καλη κατασκευη-στιβαρη. Το toshiba που προτεινες ειναι μονοπυρηνο..
michaelcom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι το προτεινα γτ δεν θελει να κανει και πολλα... Web Ofiice και ταινιες..... πιστευω τα κανει Εχω ενα HP λαπτοπ και εδω και τρια χρονια δεν μ εχει παρουσιασει τιποτα απολυτος και δεν του κανω και την καλυτερη χρηση....
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι το προτεινα γτ δεν θελει να κανει και πολλα... Web Ofiice και ταινιες..... πιστευω τα κανει Εχω ενα HP λαπτοπ και εδω και τρια χρονια δεν μ εχει παρουσιασει τιποτα απολυτος και δεν του κανω και την καλυτερη χρηση.... Επειδη δεν εχει παθει κατι εσενα, δεν σημαινει οτι ειναι απο τις καλυτερες εταιριες..
michaelcom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι δεν το λεω μονο για μενα και σε ποιο πολλους φιλους που εχουν HP μια χαρα δουλευουν ολα....
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι δεν το λεω μονο για μενα και σε ποιο πολλους φιλους που εχουν HP μια χαρα δουλευουν ολα.... Προσωπικα αλλα εχω διαβασει. Για αυτο στο λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.